erkekler evlenince değişiyor mu

Keşke evliliğiniz tam oturmadan bebek yapmasaydınız daha evliliğiniden birbirinizden emin bile değilsiniz ne bu acele anlamıyorum açıkçası.
ben istemeden hamile kaldım desem bugun bebegıme kaba davranmış olurum ama gercek bu .istemedim ben eşim istedi yaptı .afedersiniz gerdek gecesınden bebek düşünen insana ne diyeyim .neye ugradıgımı şaşırdım daha once hayatımda bebekten korunmak bebekten kacınmak hatta vanınal sex yaşamadım .neara hamile kaldıgımıda anlamadım öbür aya test pozitif çıktı aldırıcak halım yoktu

Benimki olmsuz yönde değişti. zaman geçtikçe değişmeye de devam ediyor.
o üstüme titreyen sesim azıcık farklı gelse hastamısın neyin var ne oldu diyen adam yok oldu ortalıktan.
şimdi hastalansam yatsam bakar bakmaz değil ama dışarıda gider şimdi gelcem deyip 1 saat gelmez vs.
öpüp koklaşmalar yok. ya da varsa da ben çok sinirliyimdir sakinleştirmek için yapar.
giyinir makyaj yaparım ne gerek var bunlara diyebilir.
amannnn ben bu erkek milletini anlamıyorum senelerce peşimden koştu koştu alınca da saldı gitti kendini.
bazen ilgi istiyorum diye yüzüne söylüyorum cevabı ilgileniyorum ya bak bak hadi gel yatalım hayatım saat geç olmuş :44:
bekarken ailesini istemeyen ya da çok aramayan evlenince yapışıyor resmen :s benim eşim şehir dışı çalışırdı daha önceden bekarken evi hiç aramazdı onlar ararsa konuşurdu evlendik beni 5 defa arıyorsa onları da 1 defa arıyordu ama mutlaka arıyordu. bekarken nereye gittiğini haber vermeyen herif evlenince evde değillerse telefonla arayıp biz şuraya gidiyoruz demeye başladı.

olumlu yönde değişenlerde var tabiki ya da hiç değişmeyenler ama bana denk gelmedi maalesef

ben çok uzun suren flort donemı yaşamadım. 5 ay içinde karar verdık nışan düğün toplam 1,5 senenın ıçınde oldu. bu sure zarfında acaba dıyodum flort suresını uzatsammı. aramızda hıçbır sorun yoktu ama arasıra evlılıkten korkuyordum daha fazlamı tanısam diye
şimdi evlendım 4 ay oldu her akşam deriz " keşke daha once evlenseymışız dıye" eşim değişmedi. şükürler olsun hala gözümün içine bakıyo nışanlılık dönemımızde olduğu gıbı belkıde ikimizde evlılığe çok hazırdık onunda etkısı oldu. inş hep boyle devam eder tabı
ben evlılığın şans işi olduğunu duşünüyorum. ALLAH herkese hayırlı yazılar nasip etsın

bence erkek yada bayan değişmiyor. nişan yada flört dönemindeyken görmüyorsun yada görüyorsunda konduramıyorsun. evlenince gözündeki o perde kalkıyor ve gerçekle yüzleşiyorsun. hepsi bu...

kimisi değişiyor, kimiside hep aynı biz farkedemiyoruz. galiba benimkisi eskidende böyleydi ama şimdi şimdi gözüma batıyor 2.5 yıl sonra. ve artık düşünüyorumda ben bu evliliği devam ettiremeyeceğim.. aman çok dikkatli ol eş seçiminde. sinirli olmasın, çok rahat olamsın, şimdi üzülüyorsan bilki hep üzüleceksin. erkekler iyi yönde değişmez evlendikten sonra yada çok nadir.. dikkat et

bence erkek yada bayan değişmiyor. nişan yada flört dönemindeyken görmüyorsun yada görüyorsunda konduramıyorsun. evlenince gözündeki o perde kalkıyor ve gerçekle yüzleşiyorsun. hepsi bu...

doğru söylüyorsun aynı evin içinde yeni yeni huylarını öğreniyor insan birbirinin...

Iyi geceler. ilk cevap benden. esimle birbirimizi cok severek evlendik. melek ayol bu adam derdim nisanliyken sevgiliyken ama malesef degisti canim eskisi kadar uzerime titremez daha rahat daha az konusan bi adam oldu

benimde en çok merak ettiğim aşağı yukarı ne kadar zamanda değiştikleri.
yani tabii kişisine göre değişir aslında.

ne kadar zaman sonra değişim gösterdi eşiniz merak ettim :)

iyi mi kötü mü bilmem ama bende şuan eşime "melek" benzetmesi içindeyim 3 aylık evliiyim bu arada :)

ne güzel yazmışssınız. katılıyorum

ne güzel yazmışssınız. katılıyorum

benimkisi olumlu yönde değişti.evlenirken cok korkularım vardı şimdi pek kalmadı.

ama ondan çok ben değiştim daha akıllıyım o saf salak kız gitti.

ailesine çok yaklaşmasını istemiyorum.onların yanında bam başka biri oluyor, şaşıyorum.değiştiğini farketsinler pek istemiyor.uzagız iyiyiz çok şükür.

canım aşkım, onu çok seviyorum.deli gibi severek evlenmiştim.zaten ben evdim mi deli gibi severim

benm ki değişmedi yaa.. hala aynı ben önceliğimdir onun için.maşallah diyim kendi kendime nazar etmeyim :)

ama ilerisi için yorum yapamam tabii..
hep sevgiyle kalın o zamnn sen ne kadardır evliydin

benm ki değişmedi yaa.. hala aynı ben önceliğimdir onun için.maşallah diyim kendi kendime nazar etmeyim :)

ama ilerisi için yorum yapamam tabii..
hep sevgiyle kalın o zamnn sen ne kadardır evliydin

10 yıl :=)

iyi di mi

10 yıl :=)

iyi di mi

ee bundan sonrada değişmez artık ne güzel. sevgiyle devam edersiniz inşallah.
bakalım bize zaman ne gösterecek. aslında böyle kaygılarım pek yoktu ama bu siteye üye olduktan sonra endişeleniyor valla insan :26:

Değişmeyen erkek görmedim evli değilim ama çevremdeki herkes şikayetçi en basiti benim abim muhteşem bir eş olur asla değişmez diyordum ama o bile değişti gayet rahat maç izleyen kumanda elinde bir tip oldu yengem sinir oluyor :)

evlenince analarına laf söyletmezler kız ailesinide pek önemsemezlere

genelde belli bir süre sonra sıkılmaya başlarlar....gözleri daha genç kızlara kaymaya başlar....biraz daha anneci oluyorlar...heleki evlendikten sonra görüyorum bizim kadınlarımız nasıl olsa evliyim diye...1 çoçuktan sonra kendini koyveriyor...kendine asıl evlendikten sonra bakılmalı...komşularımdada görüyorum...saç baş almış başını gidiyor...ne giyimine dikkat ederler nede biraz makyaj....asıl bu zamanlarda güzel ve şık olunmalıki erkeğinizin gözü dışarı kaymasın....

Canım benimki de öleydi,anne babasını hiç aramazdı,hiç düşkün değildi sevgiliyken.Biz bi de 7 yıl sevgili kaldık,1 yıl da nişanlı.Evlendikten sonra herşey değişti.Anne baba delisi oldu.Ruhum daralıyor resmen.Beni de bunaltıyo,hergün gidelim diyo.Annesini aramamı istiyo zorla.Sürekli kavga ediyoruz ailesi yüzünden

insanlar her an değişiyor, evlendikten yıllar sonra bile sizi şaşırtabilir bence hiç bunları düşünmeyin an'ın keyfni çıkarın sadece, mutluluklar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…