• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler hakkında 2 sorun

Sende böyle karaktersiz bir adamdan mı hoşlanıyorsun yoksa? Adam olsaymış kızı oyalamaz yada ailesine benim niyetim budur der noktayı koyarmış. Şöyle adamcıklarda ne buluyonuz anlamam..

Aile istemedigi halde devam ettiriyorsa ailesine karsi gelebilen biri derim ama gizlemesi bu tezi curutuyor.
Hele hele zaten evlilige gidemez bu iliski tarzi konustuysa ortada bir tez bile kalmiyor.
Buyuk ihtimal ya ailesine uyan birini bulunca terk edicek ya da ailesi gorucu usuluyle basini baglayinca mecbur ayrilacak.
evet olabilir ama sevgilisi varken ailesine uyan bi kızla nasıl tanışçak ben sevgilisi varken tanışmak istemem diyerek kestirip attım mesela

1- Benden utanıp, kusurluymuşum gibi saklayan herifle işim olmaz.
2- Bana kalırsa her ilişki evliliğe gitmek zorunda değil. Her ilişkime ben bunla evlenirim diye başlamadım ben şahsen. Ama lafı açılmadan da dan diye, senle evlenmem, aileme de layık değilsin demedim hiç. Bir kişi çok darlamıştı bir kere, artık son raddede evlenmek istemediğimi söylemiştim artık.
Ve şu tabloya göre ilişkiye devam etmek, gurursuzluktan başka bir şey değil. Valla aşkta gurur olmaz diyenlere inat, olur diyorum ben. Çok da güzel olur, kendinizi sevin biraz ya. Ne o öyle ezdirmem kimseye kendimi ben. :işsiz:

1- Benden utanıp, kusurluymuşum gibi saklayan herifle işim olmaz.
2- Bana kalırsa her ilişki evliliğe gitmek zorunda değil. Her ilişkime ben bunla evlenirim diye başlamadım ben şahsen. Ama lafı açılmadan da dan diye, senle evlenmem, aileme de layık değilsin demedim hiç. Bir kişi çok darlamıştı bir kere, artık son raddede evlenmek istemediğimi söylemiştim artık.
Ve şu tabloya göre ilişkiye devam etmek, gurursuzluktan başka bir şey değil. Valla aşkta gurur olmaz diyenlere inat, olur diyorum ben. Çok da güzel olur, kendinizi sevin biraz ya. Ne o öyle ezdirmem kimseye kendimi ben. :işsiz:
işte kızın ailenin istemediğinden haberi olup olmadığını bilemiyoruz çocuk niyetini başka insanlara ayrılmak olarak söylediği halde 2 aydır devam ediyor bu kafa karıştırıcı

işte kızın ailenin istemediğinden haberi olup olmadığını bilemiyoruz çocuk niyetini başka insanlara ayrılmak olarak söylediği halde 2 aydır devam ediyor bu kafa karıştırıcı
O zaman kızın haberi yoktur muhtemelen. Gerçi, adam evlenmem dediği halde devam etmiş, ailenin istemediğini öğrendiğinde de bir şey fark etmez.

bu kişiyle tanıştıktan sonra ben hoşlandığımı hissettim ve kız arkisi olduğunu öğrenince tabiki oluru olmaz diye geri çektim kendimi ortak arkadaşımız bu şekilde açıklma yaptı kızla zaten ayrılmak istiyor fln dedi ama 2 ay geçti hala bi ayrılık durumu yok konu beni buradan bağlıyor o yüzden sormuştum :)

Kızla zaten ayrılmak istiyor ne ya ?
Ayrılmak istiyorsa ayrılır bunu neden bildiriyor yani ? Boşanma davası değil ki bir süreç olsun.

haklı olabilirsiniz benim seevgilim değil ..biz tanıştıktan sonra ben hoşlanmaya başladım fakat sevgilisi olduğunu duyunca hiç bi adım atmadım ortak arkadaşımızda bu şekilde söyledi ama hala devam ediyor sevgilisyle benim kafam karıştı
Boşverin o zaman hiç kafanızı karıştırıp meşgul etmeyin bile.

evet mantıklı olan bu ama 2 ay geçmiş hala devam ediyor neyi bekliyor kızı mı kullanıyor benim kafamı karıştıranda bu ?

Bu kisi siz degilseniz sizi neden bu kadar alakadar ediyor bosverin sonra siz kötü olursunuz. Kullanmak tabiri çirkin çünkü karsilikli bir durum var.
Ama ne yasarsam kardir diyor olabilir.

aslında niyeti ayrılmak değil yani arkadaşına yalan söylüyor doğru mu anladım?

Evet.
Ya zaten ayrılacağım nedir ya bunu bir insan neden önceden bildirir ki ya da bunu söyledikten sonra 2 ay neden geçer.
Sevgilisi olan kızla aralarındaki durum nedir bilemeyiz tabi ama başkalarına kendi sevgilisi için ayrılacağım diyorsa ona karşı da pek dolu değil demek ki.
Bana göre güvenilmez bir tip.

aileye başta kabul ettirmeye uğraşmış sanırım olmayınca gizli devam etmeye başlamış
Hayır anlamadım olayın neden saçma taraflarından bakmaya çalıştığını.
Ne olursa olsun adam dansöz gibi. Aileye başka, sevgiliye başka, arkadaşlara başka.
Hayatındaki kadını ne aileye ne çevreye karşı koruyamıyor 1, küçük düşürücü konuşuyor 2.
Emin ol bu karakterle kıza ne ümitler verip ne aşkım meşkimler diyordur
Iyyy çok itici.

Back
X