Erkekler için bu kadar normal bir olay mı?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Farklı kızlarla ayırt etmeden kim denk gelip görüşen adam nasıl bu kadar düz olabiliyor.Tüm erkeler böyle mi?
Oysa ki biz kadınlar duygusalız. Kaptırıyoruz.

Adam karaktersizin tekiymiş . En son başıma gelen olay . Kafayı yiyesim geliyor. Yani hepsini ögrendim.

Ben ile kurlaşırken beni tanımaya çalışırken meğersen uçan kaçan kişilik, tip , hayat görüşü farklı olan kaç kişiyle görüşmüş.

Ben o kişiyle olacak diye kaç kişiyi geri çevirdim.

Biz malesef hep aynı ortamdayız. Öğrendiğimi anlamıştır. Ben hiç konuşmuyorum. Buna rağmen laf atmaya çalışıyor.

Ben çok kaptırmıştım. Şimdi benim o kızlarla görüştügünü duyduğumun farkındadır.

Bu onun için bir zafer mi oldu şimdi?

Bence sizin zaferiniz olmuş.
Durum ciddileşmeden, ilişki adına bir şeyler başlamadan gerçeği görmüşsünüz ve kaçan kuş olmuşsunuz.
O da avucunu yalasın, dursun!

Umarım öyledir. Eskiden baya ilgi gösteriyordum.Gülümsüyordum. Şimdi o yokmuş gibi davrandıkça laf atıyor. Fırsat kolluyor. Artık diğer seçeneklerini elese de ağzında kuş tutsa umrımda olmaz.

Ama kandırılmış hissetmek beni yıpratttı. Çok şükür hepsini gördüm. Adam bir de benzer kızlar olsa içim yanmayacak. Hayat görüşlerimiz, duruşumuz bile çok farklı .Bu erkelerin amacı ne acaba .Bu kadar basit mi bakıyorlar. Dükkandan eşya mı bakıyorlar. Her dükkana girip sonra hangisi denk düşerse . Ama sonra o dükkandaki de gidebiliyor .Bunu hesaba katamıyorlar.

Bana sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi geldi.

Gülümsüyordum ne ya. Sanki bir ilişki yasamissiniz gibi bahsediyorsun sonra da gülümsüyordum diyorsun.

Bana sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi geldi.

Gülümsüyordum ne ya. Sanki bir ilişki yasamissiniz gibi bahsediyorsun sonra da gülümsüyordum diyorsun.

Yemeğe çıktık. Mesajlaştık da. Romantik şarkılar falan gezdik. Bir sürü kendimize dair şeyleri de konuştuk.

Yok fark etmiyor çünkü onlar errrkek. Onların haşmetli pipişkoları var o yüzden her kadın bunların önüne atlamak zorunda. Ama bir kadın önüne gelene yazsa fahişe olur bunlara göre, sorsan kendi çok namusuna düşkündür, hatta karısında bekaret falan arar. Adam yerine bile koymayın, trip bile atmayın yani gerçekten ciddiye bile almayın hiç.

Aynen devam kanka süpersin
Laf atınca ffff yap başını diğer tarafa çevir ya da yanındakiyle konuş hiiiç takma kudursun

Yemeğe çıktık. Mesajlaştık da. Romantik şarkılar falan gezdik. Bir sürü kendimize dair şeyleri de konuştuk.

Bence bir ilişkinin adı konulana kadar başka birileriyle de flört etmesi normal. Senin duyguların daha yoğundur onunkiler degildir. Sen bazı şeylere daha çok anlam vermişsindir onun için sıradan arkadaşlarıyla yaptığı bir eylemdir. Açıkça konuşulan bir şey, verilen sözler falan var mı ona göre değişir. Sana duyguları olduğundan bahsetti mi mesela, en azından sen özelsin farklısın işte ne bileyim seninle zaman geçirmeyi seviyorum gibi salak şeyler söyledi mi :) salak diyorum yazarken gülme geldi çünkü

Neyse mesajlasmissiniz ama içeriği ne? Her gün günaydın prenses akşamları iyi geceler prenses diye mesaj mı atıyordu mesela? Bir ilişkiye baslayacaginiza dair kesin belirtiler nelerdi ki sen bu kadar kızdın bu çocuğa?

Ya adam bana denize nasıl giriyorsun diye sormuştu .Bu kadar mal aslında.
Hayatımda olmasını istemediğim bir adam bunun farkındayım. O yokmuş gibi davranıyorum.
Onun sessiz sakin kendi halinde olduğunu ve duygularını açamayan biri olduğun düşünüyordum. Meğersem adam daldan dala konuyormuş.

Erkeklerin geneli boyledir. Kendince zafer ama adinin neye ciktigindan haberi yok. Bazende derler ki evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var. Bayanlar bunu diyemez iste.

Öyle görünür onlar, mazlum ayağına kız tavlayabilmek için.

Yok öyle şeyler olmadı . Bana bu adamı duygularını kolay dışa vuramayan , sevgililik işleri için beceriksiz olduğunu söylediler. Bir kaç arkadaşım ilgisi olduğunu düşündü. Ben bu durumdan dolayı duygularını açıklamayan biri olduğunu düşürken adam uçan kaçan kim olursa deniyormuş galiba.

Ve en önemlisi ise adı geçen kızlar ve ben dahil bu kızların farklı tipler farklı hayat görüşlerine sahip oluşumuzu bile bile denemesi. Bir duruşunun olmaması. Hiç önemli değil demek. Kadın olsun yeter. Bir de memleket takıntısı vardı. Uzak yer olmayacakmış. Bunu bile bile benle görüştü. Ki bana başka şehirde yaşarım dedi. Başka yerde uzak olmayacakmış gidip gelmesi zor olurmuş .Tatil nerede geçecemşi.Kimin maaşı birekecek evlenince bunları düşünen biriymiş. Bunları hesaplıyormuş.

O tiplere efendi görünümlü p.ç diyoruz

Bana da üniversitedeyken takılmıştı bunlardan biri. Çocuk yakışıklı, uzun boylu, kaslı falan bir de anne babası boşanmış ay bir mazlum tavırlar falan, daha gözüm açılmamış tabi anlamıyorum, "Yaa kıyamam sana" falan diyorum. Meğer abazanın tekiymiş de haberim yokmuş, saf gibi sarılıyordum ediyordum falan. Hemen tekmeyi bastım Bir süre "Düüülaaay geri döğğnn" falan takıldı, baktı ben sallamıyorum, başka avlara doğru yola çıktı. Ne yapıyor şu an bilmiyorum, mezun oldum gitti.

O tiplere efendi görünümlü p.ç diyoruz

Bana çok güzel ders oldu. Bundan sonra bunun hiç önemli olmadığın anladım. Erkekler hiç güvenilmezmiş. En son bunu da gördükten sonra. Erkelere ne sevgini belli edeceksin,ne duyguların açmasına yardım olacaksın. Teslimiyet asla yok.

İşte benim de en son açtığım konuda neden bu kadar araştırıyosun fln dıyolardı. İşte bu yuzden bakmasan bilmesen yapmadığı kalmıyo sonuç böyle oluyo. Ne diim valla canım bende sıkıldım artık erkeklerin böyle olmasına

Yanlış anlamayın ama yaşınız kaç gerçekten mrak ettiğimden soruyorum? Biriyle kurlaşacak yaşı geçmişsinizdir diye düşünüyorum. Eğer ikili bir ilişkiye başlayacaksanız bana kalırsa kurlaşma evresi yerine direk oturup karşılıklı konuşma evresi daha mantıklı geliyor bana tabiki yinede sizin kararınız saygı duyarım.

Ben sizin çok takıldığınızı düşünüyorum, yanlış anlamayın eleştirmek için değil, ama siz fazla takıldınız bu konuya belki aşmanıza yardımcı olurum. Adam hiç elinizi tuttumu, özel bir sözcükle hitap ettimi, hediye aldımı, ailenizle yada çevrenizle tanışmak istedimi, sizin beslendiğiniz noktalar neler bilmiyorum, gülümsemeniz veya gülümsememeniz karşı taraf için ne kadar önemli bilmiyorum, belliki çok değil siz de bu kadar umursamayın adam belliki sizle bir gelecek düşünmemiş, erkekler için kesin olarak söyleyebileyeceğim bişey varki erkekler bir şey isterse sonuna kadar gider ve asla çekinmez, yani size söylenen çekiniyor bahanesi tamamen yalan. Ne çekingen erkekler gördüm sevdiğinin yanında dimdik duran hiç çekinmeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…