- 7 Mart 2015
- 29
- 3
- 3
- 33
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Bu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizimkizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
tip değil de mizaç etkiliyor benceBu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizimkizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
biz çirkinler olarak kıytıdan kıytıdan uzaklaşalım bu başlıklardanBakın ben bir ÇİRKİNİM ve BAKIMSIZ ama bana da yaklaşmıyorlar.
Yanii çok şeey yapmayın siz.
Doğru tespıtKendinizi pek bir beğenmişsiniz ondan yaklaşmıyor olabilirler
Ben bayan oldugum halde Uzun boylu kızlardan pek hoşlanmıyorum bence boyun zaten uzun bide topuklu 1.80 geçiyorsun dur bizim komşunun kızı da 1 75 ve erkekler bana teklif etmiyorlar daha kısa kızlara teklif ediyorlar falan diyor demekki erkekler Citi piti narin kızlardan hoşlanıyor erkek gibi uzun kaliplilardan ve kendini beğenmislerden değil biraz mütevazı olursan belki teklif eden olurBu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizimkizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
tavır ve davranışlarını hiç sorguladın mı?
güzel kadınların talibi çok olur çünkü.
eğer sana yaklaşmıyorlarsa itici bir şeylerin olabilir. farkında değilsin belki.
mesela bu tarz benim kızlarını düşünelim... uzun boylu, zayıf, bakımlı, full makyaj kızlar.
ağızlarını açtıklarında bana göre bütün hoşlukları gidiyor.
çünkü çingene gibiler.
boş kafalı, şımarık ve cahiller.
ama sen diyorsan ki "yooo bence çok asil o kızlar", o zaman kendi tarzını, hal ve tavrını bir sorgula derim.
ayrıca sen ve ben aynı boydayız :)) ve gayet topuklu da giyiyorum. insanlar da beğeniyor.
Erkekler için gayet standart bir boy olan 1.80 bizim kısa Türk erkeklerini fazlaca aştığından olmasın o?Ben bayan oldugum halde Uzun boylu kızlardan pek hoşlanmıyorum bence boyun zaten uzun bide topuklu 1.80 geçiyorsun dur bizim komşunun kızı da 1 75 ve erkekler bana teklif etmiyorlar daha kısa kızlara teklif ediyorlar falan diyor demekki erkekler Citi piti narin kızlardan hoşlanıyor erkek gibi uzun kaliplilardan ve kendini beğenmislerden değil biraz mütevazı olursan belki teklif eden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?