- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Elbette insan giyim tarzini erkeklere göre ayarlamamali fakat konu sahibini tanimadigimiz hale, bir kaç mesay yazdigi halde, hepimiz konu sahibi kendini begenin, bir kibirli oldugunu düsünüyoruz, yada böyle bir algi var. Büyük ihtimal ile de bu havayi disariya saçiyordur. Yani surda boyunu, giyim tarzini her seyini anlatti fakat karakteri üzerine 1 harf bile bahs etmedi.
Ki güzellik her zaman sadece dis taraftan belli olmaz, iç tarafin güzelligi de önemlidir. Baze kizlar mesela süper güzel degil fakat o kadar sempatik ki, o güzelligi, hoslugu herkese saçiyor. Yani bence sorun konu sahibin dis güzelliginde degil gibime geliyor. Biraz daha mütevazi olsa, kendini gelistirse, karakterine yatirim yapsa, birçok sey degisir gibimi geliyor.
Bu arada "erkek için tarz degistirilmez" diyorsun da, su an konu sahibi anladigim kadari ile, sirf dis dünyadan begeni toplamak için fazla bakima önem veriyor. Bu'da yalnis degil mi? Bilemiyorum, sahsi fikrim bakimli olmak güzel birseydir, fakat fazla abarti hos degil tabiki. Mesela bende okula gittigimde sabahin köründe bi saçimi baglayip kot ile felan giderim okula. Sonra baska kizlari görüyordum, full makjaj, saç bas, kiyafet,.. sanki okula degil dügüne gidiyorlarmis gibi. Ve ben her zaman bu kizlari biraz kafasi bos olarak görürdüm. Bana göre dis görünüse çok fazla önem veren bir insanin çogu zaman iç güzelligi pek güzel degildir.
Yorumumun analizini yapip 'ama, boyle diyorsun da' vs zitlik ifadeleri ekleyerek uzun uzun yazmissiniz da...
Ayni seyi elestiriyoruz farkinda misiniz?
Vay be, konu sahibindeki ayni kibiri, birazda sende seziyorum
evet.Bende üniversitede cok gösterisli bir kızdım ve sınıfın hiçbir kızı beni sevmezdi.Sevgilimde olmadı zaten üniversite öğrencilerinin amacları cok daha yatak üzerine.Ceplerinde de fazla para olmaz kızdan gecinmeye kalkarlar.Boyle erkekler eve de adam olmaz yani sanmıyorumhic unutmam ilk bulusmada hesabı ben odemistim sonrada görüsmeyi kestim il dısında aileden uzak okuyan herkes birbirinden gecinmeye kalkar sükür benim ihtiyacım olmadı böyle seylere.Sen tarzından hicte bile ödün verme
Şimdi güzel giyinmek var, güzel giyinmek var.
Öyle kızlar goruyorum ki makyajları saçları kıyafetleriyle o kadar korkunc gorunuyorlarki ama sorsan ben bakımlıyım ben guzel giyinirim ben manken gibiyim edalarında.
Belki de zevksizsindir ve 'manken' fiziğini yanlıs giyinerek yanlıs secimler yaparak kapatıyorsundur.
Erkeklerin kezo dediği tiplerdensindir.
Olamaz mı? Olabilir.
acaba giyim tercihinizin tarz olmaktan çok frapan olması mümkün mü? tarif ettiğiniz giyim şekli güzel de olabilir çirkin de, şundan dolayı soruyorum, eğer gerçekten şık ve havalı olsaydınız en az bir kişi reddedilmeyi göze alıp gelirdi. bence arkadaşlarınız ve teyzeniz sizi kırmadan uyarmaya çalışıyor olabilirler.
eğer bu durumdan şikayetçiyseniz, biraz daha spor giyinmeyi deneyebilirsiniz.
hayir bunun nesi tuhaf anlamadim en kendim icin söylemiyorum insanlardan duydugumu soyluyorum samimi olmadigim insanlar beni mutlu etmek icin mi diyor yaniVallahi doğru söylemişsin. Birde bu insanların "manken gibi" betimlemesine hayranım doğrusu. Hayatlarında kaç tane gerçek manken gördüler acaba.
emin ol cekinmiyolardır çünkü erkekler güzel kız görünce direk atlarlar, kendileine çok güvenirler ve haddi olmasa bile hep yükseğe bakarlar.. yani sana gelmemelerinin nedeni güzelliğinden bakımlılığından cekinmek değil başka bişey bence..Bu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizimkizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
Şimdi herkes sen güzel değilsindir, kendini beğenmişsin vs. atlamıştır yorumlara
kkda bile çekemezlik varken
ben hiç havalı, kendini beğenmiş bulmadım seni. insanın kendini bilmesi iyidir, iyi
evet çekinirler. tabi burada tek etken dış görünüş değil genelde yaklaşmadan önce ölçüp biçerler, kendilerinden yukarıda gördükleri kadınlara da kolay kolay yaklaşamazlar. egoları ezilir hemen yoksa biliyorsun. aman çok kazanmasın, aman çok aşmasın vs.beni oğluna isteyen bir amca vardı, annem italyaya gidecek yüksek lisansa dedikten sonra vazgeçmiş, yok bize fazla demiş mesela
tabi senin tavrın da önemli -yılışık olanları ayrı tutarak söylüyorum- genelde sen yeşil ışık yakmazsan da yaklaşmazlar
emin ol cekinmiyolardır çünkü erkekler güzel kız görünce direk atlarlar, kendileine çok güvenirler ve haddi olmasa bile hep yükseğe bakarlar.. yani sana gelmemelerinin nedeni güzelliğinden bakımlılığından cekinmek değil başka bişey bence..
erkek arkadaşım yok cekiniyolarmı diye yazmışsınız? neden bu kadar kızdınız anlamadım?Arkadasim bana gelen birinin olmadigini nerden cikardiniz onu anlayamadim zaten
eğer sizi gerçekten beğeniyorlarsa sorun ne? rica ederimFrapan oldugumu dusunmuyorum ben rukus birine olan bakisla gercekten begenme anlaminda bakisi ayirt edebiliyorum merak etmeyin :) tesekkurler
erkek arkadaşım yok cekiniyolarmı diye yazmışsınız? neden bu kadar kızdınız anlamadım?
eğer sizi gerçekten beğeniyorlarsa sorun ne? rica ederim
hayir bunun nesi tuhaf anlamadim en kendim icin söylemiyorum insanlardan duydugumu soyluyorum samimi olmadigim insanlar beni mutlu etmek icin mi diyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?