Erkekler evlilik düşündüğü kadına cinsellik konusu açar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kurusunlar hshshs

Boyle guzel bi histen uzak yasamak cidden uzucu..
Bence insan onune gelenle olmamali zaten ama gercekten seviyorsa niye olmasin ya?
Zaten evlenmeden once sevismemek resmen insanin ayagina sIkmasi gibi bisey..
Ya ten uyumun yoksa?
Ya adamda cinsel problemler vs varsa..

İş işten geçtikten sonra ahlayıp vahlayıp "Sevmemiş zateeen ben şimdi naparım böyle" diye zırlamanım kimseye bir faydası yok. Kendinden emin olup severek isteyerek seviştiysen böyle bir drama gerek yok zaten. Umarım bu sefer algılayabilmişsindir bak tane tane anlattım

Google'da açıklaması vardı. Karısını sevisilecek biri olarak görememek, yalnızca fahiselerle sevişmeyi çekici bulmakla ilgili
bunu yapan net karaktersizdir zaten yazıklar olsun. anında boşama sebebi

Bundan daha iyi açıklama yok. Çok net.

Cinsellik yaşamak niye kıymak oluyor ? Bırakın artık bu melonkolik aynı zamanda kadını aşağılayan dili. İsteyen yaşar bunu istemeyen zamana bırakır. Bu kadar basit

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi misin. bu psikolojiyi yaşayan her kadın böyle mantklı düşünüp yola devam mı ediyor. bu konu yüzünden kaç kız intihar ediyor belki. oturduğun yerden ahlamanın manası yok demek kolay

Ben sevgilime kıyıyorum. Ha belki evlenmem, orasını keyfim bilir. Daha önce kıydıklarımla evlenmedim sonuçta. Her kıydığımızla evlenecek olsak ohoo...
Kıydım diye evlenmek zorunda değilim ama "buna kıydım, bununla evlenmem. Gidip kıyılmamışını bulayım" da demem yani. Kısmet bu işler

Allah kurt
Cinsellik yaşamak niye en kıymak oluyor ? Bırakın artık bu melonkolik aynı zamanda kadını aşağılayan dili. İsteyen yaşar bunu istemeyen zamana bırakır. Bu kadar basit
tamam bıraktım

hayırlısı valla canım

iyi misin. bu psikolojiyi yaşayan her kadın böyle mantklı düşünüp yola devam mı ediyor. bu konu yüzünden kaç kız intihar ediyor belki. oturduğun yerden ahlamanın manası yok demek kolay

Bak canım benim diyorum ki KENDİNDEN EMİN OLAN YAŞASIN ama yok değilsen böyle bir olay yüzünden intihar etmeyi düşünecek bir karaktere sahipsen zaten bulaşma evlenmeden cinselliğe falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…