Erkekler evlenmekten kayor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Erkekler belli bir yastan sonra yalniz ve ozgur yasamaya alistiklari ve cevreden evlilikle ilgili cok olumsuz sey duyduklari icin sizce evlilikten kaciyor mu? Mesela 30 una gelmis erkekler, ben hep oyle goruyorum, zor geliyor artik diyorlar...

Bir de gercekten ahlakli, durust, yakisikli erkekler hep kapilmis mi sizce, 28 ine kadar boyle olup ta evlenmeyen biri yok gibi sanki. Eger cok iyi bir erkekse ve 30 unda bekarsa kesin onda bir sorun vardir deniyor, bu sizce ne kadar dogru?

kız ne alaka yakışıklı olmazmı var tabikide ben tanıyorum evlenmemişlerse kariyer yapmak için evlenmemiştir yada dengine göre bulamamıştır zaten önemli olan yakışıklılık değil bu devirde insan olması önemli artık evlenmekten kaçmaz hiç duymadım ben hiç rastlamadım daha çok evlenmek isterler :Roflol: 30 un da bekarsa canım ya sevdiğini unutamadı ya kariyer yaptı istemiyor yada başkadır Şeniz

valla kime baksam umurunda degil evlenmek, hatta niye parami ona yedireyim ki evlenip te basima bela mi alicam diyenler duyuyorum. Benim cevremdekiler boyle galiba hep

benim düşüncem şöyle kızlar okadar çok erkeklerin peşinden koşuyorlarki erkek zaten evlenmeden her istediğini elde etmiş oluyor neden evleneyim diyor ozaman çok yalnış para meseleside var tabi evlenmek kolay değil artık

evde kaldık desene senağlama

erkekler farkli farklilar bence. kimisinin evlilik korkusu var, cünkü onlarin yaratilislarinda su var: erkekler koruma hissine sahip´. ve kendilerine güvenemiyorlar, ben bununla evlenirim tamam ama, sonra ya onu gerektigi gibi koruyamazsam, ya maddi yönden zorluklara karsilasirsak, ac kalirsak v.s.

bence böyle.

ama gercektende bu zamanda erkeklerin yüzde 90i evlilige sicak bakmiyor :1no2:

bence bu zamanda kariyer sahibi , işi düzenli , parası olan erkekler evlenmek istemiyor...evlenipte ne yapacağım havasındalar gibi sanki....

hayatım da herşeyi elde ettim evlenipte başımı mı ağrıtayım diyorlar sanırım....

erkekler biz bayanlar farklı bakıyorlar evliliğe....

bende merak ediyorum evet

arkadaslar bu enteresan bir konu. ya gercekten erkekler evlenmekten kaciyormu? neden?ebn hep sanmistim ki: erkekler 30 yasina geldiklerinde önlerine ilk cikan bayanla evlenirler. demek öyle degilmis.

bence tum kadınlar sırt cevırseler erkeklere bak gor sonra ne oluyolar bence kendı kendımıze yapıyoruz adam bakıyo ohhhhhhhh her ıstegımı karsııyolar zaten nıye evlenıyımkı

Bana eskiden hep şey gibi gelirdi
bayanlar evlenme teklifini kabul etmez, erkekler uğraşır gibi düşünürdüm.
ama şimdi sana katılmamak elde değil.
erkeklerde hep bir kaçış var.
bayanlar koşturuyor acaba nasıl evlenebilirim diye...
nasıl oldu anlamıyorum ama roller biraz değişti sanırım...

erkekler cogu seyi rahatlikla yasiyolar oncesinde evlenipde kafamimi agirtiyim diye dusunuyolar.sorumluluk almak istemiyolar kendilerine guvenemiyolar bence.

Erkekler kendilerini sıkan , hayata hep negatif bakan , yaşamını kabusa döndüreceğini bildiği kızlardan kaçarlar. yerimseniben

Tespitler çok doğru, gençken erkeklerin istek ve beklentileri farklı oluyor, ama belirli bir yaştan sonra evlilik çok gereksiz birşeymiş gibi düşünülüyor. Hem daha önceden belirtildiği gibi belirli bir seviyeden sonra erkekler için Türk kızları pek cazip gelmiyor, hiç kimse kapris naz niyaz çekmiyor(çekseler çekseler lise ve üniversite çağında çekerler sonrası çok zor), iyi bir üniversiteyi bitirmiş, iyi bir meslek ve gelir edinmiş, alımlı birisi elbette kendi gibi birini arıyor.
Evlenmiş olmak için evlenmiyor, çok seçici oluyor. Zaten 30 lu yaşlara doğru ve sonrasında en fazla birlikte yaşamak başlıyor en iyi ihtimal, evlilik çok zor, kimsenin niyeti yok, öyleki çoğu kişi yabancı bir kızla evlenmeyi daha çok arzuluyor

herşeyin bir zamnı var be gülüm kim istemez sevdiği hep yanında olsun her sabah uyandığında onu görsün de olmuyor işte:çok üzgünümffffffffffff offffffffffffffffffffffff efkarlandım

yani vengeance sen de elinde olsa Türk kadınlarını bir kaşık suda boğacaksın neredeyse naz niyaz vs. bir tek bizlere mi özgü

bence bu mantalite işi..her istediğini bulan bir erkek evliliği de esaret olarak algılıyorsa tabi ki de evlenmez..
ama diğer tarafta hayatta hep yalnızsın,anne baba bir yere kadar diyip düzenli hayatı tercih edecek erkekler de vardır..önemli olan erkeklere evlilikten fazla bahsedip korkutmamak

Türkiye şartlarında bakarsak, olgun olma, hayatını düzene koyma, kendini tanıma, eğitim, deneyimler, beklentiler v.s olarak düşünürsek şaşırdım açıkçası, bence 30 yaş bile çok erken evlilik için özellikle bir erkekte. O kadar çok , o kadar çok 25 li yaşlarda evlenmiş ve ahhh gençlik toyluktu deyip 30 a varmadan boşanan insanlar ve özellikle erkek tanıdım ki, ve ayrıca hiçbir erkek sanmıyorum ki çok sevince, anlaşılıyorsa ve denkseler gibi çok şeyi bir bayan da bulmuşsa evlilikten kaçmaz...

benimki evlenmek için can atıyo valla zemuszemus

Tabi bir de maalesef toplumca bizim herseyimiz çok kolay elde edilebilir olmaya başladıgı için de bazı erkekler evlenmeyi düşünmüyor olabilir. Hayretler için de izliyorum, şimdiki zamane bazı kızlarımız çok kolay elde edilebilir durumdalar ve maalesef çok kötü bir tabir olacak belki ama bazı 3 kuruş etmeyen adamların neredeyse agızlarının içine düşüyorlar, bir erkege böyle davranılırsa elbette evlilik düşünmez, zaten öncesinde herseyi yasayabilecegi, çok kolayca ulaşabilecegi yüzlerce bayan var toplumda,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…