• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler güzel kizlara niye sadece bakiyor ?

valla ben de çok güzelim :) şaka bir yana benim duruşum çok sertmiş her an tersliycekmiş gibi sinirli sinirli bakıyormuşum tanışıp konuştuktan sonrada şu klasik yorumu duyarım sık sık hiç göründüğün gibi değilsin tam tersine çok sıcakkanlısın :)

Duygusuz ve salaklarda ondan.Biraz da iç güdü :)

Vhalla demek ki yeterince guzel degilsin sekerim
ben bi bakisla ayarliyordum istedigimi :p:D:D:D
hatta istemedigimi de :D kizmet meselesi birazda....
ey gidi genclik heyyyyyy:( :)
Simdi 18 olsam varya kimseye yuz vermezdim ;)
Sikayet etmek soyle dursun....

Vhalla demek ki yeterince guzel degilsin sekerim
ben bi bakisla ayarliyordum istedigimi :p:KK70::KK70::KK70:
hatta istemedigimi de :KK70: kizmet meselesi birazda....
ey gidi genclik heyyyyyy:KK43: :)
Simdi 18 olsam varya kimseye yuz vermezdim :KK66:
Sikayet etmek soyle dursun....
İste ben bakis atamiyorum oyle yeteneksizim o konuda.yanlis birsey mi gibi geliyo.karsi taraftan bekliyorum ama bu devirde erkekler kizlarin pesinde kosmuyo biri olmazsa oburu diyolar sanki bir suru kiz var sonucta etrafta.

valla ben de çok güzelim :) şaka bir yana benim duruşum çok sertmiş her an tersliycekmiş gibi sinirli sinirli bakıyormuşum tanışıp konuştuktan sonrada şu klasik yorumu duyarım sık sık hiç göründüğün gibi değilsin tam tersine çok sıcakkanlısın :)
Bana da oyle diyorlar.gecen gun bi kiz arkadasim bile hic pas vermiyon havandan gecilmiyo dedi.halbuki gormemistim o beni gormus belki de gordum ama fark etmedim ben.

İste ben bakis atamiyorum oyle yeteneksizim o konuda.yanlis birsey mi gibi geliyo.karsi taraftan bekliyorum ama bu devirde erkekler kizlarin pesinde kosmuyo biri olmazsa oburu diyolar sanki bir suru kiz var sonucta etrafta.
Beklenti icindesin de ondan kasiyorsundur bakarken....
Bir free ol canim normal ol sadece kendine guven
begenilme arzusu icinde olmadan bak
ama kendini begen....anlatabildim mi isin ruhaniyetini
kendini sadece sen begen
karsi taraftan ayni begenilme veya baska bir beklentide olma ;)

Açıkcası fazla egolu gibisin. Güzellik görecelidir yanii seni seven adam zaten seni en güzel kadın olarak görür ;) Takılma bu kadar, rahat ol. Bir anda biri çıkar karşına.. Bu işler belli olmaz şans, kısmet bence ;) Öyle planlar, bakışlar falan gereksiz

Güzeller hep kendini beğenmiştir o yüzden de aslında çirkindirler.

Çirkin şansı diye bir şey var duydun mu? Bir de geç olsun da güç olmasın diye bir laf var. Belki işine yarar :)

Orta da fol yok yumurta yok neden yaklaşsınlar ? Uzaktan bakıp çekinmeleri gayet normal yani , ben hiç duymadım kız sırf güzel diye gidip konuşan erkeği, o işler öyle olmuyo.

Orta da fol yok yumurta yok neden yaklaşsınlar ? Uzaktan bakıp çekinmeleri gayet normal yani , ben hiç duymadım kız sırf güzel diye gidip konuşan erkeği, o işler öyle olmuyo.
Benim ne yapmam gerekiyor peki ? Öyle bakis filan atamam bakamiyorum yani utangacim biraz.

Yazar burada, bem çok güz....
Aman neyse, yazara bol şans.

Yazar,
Burnu ve totoyu biraz indirir, erkeklerin güzellere bakıp alçak gönüllülerle sevgili olduğunu anlar, güzelliğin gelip geçici olduğunu kabul ederse işler daha kolay olacaktır.

Numaranı yaz, fotomu göndereyim güzel miyim gör nasıl bir özgüven patlamasıdır ya.

yaşıtın erkekler henüz bi baltaya sap olamadıkları için cesaret edemiyolardır b, çoğüu da askerlik çağında zaten. diğer kısmı öğrenci. işi olanlarında aklı bi karış havadadır. daha erken du bakalım

Back
X