- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafa yormuyorumSenin kendi kararın. Ayrıca nasıl istemiyorsun. Abi duygusuz musunuz nesinizama elbet gün gelecek isteyeceksin
![]()
bence harika fikirİyi kıyamazsa müze de saklasın, seneler sonra bakar artık, kadında mumyaya döner, tabi bu süre zarfında erkek olan erkek adam kim bilir ne işler çevirir kadınsa ölü gelin gibi yatmaya devam etsin ehehhe
Ciddi cevap vermek istemiyorum sizin zihniyetinize
kişiye göre değişirKızlar bu konu hakkında çok yorum dönüyor. Erkek her şeyi sevdiği kadınla yaşamak ister diyen var. Eğer sevgilisine konuşmuyorsa ihtiyacını giderdiği başkası vardır diyen var. Sizce cevabı nedir?
Bence erkek sevdiği kadına nikahtan önce dokunmaya bile kıyamaz... Biz annemizden böyle gördük böyle biliriz..
teşekkürlerkişiye göre değişir
Kafa yorılacak bi iş diye bakıyorsan, tüm eğlencelerd3n uzak dur. Sakın hoşlanıyorsım diye hiç bişe yapma.kafa yormuyorum
yo niye uzak durayım eğlenmesini çok iyi bilirimKafa yorılacak bi iş diye bakıyorsan, tüm eğlencelerd3n uzak dur. Sakın hoşlanıyorsım diye hiç bişe yapma.
teşekkürler güzel bakış açısıbunun belli bir cevabı yoktur. belli bir yaşa gelmiş ve akli sağlığı yerinde olan herkes buna özgür iradesi ve kendi arzuları doğrultusunda yorum yapar.
kesin olan tek şey, yaşamak istemeyen bir insanın zorlanmaması ve düşüncelerine saygı duyulması gerektiğidir.
Evlilikte cinselliğe nasıl bakıyosun?yo niye uzak durayım eğlenmesini çok iyi bilirimD
normal bakıyorumEvlilikte cinselliğe nasıl bakıyosun?
O da bişe tabinormal bakıyorum
yo almadım hshshshsh. iyi akşamlarrrrO da bişe tabiama olmazsa olmazıdır. Neyse sen bunca cevabın içinde cevabını almışsındır iyi akşamlar
![]()
tamam derhal çıkıyorumSevdiği kadına kıyamaz nedemek ya,işkence yapacak sanki adam. Çıkın şu varoş hallerden artık. Evlenmeden önce cinsel hayatımız vardı sonrada evlendik. Zaten cinsellik yaşamadan evlenmek bana göre değil.
hshshshshshshshshshshshshshshshshskonunun neresinden tutsam elimde kaliyor
evlendikten sonra kocam bana ayda bir kere kiyiyor, daha cok kiysin diyen ve cok da hakli olan hemcinslerim var
ben mesela kocam bana kiymadigi zamanlarda baya gergin ve mutsuz oluyorum
ya bir de evlendikten sonra bile kiyamaz ne ya, biz direk birbirimize kiyalim aman sabahlar olmasin diye evlendik
cok fazla kiymak dedim ama bu kelimenin ekseninden kendimi kurtaramiyorum bir türlü
daha az önce kiydim geldim bak bir de
yemek icmek neyse kiymak da odur bence
Yaşatacagi cinsellik 'bana kıymak' olarak nitelendirilecek kadar kötüyse mümkünse evlendikten sonra da yanaşmasin![]()
Sevişmeden nasıl duruyosunuz ben de bunu anlamıyorum