Erkekler hep boyle mi

Hayır, değil.

İçi geçmiş yorumlarına katılmıyorum benim eşim de 42 yaşında aramızda neredeyse 12 yaş var ama benden daha enerjik, düşünceli ve artık ne istediğini neye önem vereceğini bilen bi olgunlukta.. Sizin sözünüzün bence kişiliği böyle, yani hep böyleymiş ve artı seviyor sanırım fedakarlık yapamayacak kadar, evet arkadaşlar önemli ama evlenirsen eşin kendi ailenden bile bi tık daha önemli olmalı bence cünkü artık ailen o senin o yüzden konuşun dürüst bir şekilde rahatsızlığınızı, zaten istiyorsa 44 yaşında değişebilir en azından minimuma indirebilir.

44 bence gayet genç bir yaş. İçi geçmiş yorumlarına katılmıyorum. Babam 50 yaşında benden enerjik

Her gun disari sknti bencede. Her erkekte ole degildir

Hergun disari cikan, gecenin 12lerine kadar eve gelmeyen biriyle evlenmeyi dusunmezdim acikcasi. Simdi bekar diye yapiyor diyecekler olacaktir ama 44 yasinda adam evlendi diye birden bire bu aliskanliklarini birakmaz.
Benimde gece gezmelerim, eve sabaha karşı gelmelerim oluyordu bekarken ama surekli degil sadece haftada 1 veya 2 gun gece yarisi eve gelirdim ve yaşim daha 18-20 civarlarindaydi. Eşimle birlikte oldugumuz donemlerde de sagda solda gezmekten eşimle ilgilenmemezlik yapmiyordum. Esimin zaten oyle decamli gezmeleri, gece cıkmalari gezmeleri yoktu.

Bu tarz davranislari aslında geçen yılda vardı ,yani belki bir saatte eve gideyim konuşayım düşüncesi yok ,arkadaşları varsa yanında sanırım herşeyi unutuyor

Klişe soru her erkek aynimidir?
Klise cevap Ay tabiki degil benimki cok ilgilidir....
Tabi ki senin olan her sey muhteşemdir

ee evlenince çekebilecekmisin peki bu şekilde 44 yaşında koca adam değişmezde alışkanlık olmuştur

Hepsi ayni degil. Huylar farklidir. Kimisi sevdiyiyle zaman gecirmek, kimisi de arkadaslarla. Evlendikten sonra evde bulunmaz bu erkek. Eve baglayamazsiniz ...

Hepsi ayni degil. Huylar farklidir. Kimisi sevdiyiyle zaman gecirmek, kimisi de arkadaslarla. Evlendikten sonra evde bulunmaz bu erkek. Eve baglayamazsiniz ...
Yani herşeyin bir saati var ,oturuyorsan belli bir saatte gelirsin gelmiyorsan alkol ortamı birde yani

Yani aramız çok iyidir ,ama
Aması, sesin soluğun çıkmaz bu duruma he dersen tabii iyi olur.
44 yaşında adam yani ne desem şaşırdım, ben her dk mesaj her dk arama yapılsın diye düşünen bir insan değilim ama sizin ki yaş itibariyle baya bir tuhaf geldi bana.
Bir de yanlış anlamayın ama 44 yaşına kadar evliliği istememiş bir anda mı çark etmiş yoksa istemiş anca mı nasip olmuş bir düşünü bunu derim

Peki öbür sorum, neden bu yaşına kadar evlilik geçmemiş başından?
İstememiş mi,uygun kişiyi mi bulamamış, ilişkisi olmuş ama evliliğe mi gitmemiş??

30 lu yaşlardaki adamları da görüyoruz. Her gün farkli konular açılıyor. Bence yaş ile alakası yok.. İnsan 7 sinde neyse 70 inde odur ve değişmez.
Her erkek böyle değil tabi ki..

44 yaşındaki biri hayattan çok fazla beklentisi olmayan, çocuk sesini kaldıramayacak olan, Arkadaşlarıyla gezip maç izlemeyi seven bir yaş. Sizde ilgi istiyorsunuz ama yanlış insandan bekliyorsunuz. 32 yaşındaki biri annelik çocuk hayali kurarken 44 yaşındaki biri çocuk bile olsa emin olun bu yükü kaldırmaz. Siz tek başınıza yaşarsınız. Adam maçı ilk sıraya almış. Karar sizin. Her anın tadını çıkarın. Geriye dönüp baktığınızda pişman olmayacağınız şeyler yaşayın.

Peki öbür sorum, neden bu yaşına kadar evlilik geçmemiş başından?
İstememiş mi,uygun kişiyi mi bulamamış, ilişkisi olmuş ama evliliğe mi gitmemiş??
Evliliğe uzak bir adam ,o yüzden hiç düşünmemiş ,çok konuştuk bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…