Arkadaşlara pek güvenmeyin derim her zaman içinErkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı. Size daha önce bahsetmiştim. Mesela arkadaşları şey dedi. Senden o kadar güzel bahsediyo ki, sanki sadece senden bir tane var. Bir de sadıktı baya. Sizce evlenince daha iyi olma ihtimali var mı ?
Değişme değil de var olan kişiliğin gizlenemeyeceğine inanıyorum evlenince.Erkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı. Size daha önce bahsetmiştim. Mesela arkadaşları şey dedi. Senden o kadar güzel bahsediyo ki, sanki sadece senden bir tane var. Bir de sadıktı baya. Sizce evlenince daha iyi olma ihtimali var mı ?
Ben de bi durdum ilk okuyuncaEee zaten sizden bir tane vardır tahminim di mi?
Kötü özellikleri nelerdir bunlar önemli evliligi bile bitirebilirErkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı. Size daha önce bahsetmiştim. Mesela arkadaşları şey dedi. Senden o kadar güzel bahsediyo ki, sanki sadece senden bir tane var. Bir de sadıktı baya. Sizce evlenince daha iyi olma ihtimali var mı ?
Daha kötü olma ihtimalini de göz önüne almak lazimErkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı. Size daha önce bahsetmiştim. Mesela arkadaşları şey dedi. Senden o kadar güzel bahsediyo ki, sanki sadece senden bir tane var. Bir de sadıktı baya. Sizce evlenince daha iyi olma ihtimali var mı ?
Para biriktircem diye cimrilik yapıyo bazen, siyasi olarak anlasamıyoruz bazen, bıde boyle sozunu de gecırmeye çalışıyor.Beni hiç dinlemiyorsun diyorKötü özellikleri nelerdir bunlar önemli evliligi bile bitirebilir
Baskıcı yani anladigim kadariyla şimdiden sorun yasarsin ilerde bence cimri olmasida ayri bir sorunPara biriktircem diye cimrilik yapıyo bazen, siyasi olarak anlasamıyoruz bazen, bıde boyle sozunu de gecırmeye çalışıyor.Beni hiç dinlemiyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?