G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
Erkekler belli bir yastan sonra yalniz ve ozgur yasamaya alistiklari ve cevreden evlilikle ilgili cok olumsuz sey duyduklari icin sizce evlilikten kaciyor mu? Mesela 30 una gelmis erkekler, ben hep oyle goruyorum, zor geliyor artik diyorlar...
Bir de gercekten ahlakli, durust, yakisikli erkekler hep kapilmis mi sizce, 28 ine kadar boyle olup ta evlenmeyen biri yok gibi sanki. Eger cok iyi bir erkekse ve 30 unda bekarsa kesin onda bir sorun vardir deniyor, bu sizce ne kadar dogru?
Erkekler belli bir yastan sonra yalniz ve ozgur yasamaya alistiklari ve cevreden evlilikle ilgili cok olumsuz sey duyduklari icin sizce evlilikten kaciyor mu? Mesela 30 una gelmis erkekler, ben hep oyle goruyorum, zor geliyor artik diyorlar...
Bir de gercekten ahlakli, durust, yakisikli erkekler hep kapilmis mi sizce, 28 ine kadar boyle olup ta evlenmeyen biri yok gibi sanki. Eger cok iyi bir erkekse ve 30 unda bekarsa kesin onda bir sorun vardir deniyor, bu sizce ne kadar dogru?
Tespitler çok doğru, gençken erkeklerin istek ve beklentileri farklı oluyor, ama belirli bir yaştan sonra evlilik çok gereksiz birşeymiş gibi düşünülüyor. Hem daha önceden belirtildiği gibi belirli bir seviyeden sonra erkekler için Türk kızları pek cazip gelmiyor, hiç kimse kapris naz niyaz çekmiyor(çekseler çekseler lise ve üniversite çağında çekerler sonrası çok zor), iyi bir üniversiteyi bitirmiş, iyi bir meslek ve gelir edinmiş, alımlı birisi elbette kendi gibi birini arıyor.
Evlenmiş olmak için evlenmiyor, çok seçici oluyor. Zaten 30 lu yaşlara doğru ve sonrasında en fazla birlikte yaşamak başlıyor en iyi ihtimal, evlilik çok zor, kimsenin niyeti yok, öyleki çoğu kişi yabancı bir kızla evlenmeyi daha çok arzuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?