erkekler ilgiyimi sever,ilgisizliğimi?(kaçan kovalanır mantığı sizce de doğrumu?)

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlar ,açılan topiklere bakıyorum en çok gördüğüm şey fazla ilgiden bunalıp kaçan erkekler hakkında ki şikayetler..yani biz bayanlar nasıl davranmalıyız??onlar bize nasıl davranıyorsa o şekilde mi yoksa her daim sevgimizi belli ederekmi yada tamamen kendimizi geri çekip,önce biz sonra onlar diyerek mi??bi çok arkadaş kaçan kovalanır mantığında hemfikir gördüğüm kadarıyla...yinede bu konuyla ilgili yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum sewgiler..

Aydan_22, aynı anda benzer konu açmışız, şöyle söyliyim, ben kaçan kovalanır fikrindeyim, erkekler bizi elde ettiklerini anlayınca kaybetme korkusu yokoluyor ve havaya giriyorlar, o yüzden kendimizi biraz geri çekip duygularımızda ölçülü davranmamız ya da erkeğe çok fazla duygularımızı yansıtmamamız daha doğru diye düşünüyorum.

farketmedim canım aynı konu açtığımızı ama kalp kalbe karşıymış. sanırım hepimizin ortak sorunu bu durum. ben her ikisinide denedim duygularımı belli ettim olmadı etmedim yine olmadı ama son zamanlarda bu kaçan kovalanır olayını denedim.hakkaten gerçeklik payı var ne zaman siz gerçekten kendi hayatınıza dönüp ona karşı ilgi alakanızı kesip artık onu düşünmemeye başlasanız o zaman dönüyolar olumunekankayizsmile ve ben bu durumdan nefret ediyorum artık tam unuttum bitti diyorum düşünmemeye başlıyorum bi bakıyorum dönme sinyalleri veriyo nerden de anlıyolar unutulmaya yüz tuttuklarını hemen anlayamıyorum alıcıları falanmı var acabakaydirigubbakcemile3

bence,
erkekler oyunu seviyor hem ilginiş belli edeceksin,hem yüz vermeyeceksin ki kovalasın :))

bence,
erkekler oyunu seviyor hem ilginiş belli edeceksin,hem yüz vermeyeceksin ki kovalasın :))

canım bu nasıl mümkün olur?? yani ilgiyi belli ediyosun ama bu sefer yüz vermeyincede olmuyo ters tepki veriyo.mesela msn de konuşup buluşmak istediğinde buluşmamalımıyız nedir nasıl olmalı yani??biraz daha örneklendirebilirmisin:)))))

tabiki örneklendireyim :))
cok engin tecrübelirm varmış gibiiii XD
buluşmak istedigi anda,o noktada aranızdaki ilşki çok önemli
hemen buluşmak istedi örnegin,kabul et ama birkaç gün sonra olabilecegini çünkü şu şu şu gibi işlerinin oldugunu söyle
birinci planda bulundugunu hissetmemeli asla!
yoksa kaybedebilirsin (

Kesinlikle hepimizin ortak sorunu bu, ben de forumda gezerken bakıyorum hep aynı dert; erkeklerin zamanla ilgisizleşmesi, bize hakettiğimiz değeri vermemeleri. Keşke sevgimizi içimizden geldiği gibi yaşayabilsek, taktiklere filan hiç gerek olmasa ama erkekler böyle oldukları sürece, biz de mutlu olmak istediğimiz sürece kaçmak zorundayız. Tabi abartmadan çünkü o zaman da çok naz aşık usandırır durumu olabilir. Benim merak ettiğim baştan tavizi verdiysek sonra napmak gerek, yani bizden kaçmaya başlayan adamdan uzaklaşmak için neler yapmalıyız? Daha az arayıp sormaya mı başlamalıyız, soğuk mu davranmalıyız? Hayatınızdaki insana kaçan kovalananı nasıl uygularsınız?

Bir de şunu belirtiyim, alıcıları var kısmını çok sevdim, bence erkekler biraz avcı yaratılışlı sürekli ilgi görmek istiyorlar aslında ve bir kadını elde etmek kendilerine bağlamak istiyorlar. Bunu başardıklarında da çaba harcamalarına gerek kalmıyor. Ama baktılar ki avları elden gidiyor, tekrar bizi bağlamak için yeniden çaba göstermeye çalışıyorlar yani onlar için de herşey bir oyun. Bizim duygularımızla oyun oynuyorlar. Biz de onlar gibi acımasız olmalıyız bence :teselli:

baktın ki,
adam ilgisizlesiyor
baktın ki ,sen ilgilisin ama onun umrundaaa bile degil?
kendine içinde onun olmadıgı planlar yapacaksın,ne bileyim zamamnını ve ilgini baska yönlere cevireceksin
hehe farkedince yanaşmaya baslar

gerçekten canım ya bakıyorum çoğumuz dilediğimiz gibi bi aşk yaşayamıyoruz.herşey güzel olsa bile başta büyü mutlaka bozuluyo( ayrıca avcı olmaları konusundada çok haklısın gerçekten ben kendi durumuma göre yorumluyorum ama benimki beni elde edene kadar neler yapmıştı sırf beni görmek için bahaneler uydurup işyerime uğruyodu.sonra ne zamanki biz görüşmeye başladık.işle alakalı bişi olsa bile ertelemeye başladı.o zamanlar daha tatlıydı herşey onlar ne kadar kovalamaktan hoşlanıyosa bizde kovalanmaktan hoşlanıyoruz bu bi gerçek.benimki beni bi başkası için terketmiş ben aynen şu taktiği uyguladım canım onu msnden silmedim.ama hep mutlu nickler yazdım yani onsuzda hayatımın aslında güzel olduğunu içeren ona hitaben hiçbişi yazmamaya dikkat ettim.muattap da olmadım kesinlikle sanki benimde hayatımda bi başkası varmış izlenimi verdim ve en son dayanamayıp yazdı ama sadece kendi kendine kesinlikle cvp vermedim ve sonunda bayramda aradı bende telimi değişmiştim numaralar çıkmıyodu o anda tanıyamadım onun nosunu sesinide algılayamadım o an bulunduğum ortam gürültülüydü bide üstüne tanımayınca öyle bi koyduki çok kötü oldu şimdi bayramdan beri arıyo her hafta görüşmek istiyo msndeyse hemen yazıyoçok acı çektim hissettiklerimide söyledim saklamadım ama yapı olarak karşısında sağlam durdum kesinlikle ağlamadım karşısında güçsüz bir kişilik imajı çizmedim.ama yinede ona güvenmiyorum her an tekrar gidecekmiş gibi geliyo çok alıştırmamaya çalışıyorum bu duruma kendimi işte bu yüzden bende kesin çözüm istiyorum kendi halinemi bırakmalı yoksa sevgi selinemi boğmalı bilemiyorum:bbo:

:)))) süpersin cnm yaaa evt aslında bu yöntemde çok iyi yani ona dair planlar kurmadığını görünce önce bi afallıccak bu kıza ne oldu gibilerinden sonra bakıcakki unutulmaya başlıyo anında tornistan:))) şu buluşma meseleside iyi ben hep o ne zaman buluşalım dese tamam diyodum önceden ama son günlerde iki haftadır görüşmek istiyo hep yan çiziyorum amacına ulaşana kadar böyle devam edicek sanırım.ama ya buluştuktan sonra( işte o zamanı düşünmek bile istemiyorum yine aynı ilgisizlikler((

aydan sesin erkek ark. da biraz fazla deli dolu ne yapacagı belli olmayan biri gibi mi acaba?
cok yüz verme diyecegim ya hep oyun oynarmış gibi herseyi hesaplayarak da yasanmaz ki bi ilşki?
canım içinden ne geliyorsa onu yap mutlu ol inşallah yaa

canım deli dolu demek az gelirr..işte canım bugüne kadar hep içimden geldiği gibi davranmıştım ama baktım ki olmuyo bende bikaç taktik denedim ama dediğin gibi bu şekildede yaşanmıyo insan yoruluyo birsüre sonra sevmekten uğraşmaktan(( sağolasn canımcım inşallah hepimiz mutlu oluruz....

biraz cocuk ruhlu sanırım sevgilin (
hoş bekarsınız nasıl istersen öyle yasarsın ilşkini
ama dikkat et ona bence sana daha sakin bi ilşki lazım dolambacı daha az,
kırılmaların da az olur ya da büyüteceksin sevgilini:))

Sevmekten uğraşmaktan yorulmak da bazen iyi olabilir, böylece sevgin azalıyor ve daha bağımsız biri oluyorsun, o zaman da adamı takmamaya başlıyorsun. Böylece kolaylıkla peşine düşüyor adam. Tabi o saatten sonra da sen onu ister misin tartışılır...

süründür süründür aylarca canını çıkar köpek gibi aşık olsun sana yine
sonra da yavaş yavaş hayatına al ama hep 2. planda kalsın o hayatında hiç tamamen teslim olma
gör bak piskopat olucak
ancak güvenemeyeceğin bi adamı istediğine emin misin ona karar ver bence.
bu arada tabi ki kaçan kovalanır diorum bend e!

çok yapışkan, "aşkım da aşkım" tarzı itici oluyor, bundan emin olabiliriz.
ama çok cool tavırlar da itici durabiliyor.
her konuda olduğu gibi burada da makul dengeyi bulmak önemli...
bence "sevgi açı" kadınlar ilişkilerinde daha fazla hata yapıyorlar, sevgilileriyle daha saplantılı bağlar kuruyorlar. ama gözlemlediğim hayatını kurmuş, ekonomik yaşamını oturtmuş, sosyal ortamı güçlü kadınlar hem sevgililerine çok şey vaad ediyor hem de asla vıcık vıcık bir aşk yaşamadıklarından daha çok seviliyorlar.

bence ikiside sevmez...

direk bodozlama girip ,kaybetme korkusu yaşatacaksın ..
bilicek ki ,''benim bir hatam ,onu kaybetmeme bedel olucak '' sıkıyosa yapsın seven ,kaybetmek istemeyen adam ..

İnsan deli gibi aşıkken içinden gelse bile "Her mesajına hemen cevap vermeyeyim, sık sık buluşmayayım, her istediğini yapmayayım... İlk o ararsa daha makbuldür, kaçayım kovalasın, kıymetimi o zaman anlar, bunlara yüz vermeye gelmiyor" diye düşünürse o ilişkiden ne haz alır? Evlenince çok da uzağa kaçılamıyor üstelik, adam nokta atışı yapar yine yakalar...

Çevremde de örneklerini gördüm kendi hayatımda da... Kimi adamlar sık sık aranmaktan hoşlanır, bu türler yukarıda saydığımı yapmaya kalksanız sizi ilgisiz bulup sizden uzaklaşır, kimisi de ilgiye sıkıya gelemez, bu türler de genelde evlendikten sonra bile erkek arkadaşlarıyla akşam buluşmalarına, maçlara devam eder... "Hastalığa göre reçete uygulamak lazım"...

Kimisi de ne yaparsan yap hoşgörür,(ahlaka aykırı olmadığı, kişilik haklarına saldırılmadığı sürece) krediniz sonsuzdur onda, adamın sevme şekli budur, ailesi ona böyle sevip sevilmeyi öğretmiştir ya da kendi öğrenmiştir zaman içinde bunun değerini, yüceliğini... O zaman yıllar geçse de beraber şükredersiniz sizi kavuşturduğu için Allaha... Korkmadan seversiniz de yeri geldiğinde tavrınızı koyarsınız da kaybetme endişesi duymadan... Umarım bu türle karşılaşır herkes, bizzat yaşamasam ben de "kovalamaca"nın gizemine, gereğine inanırdım belki... sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…