- 5 Nisan 2023
- 4.399
- 14.161
- 138
- 27
Sizden tabi ki güzel bahsedecek. Türlü abukluklarına rağmen yanında en uzun kalan kadınsınız. Kahrını anca siz çekersiniz.Erkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı. Size daha önce bahsetmiştim. Mesela arkadaşları şey dedi. Senden o kadar güzel bahsediyo ki, sanki sadece senden bir tane var. Bir de sadıktı baya. Sizce evlenince daha iyi olma ihtimali var mı ?
Belki tek yumurta ikizi varEee zaten sizden bir tane vardır tahminim di mi?
Evlenince kadın da erkekte değişir, kimi iyi yönde kimi de kötü yönde, bunu tamamen karakter belirler, o yüzden karakterli eşler seçin...Erkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı. Size daha önce bahsetmiştim. Mesela arkadaşları şey dedi. Senden o kadar güzel bahsediyo ki, sanki sadece senden bir tane var. Bir de sadıktı baya. Sizce evlenince daha iyi olma ihtimali var mı ?
Nisanliyken yaşadıkların fragmanmis.Erkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı. Size daha önce bahsetmiştim. Mesela arkadaşları şey dedi. Senden o kadar güzel bahsediyo ki, sanki sadece senden bir tane var. Bir de sadıktı baya. Sizce evlenince daha iyi olma ihtimali var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?