erkekler evlenmek istediği kadında en çok neye önem verir?

ERKEKLER EVLENMEK İSTEDİĞİ BAYANDA EN ÇO HANGİ ÖZELLİĞİ ARAR?

• Masum bir güzelliği olmalı, dikkat edenler farketmeli

OY: 1 11,1%
  • Benim eksik taraflarımı kapatacak özellikleri ve zevkleri olmalı ki bir bütün olalım

OY: 0 0,0%
  • Benimle benzer özelliklere ve zevklere sahip olmalı ki uyumlu bir çift olalım

OY: 4 44,4%
  • Benim herşeyimle ilgilenmeli

OY: 1 11,1%
  • Güçlü bir kadın olmalı, tüm kararlarını kendi verebilmeli, sorunlarını kendi çözebilmeli

• Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli

OY: 3 33,3%
  • Çekici bir dış görünüşü olmalı, herkes dönüp bakmalı

• Her anımızı benimle başbaşa geçirmek istemeli

• Benim herşeyimle ilgilenmemeli

• Sıradan bir görünüşü olmalı, dikkat çekmemeli

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
bayanlar sizce erkekler evlenmek istediği kadında en çok hangi özellikleri arar .?oylayalım LÜTFENNN

kesinlikle bu;
Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli

yumuşak kadınları erkekler herzaman sever sert kızları hiç sevmezler evlenmeyi düşünmezler bizzat test edilmiştir

Yumuşak bir kadın olmalı,kararlarını alırken bana danışmalı,bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli

onların sözünden çıkma dünyada bitek onlar varmş gibi davran yeter heralde onlar için heee bide annesiyle iyi geçin

canm gelene kadar nasıl sabrediym ..şimdi numarasını eski evli bi bayan arkadaşına vermş lise arkadaşı sen olsan ne tepki verrdin

hee...ne diye vermiş ki?normalde arıolar mı birbirlerini?ona göre tepkim değişirdi.ama askerde nasıl bulmuşlar birbirlerini?

erkek arkadaşımn liseden arkadaşı bu kız biz dün faceden konuştk eşiyle izmirdeymş erkek arkadaşımn askerlik yaptığı yerde gelmşken onuda görıym dedi bana kıskançlk yapıyormş gibi görinmym diye konuştuğumu söyledm sevgilime..erkek arkadaşmn çarşısı kitlendi çıkamıyor ve cok bunaldı diye kızla eşinn gidip bunu cıkarmasına bile rağzı oldum başkası yapar mı bunu bilmiyorum...sevglmn adresini arkadaşına verdm benm eşşek sevglm demz mi numaramıda verseydın ulaşırlardı diye haliyle bozuldum 2gndr tartışıyorz bu yüzden ki hiç kavgamz olmazdı kolay kolay.dediği yetmezmş gibi bide kalkmş sabahn 8buçğnda face e grmş askeriyeden kıza msj atmş numarasını gelrken arasnlar diye..saklamadı benden msjıda silmemş zaten ama ben sorun yaptım

normalde faceden falan selamlaşırlardı bende konuştm kızla ama iş numaraya falan gelnce tepem attı işte ben yapsam aynısını nasıl tepki verrdi kim bilr ama bu saatten snra bana karışma hakkını tamamen kaybetti

canım ya eşiyleymiş ama kız. ulaşsınlar die vermiş noyuda...bence büyütmemlisin eşi olmasa tamam kıskanmakta haklısı dicem ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…