- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
cok iyi bu okulda okuyorum erkekler bu tur islerle pek icli disli olmamis zamaninda utangac ve cekingenler kendi erkek arkadaslarimdan biliyorum kendi icleinde yasiyorlar cesitli sartlsri bilmeden kesin yorum yapmasaniz iyi olur :) hemen kendini sevmis biri gormeyin aninda yapistirin kendini begenmis sifatini tesekkurler
bu kibirle kmse senin yanına yaklaşamaz ki zaten tatlımBu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizimkizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
Genelde soyle dusunulebilinir
Mesela tarz bi erkek gordugumuzde kesin sevgilisi vardir yaaa gibi bi iç geçirme yapariz
Ayni mantik olabilir
şu sıra herkes güzellik başa bela ayoll modunda.:)Buda bu aralar moda oldu
haa yok güzeller evde kalırmışta çirkinler evlenirmiş
yok güzelliklerinden yaklaşamıyorlaşmış
güzel bir kendini kandırma biçimi devam bu yolda
Diyelim ki (universiteli) erkekler guzel giyimli, bakimli, alimli kizlara yaklasmiyorlar onermesini dogruladik...
Topuklu ayakkabidan, şık giyinmekten vaz mi gececeksiniz?
Erkeklerin 'bu kiz bana bakmaz' ozguvensizlikleri yuzunden istedigimiz tarzda dolasmayalim mi?
İste bu mantikla fistik gibi kizlar 'beni makyajsiz begeniyor' diye ruh gibi...
'Topuklu bana yakismiyormus' dendi diye diger erkeklerin gozunde yer mantari gibi...
'Mini etekle yollu gibi durdugumu soyledi' diye sifir bacak boyuyla uzun etekli dolaniyorlar ortalikta.
Hatta abartip Allah icin degil sevgilisi, nisanlisi, esi icin kapaniyorlar.
'Ben o kafada degilim' demeyin, tarzinizin erkekleri uzaklastirmasi ihtimaline kafa yormasaniz burada konu acip bunu sormazsiniz.
Bir kadin gercekten icinden gelerek anlattiginiz tarzda giyiniyorsa ustundekileri severek tasir.
Kim begenir kim begenmez, yanina kim gelir kim gelmez umursamaz.
Sorunuzun cevabina gelince, erkekler bu stilde giyinen kizlara yaklasamasalardi...
Model fiziginde ve gayet şık kizlarin tamami yalniz kalirdi.
Oysa maddi kosullar eskisi gibi degil ve model gibi giyinen gayet hos cocuklar da var universitelerde ve oyle kizlarla birlikteler.
Yani onerme yanlis, sizin ya mesafe ayarlama konusunda sorununuz var ya da iliski icin dogru zaman degil.
evet.Bende üniversitede cok gösterisli bir kızdım ve sınıfın hiçbir kızı beni sevmezdi.Sevgilimde olmadı zaten üniversite öğrencilerinin amacları cok daha yatak üzerine.Ceplerinde de fazla para olmaz kızdan gecinmeye kalkarlar.Boyle erkekler eve de adam olmaz yani sanmıyorumBu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizimkizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
olmaz mı olabilir :))) bu şarkıyı hatırlattın banaŞimdi güzel giyinmek var, güzel giyinmek var.
Öyle kızlar goruyorum ki makyajları saçları kıyafetleriyle o kadar korkunc gorunuyorlarki ama sorsan ben bakımlıyım ben guzel giyinirim ben manken gibiyim edalarında.
Belki de zevksizsindir ve 'manken' fiziğini yanlıs giyinerek yanlıs secimler yaparak kapatıyorsundur.
Erkeklerin kezo dediği tiplerdensindir.
Olamaz mı? Olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?