bence,
erkekler oyunu seviyor hem ilginiş belli edeceksin,hem yüz vermeyeceksin ki kovalasın :))
farketmedim canım aynı konu açtığımızı ama kalp kalbe karşıymış. sanırım hepimizin ortak sorunu bu durum. ben her ikisinide denedim duygularımı belli ettim olmadı etmedim yine olmadı ama son zamanlarda bu kaçan kovalanır olayını denedim.hakkaten gerçeklik payı var ne zaman siz gerçekten kendi hayatınıza dönüp ona karşı ilgi alakanızı kesip artık onu düşünmemeye başlasanız o zaman dönüyolar olumunekankayizsmile ve ben bu durumdan nefret ediyorum artık tam unuttum bitti diyorum düşünmemeye başlıyorum bi bakıyorum dönme sinyalleri veriyo nerden de anlıyolar unutulmaya yüz tuttuklarını hemen anlayamıyorum alıcıları falanmı var acabakaydirigubbakcemile3
Kesinlikle hepimizin ortak sorunu bu, ben de forumda gezerken bakıyorum hep aynı dert; erkeklerin zamanla ilgisizleşmesi, bize hakettiğimiz değeri vermemeleri. Keşke sevgimizi içimizden geldiği gibi yaşayabilsek, taktiklere filan hiç gerek olmasa ama erkekler böyle oldukları sürece, biz de mutlu olmak istediğimiz sürece kaçmak zorundayız. Tabi abartmadan çünkü o zaman da çok naz aşık usandırır durumu olabilir. Benim merak ettiğim baştan tavizi verdiysek sonra napmak gerek, yani bizden kaçmaya başlayan adamdan uzaklaşmak için neler yapmalıyız? Daha az arayıp sormaya mı başlamalıyız, soğuk mu davranmalıyız? Hayatınızdaki insana kaçan kovalananı nasıl uygularsınız?
Bir de şunu belirtiyim, alıcıları var kısmını çok sevdim, bence erkekler biraz avcı yaratılışlı sürekli ilgi görmek istiyorlar aslında ve bir kadını elde etmek kendilerine bağlamak istiyorlar. Bunu başardıklarında da çaba harcamalarına gerek kalmıyor. Ama baktılar ki avları elden gidiyor, tekrar bizi bağlamak için yeniden çaba göstermeye çalışıyorlar yani onlar için de herşey bir oyun. Bizim duygularımızla oyun oynuyorlar. Biz de onlar gibi acımasız olmalıyız bence :teselli:
baktın ki,
adam ilgisizlesiyor
baktın ki ,sen ilgilisin ama onun umrundaaa bile degil?
kendine içinde onun olmadıgı planlar yapacaksın,ne bileyim zamamnını ve ilgini baska yönlere cevireceksin
hehe farkedince yanaşmaya baslar
Bence biraz daha süründür, sakın şimdiden sevgi seline boğma.
aydan sesin erkek ark. da biraz fazla deli dolu ne yapacagı belli olmayan biri gibi mi acaba?
cok yüz verme diyecegim ya hep oyun oynarmış gibi herseyi hesaplayarak da yasanmaz ki bi ilşki?
canım içinden ne geliyorsa onu yap mutlu ol inşallah yaa
canım deli dolu demek az gelirr..işte canım bugüne kadar hep içimden geldiği gibi davranmıştım ama baktım ki olmuyo bende bikaç taktik denedim ama dediğin gibi bu şekildede yaşanmıyo insan yoruluyo birsüre sonra sevmekten uğraşmaktan(( sağolasn canımcım inşallah hepimiz mutlu oluruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?