Erkekler evlilik düşündüğü kadına cinsellik konusu açar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bize kıymışlar bacılaaar :-) Hiç alakası yok eşimle sevgiliyken de gayet aktiftik . Evlenmek zorunda da değildik kaç kere bırakıp gittim ilişkiden sonra bu beni asla bağlamaz eşim de bunu biliyordu . İlişkiye girmekle kıyamamak arasında bi bağlantı yok yani
teşekkürler

Arada aşk varsa tutku da olmalıdır sen onu istemelisin o da seni ama cinsellik yaşamak size kalan bir şeydir. Birbirine deli gibi çekilipte bekleyelim diyen de vardır. Hangimizin annesi aşık olmuş ki azdır bence eskiden bu tür şeyler pek yaygın değildi görücü usülü vardı. Görücü düşünüyodan yaşama tabi ki ortada aşk yok sahte olduğu belli ama her aşığım diyen de doğru demiyor. Bence çekim olmalı ama yaşanmamalı herkesin hayatı kendine.
haklısın güzel bakış açısı

Umm... okey.

Yani konunun açılma amacını anlayamadım ben. Bize danıştığınız bir şey yok, belli bir görüşünüz varmış zaten. Ben katılıyorum ya da katılmıyorum desem ne değişecek polemik ve atışma yaratmaktan başka.
Amaç belli; sevişmeyenler birleşerek oluşturacakları sinerjiyle (o anlamda birleşme değil, aman diyim) , herkesin libidosunu sıfırlayıp dünyayı ele geçirecekler.

Amaç belli; sevişmeyenler birleşerek oluşturacakları sinerjiyle (o anlamda birleşme değil, aman diyim) , herkesin libidosunu sıfırlayıp dünyayı ele geçirecekler.
hahaha uzaylılarla işbirliği yaptığımız doğrudur

Butun farkli farkli bakış acilarina sahip erkekler var, herkes kendine uygun olanla birlikte olur.

evet siz nasıl olursanız karşınıza öyleleri çıktığı gibi birde konuşurken zaten kendinize uygun olup olmadığını süzmeniz lazım ama bizim kızlar bunu yapmıyor erkekler zaten kız güzel olsunda.

evet siz nasıl olursanız karşınıza öyleleri çıktığı gibi birde konuşurken zaten kendinize uygun olup olmadığını süzmeniz lazım ama bizim kızlar bunu yapmıyor erkekler zaten kız güzel olsunda.
doğru genel olarak hatamız bu yönde

tek gecelik ilişki diye başladık eşimle, daha doğrusu ben o gözle baktım. uyumlu değilsek devam etmem diye düşünüyordum. resmen kıydım adama. ama o bana kıyamadı. nolcak şimdi biz hangi sınıfa dahiliz. eşimden öncede seviştikten sonra hayal kırıklığı yaşayıp ayrıldığım kişiler oldu. onlarada kıydım iyi mi? denemeden tshirt, şapka almıyoruz hayatımızı birleştirmeye karar verdiğimiz adama ne çıkarsa bahtımıza mı diyeceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X