erkekler geçmişe takılı kalırlar mı sizce

Bence ,genelde, her erkek ayrildigi sevgilisine takili kalmadan hemen bir yenisiyle hayata devam eder, bunu da gonul rahatligiyla yapar,yaniliyor muyum??...

duygusal bağlamda takılı kalmaz fakat cinsel açıdan çıkar sağlamak açısından hep kapıyı aralık bırakırlar. bu bir öpücük te olabilir ilişkide olabilir.

bnim eski sevgilim hala bana takılı bende ona -tatlicadiarzu- benmd onnda hayatına birileri giriyo ama ne o devamını getirebiliyo ne ben konuşuyozda arada onunda dediği tek şey ömrüm boyunca unutamıcam benimde düşüncem o nolcaz bilmiom :((((

benim hatırladğım bi ilişkim maalesef hiç olamadı..biri vardı evlenmeden önce beni deli gibi severdi bilirdim ondan çok iyilik gördüm...karşılıksız yapardı herşeyi ama güvenemezdim derken ben eşimle tanıştım ilk zamanlar eşimde birilerinden falan bahsedecek oldu kıskandırmaya çalıştı bende dedimki ayağını denk al seni bıraktığım an gideceğim kapı açık dedim..eşim zamanla kendini unutup bu lafa takmış..beni sevmiyorsun der dururdu ne bileyım ben söylediğimide unutmuşum..derken ayrıldık yıl sonra birleştik ilk sorusu neden ona gitmedin oldu bende o kim dedim eski şeyin dedi..bende güüldüm delimisin benim senden öönce hiç erkek arkadaşım olmamıştıki onu sana misilleme yapmak için uydurmuştum dedimki gerçekten öyleydi..bu rahatladı meğer beni ona gidecek sanırmış..şimdi çooookkk mutluyuz...yani kısaca erkekler çok yapıyo böyle şeyleri ancak kadında yapınca ayrılık huzursuzluk..bu arada dip not:::o bahsettiğim kişi eşimden ayrıldıktan sonra çoookk yalvardı ille evlenelimdiye ben kesinlikle olamaz kız halimle hayır dedim....ve anladımki eşim ilk gözağrımmış...onun yerini kimse tutmadı....

ßende eski sewqiLimin eski sewqiLisiyim her eski sewqiLi bir deqiLdir benim içinde o öLe sanırım bende onun için öyLeyim..karşıLaştıqımızda bi adet sewqiLisi Vardı.. benm yoktu onun oLduqunu biLiodum üstünü kapamaya çaLıştı sen ne bakıosun bana ya öLe işde onu boşwer faLan dedi saçmaLama bana yaşattıqını kızada yaşatma hadi yoLuna dedim..ama o qün biLerek qeLmişti..ben herşeyi qöse aLdım qeLirken dedi qeLdiqimde seni ewLi biLe buLmayı qöse aLdım dedi..oda sınava qirmiş qözetmen hoca bana benziomuş o qünden beri akLımdan çıkmadı dedi..dediqim qibi her eski sewqiLi bir deiL..

Benimkide eski sevgilisi yüzünden o kadar paranoyaydı ki ne yapsam hemen aldattığımı düşünüyordu en sonda o düşünceyle bitti :)))))

Back
X