Erkekler hep böylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Konu Sahibi Konu Sahibi sbl9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sbl9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
19
0
86
İzmir
arkadaşlar uzun zamandır foruma katılamıyordum okuyorum takip ediyorum ama çok merak ettim benim gibi durumla karşı karşıya kalan kaç kişi var diye ? olay şuki en son ilişkim 2,5 sene sürdü 2 seneyi geçti ayrıyız o gayet hayatında :) kız arkadaşıyla takılıyor :)
fakat benim konum şu ki ondan sonra hiçbir ilişkim sürmedi süremedi hani bu durum onla alakalı asla değil yani onu isteme sevme durumum asla yok.. ama mesela bu süre zarfında hayatıma birileri giriyor ilk başta herşey mükemmel hatta ötesi hayal gibi tabi heves hat safhada umutla birlikte ama sonra , ya abartmıyorum en fazla 7 gün sonra bianda herşey tersine dönüyor...mesela biri dedem rahatsız ben arıcam seni dedi bir daha aramadı bir diğeri ilşkiye hazır diilim dedi bir başkası eskisini unutamadım dedi yani ben kendimi çok tarttım ama hani böle ekstra bi atlamam bir ürkütmem vs yok .. ve en başta attığı mesajları ilgilerini görseniz ömrum boyunca yanımdaymışlar gibi.. ama hep böle sonuçlandı büyü yapıldığını falan düşünmeye başladım.ki bunların hepsi benim peşimden koşan tiplerdi yani direkt benim bulduğum değil 2 seneyi geçti hep böyle haneme bir sürü erkek ismi yazılıyor kendimi o kadar kötü hissediyorumki bişi yaşadığım olsa içim yanmıcak ?!! sizede böyle oluyor mu acaba ?!CADIARZU

arkadaşlar uzun zamandır foruma katılamıyordum okuyorum takip ediyorum ama çok merak ettim benim gibi durumla karşı karşıya kalan kaç kişi var diye ? olay şuki en son ilişkim 2,5 sene sürdü 2 seneyi geçti ayrıyız o gayet hayatında :) kız arkadaşıyla takılıyor :)
fakat benim konum şu ki ondan sonra hiçbir ilişkim sürmedi süremedi hani bu durum onla alakalı asla değil yani onu isteme sevme durumum asla yok.. ama mesela bu süre zarfında hayatıma birileri giriyor ilk başta herşey mükemmel hatta ötesi hayal gibi tabi heves hat safhada umutla birlikte ama sonra , ya abartmıyorum en fazla 7 gün sonra bianda herşey tersine dönüyor...mesela biri dedem rahatsız ben arıcam seni dedi bir daha aramadı bir diğeri ilşkiye hazır diilim dedi bir başkası eskisini unutamadım dedi yani ben kendimi çok tarttım ama hani böle ekstra bi atlamam bir ürkütmem vs yok .. ve en başta attığı mesajları ilgilerini görseniz ömrum boyunca yanımdaymışlar gibi.. ama hep böle sonuçlandı büyü yapıldığını falan düşünmeye başladım.ki bunların hepsi benim peşimden koşan tiplerdi yani direkt benim bulduğum değil 2 seneyi geçti hep böyle haneme bir sürü erkek ismi yazılıyor kendimi o kadar kötü hissediyorumki bişi yaşadığım olsa içim yanmıcak ?!! sizede böyle oluyor mu acaba ?!CADIARZU

yerinde kim olsa kendini kötü hissederdi

bir değil iki değil... bu erkekler senden neden hoşlanmıyor? bunun cevabı sende?

sorunlulara denk gelmişsin. ya da bi sihirli sözcüğün var onu söyleyince kaçıyorlar. bi düşün bakalım en son ne diyorsun onlara?

Böyle düşünmene sebep sadece ilişkilerinin yürümeyişi mi ?

büyü değil de birinin ahını aldığımı düşündüğüm çok oldu. senelerce kendimi yiyip bitirdim, o şahsa da sordum, hayır beddua etmedim dediyse de ben onu çok üzmüştüm çok kötü günler yaşamıştı. ve ne zaman ki ilişkilerinde artık beni aramayı bıraktı ve 7 sene sonunda birisini sevip evlenme kararı aldı işte o zaman her şey tersine döndü sanki. kısa bir süre içerisinde hayatıma biri girdi şu an nişanlıyım ve hiç sevmediğim kadar seviyorum, çok mutlu huzurluyum. yani zamana bırak bu süre içerisinde kendini sorgulamayı dene hataların yanlışların oluyor mu diye belki çok çabuk kaptırıyorsun çok üstlerine düşüyorsun belki farklı bir durum söz konusu.ama her ne olursa olsun inşallah en yakın zamanda mutluluğu elde edersin

hayatının erkeğini bulamamışsın..tüm mesela bu..gerçek aşkı bulunca bunların hepsi yalan gelicek sanayerimseniben
peşinden koşmaları mesela değil..mesele seninde görür görmez hayatımın erkeği bu olmalı demende ve onu bırakmamanda..tabiki karşılıklı olur bu:emir_bebek:

cnm bende bedduasını aldım bırısının 1.5 yıl boyunca hayatımda kımseye o gözle dogru düzgün bakamadım 5 yıllık ilişkim vardı hersey düzgün giderken bır anda bozuldu ve ahını aldıgım kısıyle oturup konuştum ve ondan ne zaman helallık aldım o günden beri hayatımda hersey cok farklı artık rüyalarımda bıyerderlern düşmüyorum cok mutluyum ve mutluluğumu sağlayan ınsanı buldum canım ıyı düşün biryerlerde bır hataların söz konusu olabilirmi dıye?

hayır canım bütün erkekler böyle değil
sen ters olanlara düşmüşsün, zaten geldi mi üstüste gelir a.s hem her şeyde bi hayır vardır diye düşün, demek ki onlar senin için doğru kişi değillermiş.
bu işler kader kısmet işi o nasıl bi kız arkadaşıyla mutlu mesutsa sen de eminim hayatındaki gerçek aşkı bulduğunda öyle olucaksın, zamana bırak. yerimseniben

evet dogru insanı buldugun an sen onu ıstemesende o senı bırakmayacak bırsısı cıkacak karşına o zaman hersey cok güzel olacak bana derlerdi ben hep bırsey eksık derdım varsa cıksın bulsun derdım benımde ya benım bırakmam yada onların sebep sunmaları sonucu bıterdı cunku dogru ınsan degıllerdı emın ol yanlız degılsın kım bılır suanda bu lafı soyleyen bu dunyada kaç kişi vardır.

Bir hayır vardır elbet bu yaşadıklarında, eğer yaptığın hatalar varsa bunların sana tecrübe olarak yansıdığını düşünüp, geçmişi bırakıp, ileriye bak canım ... :teselli:

bence bir süre daha hayatına kimseyi sokma
bırak kafanı dinle
takıntı yapmışsın kendinde
Bırak kendini gelir aşk bulur zaten seni

Ben de birinin canını çok yaktım. Çok beddua etmişti bana.mafoldumben Ondan sonraki ilişkimde hiç yüzüm gülmedi. Sonucunda da çok kötü şeyler yaşadım.mafoldumben Aşk hayatımda hiçbir olumlu gelişme yok. 1 seneyi geçti.mafoldumben Hala onun laneti mi geziyor acaba üzerimde diye düşünüyorum bazen. Ama bu kadar da uzun sürmez ki yaa..mafoldumben

Sen de en iyisi zamana bırak. Biraz yalnız kal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım seninkiler en azından neden belirtmişler. Söylediklerini aynen yaşıyorum. Tam diyorum evet bu sefer tamam herşey düzgün. Tam kendimi inandırıyorum. Birden yok oluyorlar ortadan. Hiç bir şey söylemeden. Arayıp sormuyorlar. Aradığımda açmıyorlar. Ben de kızıyorum en azından bir açıklamayı hakettim diye. En sonuncusu c.tesi görüşelim diye kırk takla attı. Arkadaşımın duası vardı. Oraya gidicektim. İşin bitince görüşelim illa diye. Tamam görüşelim dedim.C.tesi arayan soran yok tabi. Adam yok oldu ortadan. Bir daha aramadı. Ben de senin gibi büyü falan mı var acaba diye düşünüyorum.

Ne demisler.? Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...!!
Ne yalan söyleyim bende birisine beddua ettim Mutlu ol ama bana yasattiklarini yasadiktan sonra...!! dedim, geldi sordu bana beddua mi ettin diye bende evet ettim geride almiyorum dedim. Cünkü söylemistim ona Canim yanmadan can yakmam!
diyecegim o ki iyi düsün birinden beddua aldin mi? Git bir helallik iste.

offff psikolojim bozuldu kızlar ya eski iliskimde ben de erkek arkadasımı cok cok üzmüstüm biri girdi ondan sonra hayatıma ve hergün yalvaran adam biranda ortadan kayboldu ben de cekicem demekki mafoldumben ona bazı seyleri itirafta edemem offfffffffffff :(((((((((((((

offff psikolojim bozuldu kızlar ya eski iliskimde ben de erkek arkadasımı cok cok üzmüstüm biri girdi ondan sonra hayatıma ve hergün yalvaran adam biranda ortadan kayboldu ben de cekicem demekki mafoldumben ona bazı seyleri itirafta edemem offfffffffffff :(((((((((((((

ortadan nasıl kayboldu msnden mi? :)) zaten kaybolmuş itirafa ne gerek var.

Ben herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. O zaman gelmemiş senin için. Doğru kişiye doğru çekiliyorsun ama o yolda ilerlerken karşına çıkanlar ufak bir pürüzden ibaret sadece. opuyorumnanaktan

zamana bırak.böyle düşünmen bile kısmetini kapatıyor olabilir.olumlu düşün.

ayy niyeyse sevindim yazdıklarınızı okuyunca... çok mu kötüyüm ne sempatiksalakcinni

ben de ilişkimin en güzel zamanında olduğumu sanırken terkedildim pat diye... ah etmedim o zamanlar çünkü seviyordum ; güzel dileklerle ayrıldık... 1,5 sene filan oldu... hayatıma kimse girmedi ben hazır değildim...

ama artık hazırım yepyeni bir ilişkiye ... onu sevmiyorum ve özlemiyorum artık... sadece çok ama çok kızgınım bana yaşattığı acılar için... o yüzden ben mutlu olmadan onun da mutlu olmasını istemiyorum... onun da hayatında kimse yok şu anda ama sanırım denemeleri oldu benden ayrıldıktan sonra... galiba benim mutlu olmamı beklemesi gerekecek...

bazen de düşünüyorum acaba ona olan öfkem geçmeli mi benim mutlu olabilmem için diye... özgür mü bırakmalıyım acaba onu bilemedim... fisfisfis

kızlar özür dilerimm biraz geç oldu cevabım yeni girebildim.
açıkcası ben kimsenin ahını aldığımı düşünmüyorum o konuda en ufak bir şüphem yok çnkü sevgililerime her zaman iyi sadakatli davrandım. ha beni seveip karşılık bulamayanlarada o kadar saygılı davrandım o kadar mantıklı oturup anlattımki.hatta biri askere gitmişti herkes çok kötü dedi bende oturup 2 sayfa mektup yazdım neden olmadığını ama sevgisine ne kdr saygı duydugumu birgün mutlu olmasını çok istediğimi vsvsvs
benimn hareketlerime gelince bunu ben çok sorguladım ama ben belki objektif bakamam die etrafımdakilerede sordum ve onlarda artık bende hiçbişi olmadığını söylediler. çünkü gerçekten bir adım atarken bin değil bin kere düşünürüm.her zaman.temkinli ılımlıyımdır kıskanclık yobazlık sçma sapan tripler kompleksler yoktur aksine kendime güvenirim ilşkmde her zmn... ama oldu oluyor böle ben sadece artık seçimlerinin yanlış olduğunu sevgi ve ilgi istememden dolayı ilk dala tutunduğumu farkettm tek olay buda olabilir..
şimdi bıraktım artık hiçbşi aramıorum kendm için yapıorm bişileri mesela dışarı çıktıımda eskilerden birini görmek için çıkardım giyinip süslenirdim yada birilerne kendimi begendireim die :) şimdi ise herşey kendim için o kdr mltuyumki içkiyi bile kendi şerefime kaldırıorm o gunden sonra toparlandım biraz bakmam gereken bi işim sorumluluklarım vr umarım karşıma çıkan biri daha böle olmaz o zaman nolur artık bilmiorm

Back
X