Erkekler evlendikten sonra değişir mi ?

neo28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
68
-7
11
30
Erkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı.

Son düzenleme:
Arkadaşlara pek güvenmeyin derim her zaman için Sadakatsiz filminden sonra sevgili eş arladaşlarına güvenim 0

Değişme değil de var olan kişiliğin gizlenemeyeceğine inanıyorum evlenince.
Karakterli biri zaten baştan şeffaf olur.

Genel geçer kuralı yoktur,kişilik ile ilgili kimi kendini gizler ve evlenince eşine sahibi(!)gibi davranır kimi önce neyse aynı olur.Kavun değil ki...

Kötü özellikleri nelerdir bunlar önemli evliligi bile bitirebilir

Daha kötü olma ihtimalini de göz önüne almak lazim

Kötü özellikleri nelerdir bunlar önemli evliligi bile bitirebilir
Para biriktircem diye cimrilik yapıyo bazen, siyasi olarak anlasamıyoruz bazen, bıde boyle sozunu de gecırmeye çalışıyor.Beni hiç dinlemiyorsun diyor

Valla benden de bir tane var sıkıntı olurmu sizin için?

Evlendikten sonra psikiyatrik bir rahatsızlık ya da ciddi hayati bir durum yasanmadiysa evet önceki huyları devam ediyor. Sadece es ailesi durumunu siz sevgiliyken çok belli etmiyor çünkü o zaman henüz gelin değilsiniz. Erkekler klubu diye birşey var birbirlerinin sırlarını vermezler.

Başlığa istinaden bende bu soruyu merak edenlerdendim ve henüz 1 yıl 1 ay evli olan birisi olarak cevabım evet değişir.

Para biriktircem diye cimrilik yapıyo bazen, siyasi olarak anlasamıyoruz bazen, bıde boyle sozunu de gecırmeye çalışıyor.Beni hiç dinlemiyorsun diyor
Baskıcı yani anladigim kadariyla şimdiden sorun yasarsin ilerde bence cimri olmasida ayri bir sorun

Dikkatli olmak lazım. Sizi elde etmek için de iyi davranıyor olabilir aksi de mümkün tabi. Gözlemleyin. Etrafına karşı nasıl? Merhametli mi, cömert mi, ailesiyle ilişkileri nasıl? Dikkatle gözlemlemek lazım. Gözlem işi kanı aşkla kaynayan gençler için zor tabi. Yani evlendikten sonra iyi de olabilir kötü de. Öncesini iyi analiz edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…