erkekler evlenmek istediği kadında en çok neye önem verir?

ERKEKLER EVLENMEK İSTEDİĞİ BAYANDA EN ÇO HANGİ ÖZELLİĞİ ARAR?

• Masum bir güzelliği olmalı, dikkat edenler farketmeli

OY: 1 11,1%
  • Benim eksik taraflarımı kapatacak özellikleri ve zevkleri olmalı ki bir bütün olalım

OY: 0 0,0%
  • Benimle benzer özelliklere ve zevklere sahip olmalı ki uyumlu bir çift olalım

OY: 4 44,4%
  • Benim herşeyimle ilgilenmeli

OY: 1 11,1%
  • Güçlü bir kadın olmalı, tüm kararlarını kendi verebilmeli, sorunlarını kendi çözebilmeli

• Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli

OY: 3 33,3%
  • Çekici bir dış görünüşü olmalı, herkes dönüp bakmalı

• Her anımızı benimle başbaşa geçirmek istemeli

• Benim herşeyimle ilgilenmemeli

• Sıradan bir görünüşü olmalı, dikkat çekmemeli

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
anlıorum seni benim nişanlımda bazen öyle zamanlarda uyuo deli edio beni...uyuması için kız sadece o zaman gercekten büyütme kız eşiyle olduğu için probem yok...yalnız olsa iş değişirdii

anlıorum seni benim nişanlımda bazen öyle zamanlarda uyuo deli edio beni...uyuması için kız sadece o zaman gercekten büyütme kız eşiyle olduğu için probem yok...yalnız olsa iş değişirdii

bide ben aşırı derecede gurur meselesi yapıyorum bu gibi sorunlarda..resmen kendimi dolduruşa getiririm başkasına ihtiyaç kalmaz yani..hele bide kız eşiyle gelmese asla izin vermem zaten ....ama bi yarın olsun uyuduğunada pişman olucak

tamam bak onda haklısın...uyuduğuna pişman et onu:) canım benim cıkmam lazım benim yarın sınavm var(ii gecelr diliyorum sana görüşürüz tekrar

Ne garip...
Bana ailemden öğretilen bu değildi ki...
Bir kadın bir erkeğe bağımlı yaşamamalı,kendi kararlarının arkasında durup her dediğine he dememeli!
Benim oy kullandığım;
-Güçlü bir kadın olmalı, tüm kararlarını kendi verebilmeli, sorunlarını kendi çözebilmeli
seçeneğini hiç kimse önemsememiş..
Acaba biz mi bir yerlerde hata yapıyoruz?

''Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli''

bencede bu;Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli

ne kadar da haklısın cnm, birde: kadın iş sahibi olmalı, bu konuda belli bir mevkiye gelmiş olmalı, ne dediğini bilmeli, sözü geçen bir bayan olmalı, herşeyden önce bakımlı olmalı, çocukları bilinçli yetiştirmeli, aynı zamanda sevecen ve yumuşak olmalı.....

5 parmağın 5i bir değil ki?? kimse ruhikizi değil sonuçta..dış güzellik iç güzellik hamaratlık sessizlik anlyış daha ne istesinler:) açıkcası bende ne ister diye değilde benim isteyeceğim;ailesine falan bağlı ama bağımlı olmayacak bi özelliği olmalı:)) olacaksa bana bağımlı olmalı:) erkek olsam çok sahiplenme huyum olurdu valla..

Son düzenleme:
Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…