Hayır, değil.Merhaba arkadaşlar ,sözlendigim kişiyle ayrı şehirlerde yaşiyoruz,şuan sadece telefon ile iletişimimiz bulunuyor ,benim is saatlerim erken olduğu için erken uyuyorum ,o ise genelde çalışma sisteminden dolayı geç uyur ...uzun bir ayrılık geçirdik ,tekrar barıştık ,her akşam maç izlemek için dışarı çıkar ,bende tabi konuşabiliriz diye normalden daha geç uyuyorum ,tabi kendisi ben uyuyana kadar gelmemiş oluyor ,bu arada yaşı 44 ....yani arkadaşları ile iken hiç ben aklına gelmiyorum gibi ...
Her gun disari sknti bencede. Her erkekte ole degildir
ee evlenince çekebilecekmisin peki bu şekilde 44 yaşında koca adam değişmezde alışkanlık olmuşturHer akşam boyle degil ,gece çalıştığı zman işte oluyor ben uyuyorum ya da bennuyurken o çalışıyor ..gunduzfeyken ya da boşken beni dışarda bir iki dakika arar watsaptanda yazar,ama eğer arkadaşları ile buluştuysa eve gelişi bazen 12 bazen bazen 01
Yani herşeyin bir saati var ,oturuyorsan belli bir saatte gelirsin gelmiyorsan alkol ortamı birde yaniHepsi ayni degil. Huylar farklidir. Kimisi sevdiyiyle zaman gecirmek, kimisi de arkadaslarla. Evlendikten sonra evde bulunmaz bu erkek. Eve baglayamazsiniz ...
aynenYani herşeyin bir saati var ,oturuyorsan belli bir saatte gelirsin gelmiyorsan alkol ortamı birde yani
Aması, sesin soluğun çıkmaz bu duruma he dersen tabii iyi olur.Yani aramız çok iyidir ,ama
Aması, sesin soluğun çıkmaz bu duruma he dersen tabii iyi olur.
44 yaşında adam yani ne desem şaşırdım, ben her dk mesaj her dk arama yapılsın diye düşünen bir insan değilim ama sizin ki yaş itibariyle baya bir tuhaf geldi bana.
Bir de yanlış anlamayın ama 44 yaşına kadar evliliği istememiş bir anda mı çark etmiş yoksa istemiş anca mı nasip olmuş bir düşünü bunu derim
Aması, sesin soluğun çıkmaz bu duruma he dersen tabii iyi olur.
44 yaşında adam yani ne desem şaşırdım, ben her dk mesaj her dk arama yapılsın diye düşünen bir insan değilim ama sizin ki yaş itibariyle baya bir tuhaf geldi bana.
Bir de yanlış anlamayın ama 44 yaşına kadar evliliği istememiş bir anda mı çark etmiş yoksa istemiş anca mı nasip olmnapiuş bir düşünü bunu derim[/QUOTEn]
Bunun nedenini evde bekleyenim yok ,bi amacım yok ilerde tabi ki böyle olmaz diyor
Evliliğe uzak bir adam ,o yüzden hiç düşünmemiş ,çok konuştuk bunuPeki öbür sorum, neden bu yaşına kadar evlilik geçmemiş başından?
İstememiş mi,uygun kişiyi mi bulamamış, ilişkisi olmuş ama evliliğe mi gitmemiş??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?