erkekler evlilikten kaçarmı?ne yapılmalı?

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
kızlar gözlemlediğime göre uzun süreli birlikteliklerde ciddi ilişki olmasına rağmen özellikle erkek evliliğe yakın bir zamanda korkuya kapılıyor işler ciddileşince artık sormluluk hissindenmi?özgürlüğünü kaybedecek olmasındanmı bilemem kaçıyor hatta bu uğurda ilişkisini bitirebiliyor.böle bişe benim başımdada var.ne yapılabilir?bir anda kendini evliliğe hazır hissetmiyor oluyor ya varmı böle bişe.ne yapayım kızlar özellikle başından böle bişe geçmiş olanlar yazarsa sevinirim

sorumluluklar ve ev geçindirme korkutuyor bendede böyle dert var ikna edemedim bi türlü evliliğe en son ben bitirecem o olacak yani

Benim konuya bakabilirsiniz....Sevmediğine karar veriyordur...

Erkeğin bencilliğinden olabilir belki?sevgili hayatı erkeklere elbetteki rahat geliyor.Ama kızların asıl istediği evliliğe gelince kaçıyorlar.Sorumluluktan korkuyorlar belki de
Sevgilerimle

sevmediğini anlıyormu?6 yıll sevmedenmi beraber oldu.hayır tabi.ama kaçıyor istemiyor açık açık napcam ben 6 yılımı atayım gitsinmi ben seviyorum ama

Konuma bakmak için benim kullanıcı adımın üzerine gelinOrdan açtığım konulara;Orada göreceksiniz farklı zamanlarda açılmış 3 konu..

iyide ne yapılmalı?üstüne gitmeyin diye bi terde okumuştum ama istemiyor evliliği yani üstüne gitmesem tam istediği oluyo işte

sevmediğini anlıyormu?6 yıll sevmedenmi beraber oldu.hayır tabi.ama kaçıyor istemiyor açık açık napcam ben 6 yılımı atayım gitsinmi ben seviyorum ama
.Ben de şaşırdım;bukadar zaman neydi diye ama...İnşallah sizin öyle değildir...

Son düzenleme:
tamam kadınlar da evlenme teklifi eder de

ben bu hadi evlenelim baskısını anlamıyorum.bu konuda erkeklere hak verdiğim bile oluyor

biraz zaman verin eğer baktınız hiç evlenceği yok e sizde illa evlenmek istiyosunuz başka türlü yapamazsınız o zaman ayrılın

sürekli söylenerek baskı yapılarak evlenince o adam sonrdan hiç soğumaz mı evlenince herşey bitiyor mu ?

Bana göre bir erkeğin evlilikten kaçması çok saçma bir şey ama zannımca bunun "sorumluluk sahibi olmaktan korkmak," "maddi-manevi yükümlülük", "karşısındaki insanın doğru kişi olup olmadığından emin olamamak", "özgürlüğünü ya da bekar arkadaş çevresini kaybetmekten çekinmek" gibi sebepleri vardır sanırım. Bu sorun da ancak o kişiye zaman vererek ve onu rahatlatarak aşılabilirmiş gibime geliyor... :26: Zaten evliliğe hazır olmayan bir insanla evlenilmez yoksa zehir olur saadet yerine bence...

Garip ama ben hiç böyle bir sorun yaşamadım, hep görüştüğüm insanlar evlenmek istedi ben zamanına var dedim hatta bir tanesi "6 ay içinde evleneceğiz yoksa olmaz." deyince yol vermiştim. İlginç...

canım buda aynı evlilikle yaklaşıyı zaten yıllarca ailesiylede tanıştırıyo ama olay cddileşince yan çiziyo...

erkekte kadında gercekten doğru insanı bulduguna emin oldugu zaman evlilikten kaçmıyor . hatta evlenebilmek adına elinden geleni yapıyor . benim sevgilim evliliğe en karşı insanlardanmış 3. ayımızda evlenme teklif etti çevresi ve ailesi şok olmulardı bu kararına .Allaha şükür hala aynı fikirde gerci bizim maddi pronlemlerden olmuyor ama bi türlü .ilişkinizi gözden geçirin mutlaka eksik giden birşeyler vardır .çok fazla sıkıyorsanız çevresinden kopacagından korkar , maddi durumu iyi degilse yetememekten korkar , yada üzgünüm ama evlilik adına doğpru insan olmadıgınızı düşünüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…