- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Gerçekten görmediğin bir şeyi, başka bir şey ile karışlaştırmak benzetmek yeterince tuhaf. Daha tuhaf olan bir şey var ki, güzel veya yakışıklı insanlar iltifat duymaktan dolayı mutlu olmaz tam tersi sıkılırlar... Zira güzel, zaten güzel olduğunu bilir başkasının sözüne ihtiyacı yoktur.
ya sizde ya karşıda bir iletişim problemi olabilir, erkeklerle sosyalleşmeyi seven erkeklerle bir arada olabilirsiniz, karakteriniz onlara uygun olmayabilir, sizi yeterince güzel bulmuyor olabilirler, sizi fazla havalı buluyor olabilirler.Benden cook daha guzel olan arkadaslarim bar ben mukemmelîm demiyorum onlarinda uzerlerinde erkeklerin bakislari var ama gel gelelim bi adim gelmiyor erkeklerden. Bizim okulla alakali bir durum erkekler kendi diyor ustunu basarak soyluyorum,okuldaki her erkegi kendine asik sanan kizlar yuzunden guvemleri kirilmis kimseye yanasmiyolar herkes demiyim %80 boyle,kendimarkadaslarim dahil. gorusmek isteyenler var da ben istemediktensonra ne anlami var ben hoslandigim biri oldugu zaman bana yaklasmamasindan korkuyorum ondan karslik aldigim halde kendi arkadaslarim diyor kizlar icin bunun sevgilisi vardir bakmaz bize diye anlatabildim umarim?
E tamam.
Guzelim desem "kendimi begenmis"
Baskalari da diyor desem "guzel olan kendini bilir milletin lafiyla mutlu olmaz" oluyor
Ahahaha daha fazla bir sey soyleyemeyecegim :)
ya sizde ya karşıda bir iletişim problemi olabilir, erkeklerle sosyalleşmeyi seven erkeklerle bir arada olabilirsiniz, karakteriniz onlara uygun olmayabilir, sizi yeterince güzel bulmuyor olabilirler, sizi fazla havalı buluyor olabilirler.
kısacası biriyle birlikte olmak için doğru imkan yoktur ve doğru zaman değildir.
akışına bırakın bence biraz, eğer sorun sizde değilse, doğru olan biri nasılsa çıkar.
Vallahi doğru söylemişsin. Birde bu insanların "manken gibi" betimlemesine hayranım doğrusu. Hayatlarında kaç tane gerçek manken gördüler acaba.
Beni de ciddi sanıyorlarmıs dısarıya aynen öyle olmamak lazım ya ama farkında değiliz işteBana da kimse yanaşmıyor, bende bakımlıyım, ojesiz, makyajsız sokağa çıkmam. Mesleğim gereği bakımlı olmam lazım, bana kimse yanaşmıyor çünkü ben soğuk nevaleyim. :) Ancak benimle konuşacak o zaman herkes "sen hiç göründüğün gibi değilsin" diyorlar. Ben kabul ediyorum, suratsız biriyim. Herkes havalı sanıyor, aslında değilim. Bence seninde insanlara İTİCİ gelen bir yanın vardır.
Beni de ciddi sanıyorlarmıs dısarıya aynen öyle olmamak lazım ya ama farkında değiliz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?