bu ne be hahahaha gelsin bakalımmmmSonra gelsin Madonna fahise sendromu. Geçenlerde bir üye bununla ilgili bı başlık acmisti
yoo tamamen sıkıntıdan boş olsun diye sordum başka amaç yok hahshshahaVicdan rahatlatmak
Ya benim profilim sjsjskuzum profildeki resme bakarsak kimse senle birşey konuşamaz
Google'da açıklaması vardı. Karısını sevisilecek biri olarak görememek, yalnızca fahiselerle sevişmeyi çekici bulmakla ilgilibu ne be hahahaha gelsin bakalımmmm
biliyorum aşşırııııı hahahahaha bayılıyorum bu kadınaprofil resmi çok tarz
kurusunlar hshshs
kıvırmadım kıvırmam için birilerinden çekiniyor olmam gerekir. sosyal medyada kimden niye çekineyim biraz aklınla düşünürsen? zaten iş işten geçtikten sonra sevmemiş zaten demenin manası mı kalıyor bu nasıl zeka
bunu yapan net karaktersizdir zaten yazıklar olsun. anında boşama sebebiGoogle'da açıklaması vardı. Karısını sevisilecek biri olarak görememek, yalnızca fahiselerle sevişmeyi çekici bulmakla ilgili
Bundan daha iyi açıklama yok. Çok net.Kıymak lafından da illet geldi ha
Kadının da erkeğinde zevk aldığı haz duyduğu birşey bu
İsteyen yaşar istemeyen yaşamaz
Kadın erkek iki canlıda da bu istek vardır
Önemli olan bir taraf istemiyorsa diğer taraf zorlamamalı
Zorlayanla da ciddi düşünülmemeli
tebrik ediyorum hahahahaErkek arkadaşıma baya bayaaa kıyıyorum ben o zaman......
iyi misin. bu psikolojiyi yaşayan her kadın böyle mantklı düşünüp yola devam mı ediyor. bu konu yüzünden kaç kız intihar ediyor belki. oturduğun yerden ahlamanın manası yok demek kolayİş işten geçtikten sonra ahlayıp vahlayıp "Sevmemiş zateeen ben şimdi naparım böyle" diye zırlamanım kimseye bir faydası yok. Kendinden emin olup severek isteyerek seviştiysen böyle bir drama gerek yok zaten. Umarım bu sefer algılayabilmişsindir bak tane tane anlattım
Allah kurtBoyle guzel bi histen uzak yasamak cidden uzucu..
Bence insan onune gelenle olmamali zaten ama gercekten seviyorsa niye olmasin ya?
Zaten evlenmeden once sevismemek resmen insanin ayagina sIkmasi gibi bisey..
Ya ten uyumun yoksa?
Ya adamda cinsel problemler vs varsa..
tamam bıraktımCinsellik yaşamak niye en kıymak oluyor ? Bırakın artık bu melonkolik aynı zamanda kadını aşağılayan dili. İsteyen yaşar bunu istemeyen zamana bırakır. Bu kadar basit
hayırlısı valla canımBen sevgilime kıyıyorum. Ha belki evlenmem, orasını keyfim bilir. Daha önce kıydıklarımla evlenmedim sonuçta. Her kıydığımızla evlenecek olsak ohoo...
Kıydım diye evlenmek zorunda değilim ama "buna kıydım, bununla evlenmem. Gidip kıyılmamışını bulayım" da demem yani. Kısmet bu işler
iyi misin. bu psikolojiyi yaşayan her kadın böyle mantklı düşünüp yola devam mı ediyor. bu konu yüzünden kaç kız intihar ediyor belki. oturduğun yerden ahlamanın manası yok demek kolay
Allahım aynen öyle görüyorum hahshsCinselligi "kiymak" olarak degerlendiriyorsaniz bu konuyu bile acmamaliydiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?