Bu sorununu konu olarak aç bence. Burda bu yazdığını herkesin görceğini sanmıyoruma.smerhaba kızlar..benimde başa çıkamadığım sorunlarım var..artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor hepsinin suçlusu benim.bu arada ben nişanlıyım..nişanlımın ailesi zonguldakta çok tanınan insanlar hep onlara göre davranıyorum herşeyden elimi ayağımı çektim.nişanlımı çok seviyorum uğruna canoımı bile verecek kadar çok seviyorum..ama o bana karşı çok ilgisizleşti beni kaybetme korkusu yokmuş gibi davranıyor..herşeyin suçlusu ben oluyorum ağlatıyor üzüyor..ben çok sinirili bir insanım karşımdaki en sevdiğim bile olsa o anda gözüm görmez diyor..en saçma olmıycak kıskançlıklar yüzüne bana tokat atıyor vuruyor.affediyorum çünkü beni çok sevdiğini söylüyor.ben çalışan bi bayanım hergün sabah beni işe bırakıyor çıkışta alıyor.haftanın 7 günü beraberiz onunla.en ufak şeyde benimle konuşmuyor yüzüme bakmıyor soğuk davranıyor hatta görüşmeyerek beni cezalandırıyor bunu kendisi söylüyor bana.ben çok yoruldum kızlar yaa ewlilik heyecanı beni öyle bir sarmıştı ki artık heyecan bırakmadı bende..annem soruyorum ewlendiğimizde sence nasıl olur diyorum daha iyi olur diyo..ben buna pek inanmıyorum endişelerim war korkuyorum yapacağım evlilikten.ona uzak dawranmaya çalışıyorum suçlu ben oluyorum çok ilgili oluyorum ki öyle bir insanım ama yine ben suçluyum ne yapmam gerekiyor kıymetimi bilmesi için?bana biraz taktik verseniz(nişanlım ikizler burcu buarada çok iyi yada çok kötü olabiliyor)teşekkürler:gitme:
İlgiyi severler tabiki.. ama çokta üstüne düşmeyeceksin.. çünkü kendilerini bişey zannetmeye başlıyolar, havalarından geçilmiyo..o yüzden ne az ne de çok ilgi bence..
erkeğe göre değişir.
eşimi saat başı aramıyayım çatlar. gittiğim yerde elini tutmıyayım yada ilgi göstermiyeyim çok kızar.
her daim ilgi bekler. sabah çorabımı giydirmiycekmisin der:) yatar sarıl hadi.uyanır öp hadi.. sürekli ilgi bekler. bir elim onda olmalı hep. vıcık vıcık ilgiliyle aşkla yaşıyoruz :) flört döneminde de böyleydi...
ama erkek kardeşim onunla çok ilgilenen sevgilisinden iki ay sonra sıkılır.
kendisine soruyorum diyor ki'talep çok boğmasınlar beni'diyor. henüz 21 yaşında çok hızlı aşk konusunda.
ilgilenin işler kötüye gidiyorsa çekin elinizi ayağınızı.. :)
erkeğe göre değişir.
eşimi saat başı aramıyayım çatlar. gittiğim yerde elini tutmıyayım yada ilgi göstermiyeyim çok kızar.
her daim ilgi bekler. sabah çorabımı giydirmiycekmisin der:) yatar sarıl hadi.uyanır öp hadi.. sürekli ilgi bekler. bir elim onda olmalı hep. vıcık vıcık ilgiliyle aşkla yaşıyoruz :) flört döneminde de böyleydi...
ama erkek kardeşim onunla çok ilgilenen sevgilisinden iki ay sonra sıkılır.
kendisine soruyorum diyor ki'talep çok boğmasınlar beni'diyor. henüz 21 yaşında çok hızlı aşk konusunda.
ilgilenin işler kötüye gidiyorsa çekin elinizi ayağınızı.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?