Kusura bakmayın çok saçma bir soru bu. İnsan eşinide ve annesinide çok sever. Bir anne bir eş olamaz ve bir eş eşine bir anne olamaz. Yok böyle bir dünya. Herkese duyulan aşk farklı. Anne çocuk arasında olan sevgi farklı, eşle aranda olan sevgi farklı. Bu iki sevgi birbiriyle kıyaslanamaz. Eşim annesine düşkün olabilir, normal karşılarım tabiiki eğer annesi aramıza girmiyorsa, bana kötü davranmıyorsa ve kocam beni sürekli ele vermiyorsa annesine istediği kadar düşkün olabilir. Ben annemi çok seviyorum anneme de çok düşkünümdür, eşimide severim ona da ilgi gösteririm. Annem beni bugüne kadar büyüttü ve elinden geleni bana vermeye çalıştı.Hayatımda üç tane en kiymetlim düşkün olduğum insanlar olur,oda annem, eşim ve çocuklarım. Eşim bana anneni mi çok seviyorsun yada beni mi çok seviyorsun diye bir soru soramaz bende zaten ona böyle soru sormam. Böyle bir soru sormak için artık bilmiyorum deli bir cesarete sahip olmam yada eşimin olması gerek. Çünkü eşim olmadan önce ve ben onun hayatında olmadan önce bizi büyüten bir ailemiz vardı.Onların bizler için yaptığını göz ardı edemeyiz. Kim üzülmesede bizim için üzülen hep annemiz olur. Eşler her zaman arkasını dönüp gidebilir fakat anneler evlatlarından vazgeçmez. Herkes kendi yerini kiymetini bilirse hiç bir sorun olmaz.Ne anne eşin yerinde olabilir nede eş annenin yerinde olabilir.