Erkekler evlilik düşündüğü kadına cinsellik konusu açar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uek5698

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
128
-13
11
Kızlar bu konu hakkında çok yorum dönüyor. Erkek her şeyi sevdiği kadınla yaşamak ister diyen var. Eğer sevgilisine konuşmuyorsa ihtiyacını giderdiği başkası vardır diyen var. Sizce cevabı nedir?
Bence erkek sevdiği kadına nikahtan önce dokunmaya bile kıyamaz... Biz annemizden böyle gördük böyle biliriz..

Cinsellik yaşanınca kadına "kıyıldığını" düşünmeniz üzücü. Bu her insanın kendi düşünme tarzına göre değişir. Kesin ve net bi cevabı yoktur.
aynı durum kadın açısından da geçerli. ve şu da var. erkekler artık çok bozuldu; kadını ilgiye boğup bir şeyler yaşayınca terk ediyorlar. bu tür erkekleri baz alarak yazmıştım

Kıymak lafından da illet geldi ha
Kadının da erkeğinde zevk aldığı haz duyduğu birşey bu
İsteyen yaşar istemeyen yaşamaz
Kadın erkek iki canlıda da bu istek vardır
Önemli olan bir taraf istemiyorsa diğer taraf zorlamamalı
Zorlayanla da ciddi düşünülmemeli

başkasına verdiğim cevabı size de yazayım. bu her iki durum da geçerli. bişeyler yaşayana kadar ilgi gösterisinde bulunup sonra terk etmek. buna maruz kalan her türlü kendini kötü hisseder bu tarz insanları duşunerek yazdım. yoksa herkesin kendi tercihi, banane

Sevdiğine kıyamaz derken? Hayırdır kime? Neye? kıyıyoruz.

Evlilik öncesi cinsel ilişki kişilere ve yaşayışlara göre değişir. Tek bir doğru ve dolayısıyla tek bir cevabı da yoktur bu konunun. Buraya gelip nolcak abi yeaahhh valla biz kıyma misali kıyıyoruz diye ağzımı yaya yaya konuşsam ikna mı olacaksınız? Eeee o zaman?

Birşeyler yaşayınca terk eden insan zaten gerçekten sevmemiş demektir
Atıyorum kadın istemiyor adam ima etti kadın yapamam dedi
Adam saygı duyuyorsa burda sorun yok
Ama soğuk yapan tavır alan ısrar eden adamın amacı sadece bu demektir
Burdan bile anlaşılabilir

Cinsellik yaşayınca kıymış olmuyor zaten. Bu karşı tarafın ve sizin dini inancınıza, dini ne kadar yaşadığınıza, yaşam tarzınıza, libidonuza, sosyokültürel çevrenize göre değişir.

Kimi çift vardır cinselliği yaşar, evlenir ve çok mutlu olur. Kimi çift vardır kendini nikaha saklar. Kiminin de tek amacı cinselliktir yaşadığı an tekmeyi basar. Öyle nikahtan önce kıyamaz falan çok anlamlı gelmiyor.
Cinsellik yaşayınca kimseye kıyılmış olmuyor. O zaman nikahtan sonra da kıymasın.

evet tam olarak buydu bahsettiğim, bunu demek istemiştim aslında ifade edemedim

benim anlatmaya çalıştığım şey başkaydı zaten

nıkahtan once dokunmaya kıyamaz lafı aslında cok urkutucu
nıkahtan sonra erkegın herseyı yapmaya hakkı varmıs gıbı
cok carpık dusunuyorsunuz
ayrıca evlenmeden once konusmuyorsa ıhtıyacını gordugu bırı vardır lafı da cok banel
erkeklerın ıhtıyaclarını gıderen nesneler olmadıgımız gıbı bu ısın oncesı sonrası yok bır erkek bır kadını aldatıyorsa bunun kadınla alakası yok ! erkegın kendı kişiliği baska baska kısılerle gorusmek cok eşli olmak onla sohbet edeyım bunla ılıskıye gıreyım seklındeyse ona dunyanın en kadını da gelse bırsey degısmez

sızın annenız sıze yanlıs ogretmıs bıze de annelerımız konusarak anlasın dedı ona bakarsak , evlenmeden once bende herseyı konustum her anlamda bana uyup uymayacagına baktım

ben bundan bahsetmemiştim neyse

E tamam da zaten bu konuda 2 düşünce olduğunu söylemişsiniz farklı ne cevap bekliyorsunuz, dileyen öyle düşünür dileyen böyle düşünür herkes hiç kimsenin hayatina karışamaz 3. Bir düşünce olarakta sürtünmeli elektriklenmeli ateş çıkarmalı bir şeyler yapıp evlenmeden önce cinsellik yaşamamış ama sevgilisini de başkalarına kaptırmamış olduğunu düşünen bir grup var arada kalanlar diyebiliriz .

benim bahsettiğim şey tam olarak bu değildi. anlatamadım neyse

ben de sizce hangisi doğru dedim zaten yeni fikir üretin demedim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…