nişanlım ailesiyle hiç anlaşamaz hiç te düşkün değildir evlenince de zaten ailesine düşkün olursa hiç katlanamam çok zor olur çünkü ben zaten şimdiden annesi ile ablası ile anlaşamıyorum o zaman gerçekten çok zor olur inş aile düşkünlüğü olmaz ya
nişanlının ailesine düşkün olmaması ve onlarla anlaşamaması aslında olumlu birşey değildir. bir erkek için aileye düşkünlük, "aile" kavramına ne kadar önem verdiğini gösterir. çünkü bir erkek aile kavramına ne kadar önem verirse, seninle o kadar çabuk bir "aile" olmayı öğrenir. hele hele çocuklarınız olunca, ailesine sahip çıkmayı, yetiştiği ve değer verdiği ailesinden öğrendiği şekilde uygular.
birçok kadın ailesine düşkün erkekten korkar. bu çok yanlış. yarın öbürgün bizler de evlat sahibi olunca inşallah, sahip olmak için bile bu kadar emek verdiğimiz bir evlatla evlenecek kadının "ailesine düşkün olsa hiç çekemem" demesini asla istemezdim. aile demek onca emek demek, sabır demek, gözyaşı demek, uykusuz geceler demek, fedakarlık demek.. elbette bu adam ailesine düşkün olacak. siz ailenize düşkün değil misiniz?
bir erkek ailesine ne kadar düşkünse karısına o kadar sahip çıkar. aile, bir erkeğin sorumluluğunun ölçüsüdür bana kalırsa. akıllı bir erkek, ailesinden aldığı eğitimi kendi yuvasında uygulayarak, yeni ailesi ve yetiştiği ailesi arasında optimum dengeyi sağlayabilen kişidir. yani sizin anlayacağınız ailesiyle anlaşamamasına sevinmeyin derim.
şunu da belirteyim, erkek ne kadar ailesiyle anlaşamazsa da evlendikten sonra ailesi kıymete biner, siz olumsuz bir laf etseniz, bozulur. bu normal bir süreçtir. ne olursa olsun, onlar onun hayattaki en değerli varlıkları arasındadır. siz de bu varlıklar arasında olmaya ve eşinizin ailesi olmaya bakın. daha şimdiden rakip görmeyin kendinize ablasını, annesini. evlilik böyle bir sorumluluktur.
evet söylediklerinizde haklısınız ama ben rakip falan görmüyorum aslında bana iyi olsalar iyiyim ama nedense sanki onlar gelin nazlanıyorlar asıl gelin benim nazlanacak biri varsa benim birçok kere hatalı olmadığım halde bile büyükler dedim gittim özür diledim ama onlar gerçekten değişikler ya insanları terslemeyi çok seviyorlar iyiliğine bile konuşsan ters cevap veriyorlar herşeyi kötü yorumluyorlar bu yüzden zaten nişanlım da anlaşamıyor yoksa tabikide anne baba kardeş kutsaldır vazgeçilmezlerimizdir ama onlarında bizlere yönetebilecek olgunluğa erişmiş olması lazım çünkü biz gençiz hata yapabiliriz istemeden de olsa onların bunu yadırgamayıp uyarmaları lazım aam onlarda bu yok :)
değişmedi
evlilik öncesi kendisini nasıl ifade ettiyse şimdi de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?