Erkekler guzel giyimli bakimli alimli bi kiza yaklasmaya cekinir mi

Erkekler bakımlı kadınlardan hoşlanırlar ve bakımlı öz güveni olan kadınların egolarıda vardır diye düşünüyorum , sadece ters tepki verirsin diye senden çekiniyo olabilirler :)

Yorumumun analizini yapip 'ama, boyle diyorsun da' vs zitlik ifadeleri ekleyerek uzun uzun yazmissiniz da...

Ayni seyi elestiriyoruz farkinda misiniz?

Erkekten erkeğe değişir. Madem manken gibisiniz, sırada sosyalleşmek kalıyor sevgilinizin olması için.

Vay be, konu sahibindeki ayni kibiri, birazda sende seziyorum

Ayni seyi elestirdigimizi anlamayarak ve konu sahibi olmadigim halde...

Mesajimi alintilayarak benim mesajim uzerinden konu sahibinin karakteri uzerine olumsuz atiflar yapmissiniz.

Ustelik ayni olumsuz atfi su an konu sahibi disinda bir kullaniciya da yapiyorsunuz.

Forumda polemik yaratmak yasak oldugundan saglikli olanin yorumcularin degil de konu sahibinin mesajini alintilamaniz oldugunu...

Ve yorumunuzu direkt ona yonlendirmenizi...

Bunu da karaktere degil konuya yonelik yapmaniz gerektigini hatirlatiyorum.

Yine ayni yasak dogrultusunda okudugunuzu anlama yeteneginiz ve sezgileriniz konusunda...

Yorum yapmadan geciyorum.

Anlayisiniz icin tesekkurler...

Gercekten guzel, bakimli bir kiz bakimliligi kokosluk seviyesine ulasmis bile olsa erkeklerin asiri ilgisine maruz kaliyor emin olabilirsin.

Arkadaslar da demis zaten turk erkegindeki ozguven kimsede yok, onlara bakmayacak kiz mi var be

Erkeklere göre giyinmek saçma olur sonuçta herkesin zevki farklı. Kimisi sade sever, kimisi çok süslü. Kişiliğinizle alakalı olabilir mi? Belki biraz daha sosyalleşmeniz gerekiyordur. Kesin bir yargı koymak imkansız bence. Bunu neden dert ediyorsunuz ki? Kalbiniz ne diyor mesela? Öyle birşey olur ki, birinden hoşlanırsınız ya da aşık olursunuz ama ne yaparsanız yapın o size dönüp bakmaz mesela. İşte bunlar daha büyük dert. Sıkmayın canınızı.

acaba giyim tercihinizin tarz olmaktan çok frapan olması mümkün mü? tarif ettiğiniz giyim şekli güzel de olabilir çirkin de, şundan dolayı soruyorum, eğer gerçekten şık ve havalı olsaydınız en az bir kişi reddedilmeyi göze alıp gelirdi. bence arkadaşlarınız ve teyzeniz sizi kırmadan uyarmaya çalışıyor olabilirler.
eğer bu durumdan şikayetçiyseniz, biraz daha spor giyinmeyi deneyebilirsiniz.

Aynı bensiniz :)) gçrüşmek isteyenler tbiki oluyor ama hoslanıcagım biri cıkmadı karsıma henüz yani karakter&tip tavırlar anlamında

Vallahi doğru söylemişsin. Birde bu insanların "manken gibi" betimlemesine hayranım doğrusu. Hayatlarında kaç tane gerçek manken gördüler acaba.

Frapan oldugumu dusunmuyorum ben rukus birine olan bakisla gercekten begenme anlaminda bakisi ayirt edebiliyorum merak etmeyin :) tesekkurler

Vallahi doğru söylemişsin. Birde bu insanların "manken gibi" betimlemesine hayranım doğrusu. Hayatlarında kaç tane gerçek manken gördüler acaba.
hayir bunun nesi tuhaf anlamadim en kendim icin söylemiyorum insanlardan duydugumu soyluyorum samimi olmadigim insanlar beni mutlu etmek icin mi diyor yani

emin ol cekinmiyolardır çünkü erkekler güzel kız görünce direk atlarlar, kendileine çok güvenirler ve haddi olmasa bile hep yükseğe bakarlar.. yani sana gelmemelerinin nedeni güzelliğinden bakımlılığından cekinmek değil başka bişey bence..

Beni anlayabilen birinin cikmasina cidden sevindim :)
Kendimi begenmis biri degilim asla kimseyi kucultmem dis gorunusune gore yargilamam elbette orda burda soyle guzelim boyle guzelim demiyorum ki burda da demem zaten
Haklisiniz erkeklerdeki egoyla alakali biraz

Arkadasim bana gelen birinin olmadigini nerden cikardiniz onu anlayamadim zaten

erkek arkadaşım yok cekiniyolarmı diye yazmışsınız? neden bu kadar kızdınız anlamadım?
eğer sizi gerçekten beğeniyorlarsa sorun ne? rica ederim

Benden cook daha guzel olan arkadaslarim bar ben mukemmelîm demiyorum onlarinda uzerlerinde erkeklerin bakislari var ama gel gelelim bi adim gelmiyor erkeklerden. Bizim okulla alakali bir durum erkekler kendi diyor ustunu basarak soyluyorum,okuldaki her erkegi kendine asik sanan kizlar yuzunden guvemleri kirilmis kimseye yanasmiyolar herkes demiyim %80 boyle,kendimarkadaslarim dahil. gorusmek isteyenler var da ben istemediktensonra ne anlami var ben hoslandigim biri oldugu zaman bana yaklasmamasindan korkuyorum ondan karslik aldigim halde kendi arkadaslarim diyor kizlar icin bunun sevgilisi vardir bakmaz bize diye anlatabildim umarim?

hayir bunun nesi tuhaf anlamadim en kendim icin söylemiyorum insanlardan duydugumu soyluyorum samimi olmadigim insanlar beni mutlu etmek icin mi diyor yani

Gerçekten görmediğin bir şeyi, başka bir şey ile karışlaştırmak benzetmek yeterince tuhaf. Daha tuhaf olan bir şey var ki, güzel veya yakışıklı insanlar iltifat duymaktan dolayı mutlu olmaz tam tersi sıkılırlar... Zira güzel, zaten güzel olduğunu bilir başkasının sözüne ihtiyacı yoktur.

Ha bu arada, şöyle düşün. Hem güzel hem alımlı hem bakımlı isen, seni kaldırabilecek erkeklerin özgüveninin oturmuş olması gerekli. Erkekler çok güzel ve çok zeki kadınlardan korkar. Tabii istisnalar var ama şu an okul ortamında yaşadığın durum normal. İŞ hayatına atıldığında daha özgüvenli ve seni taşıyabilecek insanlarla karşılaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…