• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler hakkında 2 sorun

Hanımlar merhaba ,
çook uzun zamandır buralara uğrayamamıştım..daha önce açtığım konularda çok yardımınızı gördüm şimdi tekrar aranızdayım ..
erkeklerle ilgili kafamı kurcalayan bi kaç konu var
1)kız arkadaşını ailesinden saklayan erkek hakkında ne düşünmeliyiz ??
2)bizim ilişkimiz evliliğe gitmiyor ailemde istemiyor zaten diyen bi erkek neden ilişkisini sürdürmeye devam eder??(bu durumu kıza değil başka bi arkadaşına söylemiş)
benim aklıma bi kaç şey geliyor ama emin olamıyorum ve uzun zamandır aklımı kurcalıyor sizin fikirleriniz benim için önemli yorum yazarsanız çok mutlu olurum :)
herkese iyi geceler

Nede devam eder cunku hazirda birisi yoktur. Olursa o sira senibirakacaktir. Ya da sevgi yoktur ask yoktur ama sana alismistir. Sirf aliskanlik icin yaninda oluyor olabilir.

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Back
X