Erkekler hep böylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Konu Sahibi Konu Sahibi sbl9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozmn İZMİR'deki erkeklerin ortak özelliği bu diyelimmiiii :)))

açıkcası benımde bır ızmırlı arkadaşım aynı daha ıyısı her zaman vardır mantığında oldukları ıcın daha ıyısını bulduklarında yanınızdan bır anda yok olabiliyorlar.evet erkeklerin çoğu böyle hatta bız kızlarında bazıları böyle.ama ıyı olanları bulmak mesele.

olay sadece su; erkeklerin cogu boyle zaten duzgun adam bulmak cok zor, dolasiyla kotulerin sana denkgelmesi dusuk bir olasilik degil...sabırlı ol sadeceve her tanistigina da hemen guvenme

inanirmisin ben de ayni seyleri yasiyorum...hatta dün aksam kankamla konustuk bu durumu. ben 6 yillik iliskimi bitirdikten sonra (yani kasim 2008) hic bir iliskim dogru gitmedi. kimle tanistiysam ayni senin söylediklerin basima geldi.
hele ki simdi biri var (hatta bu forumda paylastim: hersey yeni, ama sanki baslamadan bitti gibi...anlamiyorum ...), yaptigi ve dedigi birbirini tutmuyor.
benimle tanismayi o istedi, ben de hoslaniyordum, görüstük, eglendik ve ikinci bulusmamizda cikmaya basladik. bana aradigim kadinsin dedi, seni cok begeniyorum filan. bugüne kadar ciddi bir iliski düsünemedim filan. ama sen baskasin. derken..bir kac kez görüstük, zaman geldi aramadi. gelecegim dedi gelmedi.

en yeni gelisme ise su: iki gün evvel konustuk ve ne dedi dersin?? ben galiba ciidi bir iliski sürdürmeye hazir degilim. benim kafam karmakarisik, cünkü sen hayal ettigim kadinsin ama hazir olmadigimdan kendimi sana baglamak istemiyorum. sana istediklerini veremeyecegimden korkuyorum. sen bunlari hak etmedin. zaten ben seni hak etmedim falan filan.
ne sacma ya...nedir bu? madem bulmussun aradigini, göster cesaretini devam ettir. yok...erkekler kacar iste. bahanesi de vardi zaten basta...3 sene evvel bir kizla cikmis, o onu kac kisiyle aldatmis. ondan beri güvenemiyor. e yuh yani...benim basimdan neler gecti. ben de herseye ragmen yeni birine sans veriyorum, tabii daha dikkatli oluyorum ama bastan hayir demiyorum en azindan.

dedigim gibi...6 yillik iliskim biteli basima hep bunlar geldi. hele bir tanesi olmaz dedi...ayrildik. 8 ay sonra yine ariyor, ah aklim nerdeydi diye. simdi yanimda olsan seni asla birakmazdim diyor. iyi de... sen bunlari zamaninda bilecektin. bana cektirdiklerini unutuyor. ben de affetmiyorum, yasadiklarimi unutmadim cünkü.

ayrica ben de kimseyi SIKMIYORUM...zaten haftada bir görüsüyorlar, o da cok gelmeye basliyor onlara. buna üzülüp soruyordum sadece, beni hic özlemiyormusun diye. ve her seferinde bir bahane hazir oluyordu. gercekten biktim.
madem özgürlügü seviyorsunuz beyefendiler o zaman iliski istemeyin. gidin o tarzda kizlarla cikin. yoruldum vallahi bunlarla ugrasmaktan.
üstüne bir de duygusalim, yani anlayacagin, her bitis beni mahvediyor. ister istemez o kisiye birazcik ta olsa baglanmis oluyorum.

neyse...bir gün bizim de yüzümüz gülecek insallah.
allah sabir versin bize olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…