Bence sizin zaferiniz olmuş.
Durum ciddileşmeden, ilişki adına bir şeyler başlamadan gerçeği görmüşsünüz ve kaçan kuş olmuşsunuz.
O da avucunu yalasın, dursun!
Bana sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi geldi.
Gülümsüyordum ne ya. Sanki bir ilişki yasamissiniz gibi bahsediyorsun sonra da gülümsüyordum diyorsun.
Umarım öyledir. Eskiden baya ilgi gösteriyordum.Gülümsüyordum. Şimdi o yokmuş gibi davrandıkça laf atıyor. Fırsat kolluyor. Artık diğer seçeneklerini elese de ağzında kuş tutsa umrımda olmaz.
Ama kandırılmış hissetmek beni yıpratttı. Çok şükür hepsini gördüm. Adam bir de benzer kızlar olsa içim yanmayacak. Hayat görüşlerimiz, duruşumuz bile çok farklı .Bu erkelerin amacı ne acaba .Bu kadar basit mi bakıyorlar. Dükkandan eşya mı bakıyorlar. Her dükkana girip sonra hangisi denk düşerse . Ama sonra o dükkandaki de gidebiliyor .Bunu hesaba katamıyorlar.
Yemeğe çıktık. Mesajlaştık da. Romantik şarkılar falan gezdik. Bir sürü kendimize dair şeyleri de konuştuk.
Yok fark etmiyor çünkü onlar errrkek. Onların haşmetli pipişkoları var o yüzden her kadın bunların önüne atlamak zorunda. Ama bir kadın önüne gelene yazsa fahişe olur bunlara göre, sorsan kendi çok namusuna düşkündür, hatta karısında bekaret falan arar. Adam yerine bile koymayın, trip bile atmayın yani gerçekten ciddiye bile almayın hiç.
Erkeklerin geneli boyledir. Kendince zafer ama adinin neye ciktigindan haberi yok. Bazende derler ki evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var. Bayanlar bunu diyemez iste.Farklı kızlarla ayırt etmeden kim denk gelip görüşen adam nasıl bu kadar düz olabiliyor.Tüm erkeler böyle mi?
Oysa ki biz kadınlar duygusalız. Kaptırıyoruz.
Adam karaktersizin tekiymiş . En son başıma gelen olay . Kafayı yiyesim geliyor. Yani hepsini ögrendim.
Ben ile kurlaşırken beni tanımaya çalışırken meğersen uçan kaçan kişilik, tip , hayat görüşü farklı olan kaç kişiyle görüşmüş.
Ben o kişiyle olacak diye kaç kişiyi geri çevirdim.
Biz malesef hep aynı ortamdayız. Öğrendiğimi anlamıştır. Ben hiç konuşmuyorum. Buna rağmen laf atmaya çalışıyor.
Ben çok kaptırmıştım. Şimdi benim o kızlarla görüştügünü duyduğumun farkındadır.
Bu onun için bir zafer mi oldu şimdi?
Ya adam bana denize nasıl giriyorsun diye sormuştu .Bu kadar mal aslında.
Hayatımda olmasını istemediğim bir adam bunun farkındayım. O yokmuş gibi davranıyorum.
Onun sessiz sakin kendi halinde olduğunu ve duygularını açamayan biri olduğun düşünüyordum. Meğersem adam daldan dala konuyormuş.
Öyle görünür onlar, mazlum ayağına kız tavlayabilmek için.
Bence bir ilişkinin adı konulana kadar başka birileriyle de flört etmesi normal. Senin duyguların daha yoğundur onunkiler degildir. Sen bazı şeylere daha çok anlam vermişsindir onun için sıradan arkadaşlarıyla yaptığı bir eylemdir. Açıkça konuşulan bir şey, verilen sözler falan var mı ona göre değişir. Sana duyguları olduğundan bahsetti mi mesela, en azından sen özelsin farklısın işte ne bileyim seninle zaman geçirmeyi seviyorum gibi salak şeyler söyledi mi :) salak diyorum yazarken gülme geldi çünkü
Neyse mesajlasmissiniz ama içeriği ne? Her gün günaydın prenses akşamları iyi geceler prenses diye mesaj mı atıyordu mesela? Bir ilişkiye baslayacaginiza dair kesin belirtiler nelerdi ki sen bu kadar kızdın bu çocuğa?
O tiplere efendi görünümlü p.ç diyoruz
O tiplere efendi görünümlü p.ç diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?