DeğilMerhaba arkadaşlar ,sözlendigim kişiyle ayrı şehirlerde yaşiyoruz,şuan sadece telefon ile iletişimimiz bulunuyor ,benim is saatlerim erken olduğu için erken uyuyorum ,o ise genelde çalışma sisteminden dolayı geç uyur ...uzun bir ayrılık geçirdik ,tekrar barıştık ,her akşam maç izlemek için dışarı çıkar ,bende tabi konuşabiliriz diye normalden daha geç uyuyorum ,tabi kendisi ben uyuyana kadar gelmemiş oluyor ,bu arada yaşı 44 ....yani arkadaşları ile iken hiç ben aklına gelmiyorum gibi ...
Çalışma zamanlarınız ters olduğu için . Onun dışında ilgisizlik var mı ?Her akşam boyle degil ,gece çalıştığı zman işte oluyor ben uyuyorum ya da bennuyurken o çalışıyor ..gunduzfeyken ya da boşken beni dışarda bir iki dakika arar watsaptanda yazar,ama eğer arkadaşları ile buluştuysa eve gelişi bazen 12 bazen bazen 01
,Siz kaç yaşındasınız ? Her akşam arkadaşları ile mi çıkıyor ? Arkadaşların yanında muhabbete dalması normal ama bunu devamlı yapıp sizi ihmal ediyorsa durum vahim
Onlar normal Şeyler bi de ayrı şehirdesiniz ya,
Ben 32 yaşındayım ,sabah çalıştığı günlerde dışarı çıkıyorsa böyle ,bana birazdan eve gidiyorum der ,ben beklerim arıcak diye bi bakarım uyuyakalmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?