• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler hakkında 2 sorun

kertenkelebek35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
257
79
18
34
Hanımlar merhaba ,
çook uzun zamandır buralara uğrayamamıştım..daha önce açtığım konularda çok yardımınızı gördüm şimdi tekrar aranızdayım ..
erkeklerle ilgili kafamı kurcalayan bi kaç konu var
1)kız arkadaşını ailesinden saklayan erkek hakkında ne düşünmeliyiz ??
2)bizim ilişkimiz evliliğe gitmiyor ailemde istemiyor zaten diyen bi erkek neden ilişkisini sürdürmeye devam eder??(bu durumu kıza değil başka bi arkadaşına söylemiş)
benim aklıma bi kaç şey geliyor ama emin olamıyorum ve uzun zamandır aklımı kurcalıyor sizin fikirleriniz benim için önemli yorum yazarsanız çok mutlu olurum :)
herkese iyi geceler

1.kizdan emin degil emin olup iliskinin ciddilesip evlilik yoluna girmesini bekliyor. Yada aileden cekiniyor yada sizden cekiniyor.
2.o durum biraz farkli vakit gecirme ve faydalanma durumu var gibi

1- aile bahane
2-ikinci kızı tavlamak istiyor açık kapı bırakıyor

Ekleme: daha iyisini bulana kadar birlikte

Erkek kizla vakit geçiriyor gününü dolduruyor ve basit bir erkekse belli konularda kizi kullaniyor başka zerre açıklaması yok

Gercekten seven adam aileye falan bakmaz yokmu herkesi ardına alıp evlenen.

Sağlam birini bulana kadar bu kızla vakit geçiriyor boşta kalmamak icin
Kız da ayrı bir vaka bunu bile bile musade ediyorsa ben de adama asla kizmam

Ailesine söylemiyor evlilik düşünmüyor sadece zamanını seninl geçirmek istiyor
Bence ciddi düşünmeyen biriyle vakit kaybetme

1)Ciddi düşünmüyor olabilir ya da ailesiyle cok yakin baglari yoktur cogu seyini anlatmiyordur. 2)ailesinin istememesinden cok kendi istemedigi de cıkıyor bu cümleden cunku hic sikayet etmemis bu durumdan daha iyisini bulana kadar vakit geciriyor olabilir yani asik degil kesinlikle illa kullaniyor diyemem

Yani zaten soruların içinde cevaplar net. Arkadaş kızı kandırmıyor, ciddi düşünmüyorum ciddi düşünmediğim için ailemin de bilmesine gerek yok böyle iyiyiz bebişim takılalım sonra herkes kendi yoluna diyor. Arkadaşın memnunsa bu durumdan bize bir şey demek düşmez.

Adam evlenmeyi düşünmüyor da olabilir.Sevgili olarak devam etmek istiyordur bu da bir seçenek.Bu karşıdaki kişiye değer vermediğini göstermiyor,her insan evlenmek için can atacak diye bir şey yok sonuçta.

Aile istemedigi halde devam ettiriyorsa ailesine karsi gelebilen biri derim ama gizlemesi bu tezi curutuyor.
Hele hele zaten evlilige gidemez bu iliski tarzi konustuysa ortada bir tez bile kalmiyor.
Buyuk ihtimal ya ailesine uyan birini bulunca terk edicek ya da ailesi gorucu usuluyle basini baglayinca mecbur ayrilacak.

Bir arkadaşım ekolünden bir soru daha.

Senin sevgilin değilse sen neden dert ediyorsun?

Erkeğin amacını, niyetini bilmem de kız salak mı bunları bildiği halde hala o herifle birlikte.

Hanımlar merhaba ,
çook uzun zamandır buralara uğrayamamıştım..daha önce açtığım konularda çok yardımınızı gördüm şimdi tekrar aranızdayım ..
erkeklerle ilgili kafamı kurcalayan bi kaç konu var
1)kız arkadaşını ailesinden saklayan erkek hakkında ne düşünmeliyiz ??
2)bizim ilişkimiz evliliğe gitmiyor ailemde istemiyor zaten diyen bi erkek neden ilişkisini sürdürmeye devam eder??(bu durumu kıza değil başka bi arkadaşına söylemiş)
benim aklıma bi kaç şey geliyor ama emin olamıyorum ve uzun zamandır aklımı kurcalıyor sizin fikirleriniz benim için önemli yorum yazarsanız çok mutlu olurum :)
herkese iyi geceler
Derhal ayrılın yoksa canınızı çok yakacak gibi görünüyor, kız arkadaşını gizleyen kişinin ya hayatında başka bir ilişkisi vardır ve o daha önemlidir ya da ailesi istemediği için ve ailesinin sözünden çıkamayan birey olamamış bir karakterdir. herşeye rağmen ilişkisini sürdürür çünkü istemediği noktada kendisi son noktayı koyacaktır zaten

Derhal ayrılın yoksa canınızı çok yakacak gibi görünüyor, kız arkadaşını gizleyen kişinin ya hayatında başka bir ilişkisi vardır ve o daha önemlidir ya da ailesi istemediği için ve ailesinin sözünden çıkamayan birey olamamış bir karakterdir. herşeye rağmen ilişkisini sürdürür çünkü istemediği noktada kendisi son noktayı koyacaktır zaten
haklı olabilirsiniz benim seevgilim değil ..biz tanıştıktan sonra ben hoşlanmaya başladım fakat sevgilisi olduğunu duyunca hiç bi adım atmadım ortak arkadaşımızda bu şekilde söyledi ama hala devam ediyor sevgilisyle benim kafam karıştı

Bir arkadaşım ekolünden bir soru daha.

Senin sevgilin değilse sen neden dert ediyorsun?

Erkeğin amacını, niyetini bilmem de kız salak mı bunları bildiği halde hala o herifle birlikte.
bu kişiyle tanıştıktan sonra ben hoşlandığımı hissettim ve kız arkisi olduğunu öğrenince tabiki oluru olmaz diye geri çektim kendimi ortak arkadaşımız bu şekilde açıklma yaptı kızla zaten ayrılmak istiyor fln dedi ama 2 ay geçti hala bi ayrılık durumu yok konu beni buradan bağlıyor o yüzden sormuştum :)

Back
X