ben istemeden hamile kaldım desem bugun bebegıme kaba davranmış olurum ama gercek bu .istemedim ben eşim istedi yaptı .afedersiniz gerdek gecesınden bebek düşünen insana ne diyeyim .neye ugradıgımı şaşırdım daha once hayatımda bebekten korunmak bebekten kacınmak hatta vanınal sex yaşamadım .neara hamile kaldıgımıda anlamadım öbür aya test pozitif çıktı aldırıcak halım yoktuKeşke evliliğiniz tam oturmadan bebek yapmasaydınız daha evliliğiniden birbirinizden emin bile değilsiniz ne bu acele anlamıyorum açıkçası.
bence erkek yada bayan değişmiyor. nişan yada flört dönemindeyken görmüyorsun yada görüyorsunda konduramıyorsun. evlenince gözündeki o perde kalkıyor ve gerçekle yüzleşiyorsun. hepsi bu...
Iyi geceler. ilk cevap benden.esimle birbirimizi cok severek evlendik. melek ayol bu adam derdim nisanliyken sevgiliyken ama malesef degisti canim eskisi kadar uzerime titremez daha rahat daha az konusan bi adam oldu
anlıyorum seni, gerçekten canını sıkıyor olabilirler. seni kırmış olabilirler. ama sen akıllı bir kadın olacaksın. kadın, evliliği yöneten kişidir, bu gerçekten böyle. ve her erkek içinde bir çocuk taşır. eşim ya değişirse korkusu taşıma. değişebilir de. ama mesele senin bu değişimi nasıl yöneteceğindedir.
ben ailesini hiç arayıp sormayan ama evlendikten sonra şehirdışındaki ailesini ayda bir mutlaka ziyaret eden erkekler gördüm arkadaşlarımın evliliklerinde. erkeklerin aileleri evlendikten sonra daha çok kıymetlenir. bunun birçok sebebi olabilir.
toplumumuzda kadını buldu, ailesini unuttu muamelesi yapılır. buna maruz kalmamak için olabilir.
ailenin ne demek olduğunu seninle öğrenince aileyi önemsemeye başlıyor olabilir.
kel ölür, sırma saçlı olur misali evlenince onlara özlemi artabilir.
ve bence en önemlisi senden ufacık bir olumsuzluk sezse, eleştirel bir laf duysa, senin haklı olduğunu bilse de ailesini korumaya geçebilir.
sen akıllı bir kadın ol ve ne yap biliyor musun.. ailesine düşkün olmasa da, sanki onları ondan çok sen düşünüyormuşsun gibi, bayramda, seyranda, özel günde, aileni aradın mı canım, ihmal etmeyelim, ya da bir hafta alo demezse, onlar anne baba, arayıp sormak lazım de. onlara kızarsa, idare et hayatım, olabilir böyle şeyler de.. zamanla senin zaten onlara olan ilgi ve düşüncenden emin olacak ve sen birşeye gerçekten kırılırsan sana sahip çıkacak. ama ilk günden şikayetçi olursan, her daim önyargı ile yaklaşır sana. erkekler bu konuda çok önyargı sahibidir. naçizane görüşlerim bunlar tatlım, mutlu bir evlilik dilerim :)
ne güzel yazmışssınız. katılıyorum
benimkisi olumlu yönde değişti.evlenirken cok korkularım vardı şimdi pek kalmadı.
ama ondan çok ben değiştim daha akıllıyım o saf salak kız gitti.
ailesine çok yaklaşmasını istemiyorum.onların yanında bam başka biri oluyor, şaşıyorum.değiştiğini farketsinler pek istemiyor.uzagız iyiyiz çok şükür.
canım aşkım, onu çok seviyorum.deli gibi severek evlenmiştim.zaten ben evdim mi deli gibi severim
benm ki değişmedi yaa.. hala aynı ben önceliğimdir onun için.maşallah diyim kendi kendime nazar etmeyim :)
ama ilerisi için yorum yapamam tabii..
hep sevgiyle kalın o zamnnsen ne kadardır evliydin
10 yıl :=)
iyi di mi
nişanlım ailesiyle hiç anlaşamaz hiç te düşkün değildir evlenince de zaten ailesine düşkün olursa hiç katlanamam çok zor olur çünkü ben zaten şimdiden annesi ile ablası ile anlaşamıyorum o zaman gerçekten çok zor olur inş aile düşkünlüğü olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?