erkekler ilgiyimi sever,ilgisizliğimi?(kaçan kovalanır mantığı sizce de doğrumu?)

kaçan kovalanır arkadaşım, bunu şimdi daha iyi anlıyrum. saçma sapan nedenden dolayı terkedildm, şimdi umursamaz davranıyorum, bi daha aramıcam diyip 1saat sonra arıyor, hala içinde bi ümit var, onsuz yapamıcamı sanıyor ki bende onsuz olmaz diyordum ama gayette oluyormuş... geri dönüşü yok bu yolun anlamadı hala... ama onu böyle süründürmekte hoşuma gidiyoor ohhh canıma degsin, senmisin beni terkeden :)))

o zamann canım yapmamız gereken şey belli hayatımızdaki dikenleri ve çivileri söküp atıcaz bunlardan kurtulmamız lazım başka çaresi yok belliki bu işin ama nasıl bunu nasıl yapıcaz??? bende bazen kendimi o kadar çaresiz ve kötü hissediyorum ki ama şuda bi gerçek herşey insanın kendisinde başlayıp kendisinde bitiyo ben ne güzel unutmaya başlamıştım artık olmasada oluyodu.aradığındada dedim ben seni unutmaya başlamıştım dedim şimdi niye çıkıyosun tekrar karşıma neden arıyosun ee unutma diye canım dedi unutturmak istemiyorum kendimi sana ..işte canım bu kadar zalimler resmen oyun oynuyolar bizimle onlarla başa çıkmanın bi yolu olmalı mutlaka..bugün benimde sinirlerim çok bozuk şu an nerde kiminle napıyo bilmiyorum ama o beni düşünüyomudur tabiki hayır biliyo sabahtan akşama kadar çalıştımı..bende ne onunla mutluyum nede onsuz bilemiyorum ne olucak bu şekilde bengünün şarkısını dinleyip azda olsa rahatlıyorum:)):))) sonuçta bu durumda olan sadece ben yada sen değiliz her insanın hayatında mutlaka böyle dönemler oluyo ve inanıyorum ki canım mutlaka bizimde karşımıza çıkıcak bigün bize gerçekten değer veren insanlar en azından sabrımızdan vazgeçmemeliyiz...:çok üzgünüm:

bence ilişkiyi sürdürürken karşılaşma olasılığının olduğu sorunlardan kaçıyorsun. ben de yapıyorum bunu. ama benim asıl yaptığım, daha tam başlamadan adamı kıvama getirmeye çalışmak. :))) istediğim gibi olsun derken zamana ihtiyacım oluyor. başlangıçların ilişkinin nasıl yürüyeceğiyle çok yakından ilgili olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

kolay olmuyor atlatmak, seni çok iyi anlıyorum. doyasıya ağla ve bir an önce atmaya bak içindekileri. sonrasında daha güçlü hissedeceksin. başka biri olacaksın.

eğer formülü olsaydı, "kavuşmak sevmekten daha zor geliyor." diye bir şarkı olmazdı. sempatiksalakcinnişarkının içeriği farklı ama buraya uydu.

aslında arkadaşlar şuda bi gerçek ne zaman tam anlamıyla onlardan vazgeçneye gerçekten düşünmemeye kendimize dönmeye başlasak,sanki bunu hissediyolar ve hemen bi dönüş sözkonusu oluyo.birini iki yıl boyunca platonik olarak sevmiştim o zamanlar daha lise birdeydim.neyse oturduğumuz semtten başka biyere taşındık liseden mezun oldum ve o sene çocuk,arkadaşımla haber yolladı ama çok geçti artık ben onu istemiyodum.buda başka bi mevzu aslında ilişkiyle alakası yok ama hani ben her konuda böyle oldunu düşünüyorum hani bişeyi çok beklersiniz beklersiniz artık ümidinizi kesmişsinizdir bir anda oluverir mucize gibi.şu an çalıştığım işyerimde çalışmayı o kadar istiyodum ki bir sene falan haber bekledim ama o beklediğim haber malesef gelmedi bende ümidimi kesmiştim artık başka biryerde çalışmaya başlamıştım ki haber geldi ve dört senedir burdayım ama şunuda çok iyi anladım o çok istediğimiz arzuladığımız şey bazen beklediğimiz gibi de olmayabiliyomuş(belkide çok istememek lazım..yada tamamen vazgeçmek lazım ki olsun kaderde kısmette varsa alınyazımızda varsa mutlaka önümüze çıkıyo zaten..

vuhuu çok iddialı olmuş :) karşıdakini kullanma mantalitesindeyken insan nasıl rahatlar ki ama? aslında düşününce bizi hayal kırıklığına uğratan erkeklerin hepsinin ortak noktası biz'iz. yani belki de biz her seferinde yanlış erkeği seçiyoruz bağlanmak için?

tamamaen vazgeçerek beklemek zor. hatta imkansız benim için.

tamamaen vazgeçerek beklemek zor. hatta imkansız benim için.

muhakkak hepimiz için zordur cnm ama yani şöle olmuyo tabiki tamam ben vazgeçtim artık beklemicem demekle hemen vazgeçilmiyo zaten o zaman zarfı içerisinde artık gerçekten düşünmemeye başlıyosun yavaş yavaş unutmaya, çok şükür ki yüce rabbimiz bize unutabilmek gibi büyük bi nimet bahşetmiş..işte tam bu sırada yani sen artık tamamen düşünmemeye başladığın sırada bi tornistan durumu oluyo:)))) e buda kötü oluyo tabiki sen onca zaman çalış didin unutcam diye ve gerçekten unutmaya başla herif
lambadan çıkan cin misali puff diye çıksın ortaya sonra haydaa sar başa:gitme:çok kötü hareketler bunlarr ama napalım işte erkek milleti böle sanki alıcıları var hemen hissediyolar unutulmaya yüz tuttuklarını çıkıveriyolar ortaya:bbo:

ilgini kestiğin anda gelip senin ilgini çekip seni bir nevi harekete geçirip gidiyorsa iyi niyet aramam ben bu olayda.

bu bir tesadüf vs değildir. alıcıları var evet, onlarla ilgilenmediğin anda egoları alıcı görevi görüyor. :))

bende de ilgilenememe hastalığı var zaten. ilgilenmediğim için ilgi görüyorum sanırım. işe yarıyor mu? hmm, şimdilik yaramıyor.

arkadaşlar bende bu tür durumları çok yaşadım inanın kendimi sorguladım neden ilgi gösterene saygılı sevgisini ifade edenden bir elektrik almıyoruz da kendini bişey zanneden cool takılan ilgisiz , bağlanmaktan evlilikten sevgiyi yaşamaktan korkan erkeklerden hoşlanıyoruz gerçekten araştırdım şuki sebeplerden biri çocukken babamızla duygusal bağlamda sağlam bir bağımızın olmaması annemizin özdeğerimizi yükseltecek davranışlarda bulunmamasından dolayı kendimizi sevilmeye layık görmeyişimiz özgüven ve özdeğer eksikliğiyle hep bizi sevmeyen ,ilgilenmeyen,sorunlu erkeklere yöneliyoruzki bu düşünceler bilinç altımızda şekilleniyor çoğu zaman inan farkında bile olmuyoruz eğerki öz değerimizi yükseltip kendimizi sevmeye başlarsak kendimizle barışırız kendimizi sevmeyi öğrendiğimiz içinde sevmeye sevilmeye kendimi layık görürüz yoksa aksi taktirde bu gelişme içerisinde olmazsak eğer hep sorunlu bağlanmaktan korkan insanları seçeriz kendi kendimize zarar veririz o tarzda erkekleri elde etmeye çalışarak aslında kendimize kanıtlamaya çalışırız aslında farkında olmadan öz değerimizi yükseltmeye çalışırız

kaçmak kovalamak oyunu bence kesinlikle gerçek sevgi nitelikli özellikli sağlam bir ilişki durumu değilki insan ruhunda gerçek sevgiyi alamadığı için bağlılığın ve gerçek sevginin ne olduğunu bilemiyor ve karşındaki insan çok sevdiğinde şımarıyor karşıki sevgi veren insana karşı heyecanı bitebiliyor elde etmiştir çünki ego tatmini var kendisinde yani sadece nefsini tatmin olayı var malesef durumu bu en önemlisi bize değer verene sevgi gösterene kıymet gösterene bizi el üstünde tutan erkeklere beraberlikler kurmalıyız ki ozaman bizde kendimizi sevilmeye layık gördüğümüz için o sevdikçe bizimi ona sevgimiz daha çok artacaktır

kesinlikle kaçan kovalanır....
kadın erkek için de aynıdır....
yaradılışımız böyle...
elde ettiğimiz herşey için bi süre sonra önem derecesi azalır...
bu yüzden dengeyi iyi korumak lazım...
yüz vermiceksin

tabiki cnm iyi niyet aramıcaksın ilgini kestiğin anda yanında bitiyosa yerle bir olmuş egosunu tavan yapma derdindedir zaten acı tecrübelerim neticesinde bunu anladım ama baya zamanımı aldı neyseki artık farkındayım olayın:))

kesinlikle kaçan kovalanırmış arkadaşlar bekarken ben kaçtım kociş kovaladı hep evlendik o kaçıyor şimdi ilgi üstüne ilgi gösteren ben kaçan oydu şimdi bende karar aldıgım için kaçıyorum o kovalıyor demekki benım eşimi ilgi sıkıyor:))

valla melina1 cim bende bunu denedim işyerimde bir müdürüm vardı çok iyi bi insandı ve beni gerçekten çok seviyodu.evlenme teklifi falan etti ama kabul etmedim.benimle olabilmek için gerçekten yapmadığı kalmadı belkide hayatımda beni gerçekten sevdiğine inandığım tek erkek diyebilirim.ama ben ona çok kötü davrandım çok kırdım onu çok üzdüm ama benimde haklı sebeplerim vardı azcık iyi davransam hemen benden bi ışık olduğunu zannedip üstümde daha fazla duygusal baskı sağlayıp beni ondan bundan kıskanmak suretiyle accayip üzerime geliyodu bende hep ümitlenmesin benden uzak dursun diye kötü davranıyodum.ve ben gerçekten sevgi arsızıyım sanırım tek çocuğum ailem tarafından gerçekten bir sevgi yumağı şeklinde büyütüldüm annem hala çocuk muamelesi yapar..ve bigün o bana dediki sen varya sen sevgi arsızısın ailende aşırı sevgi ilgi gördüğün için başkasının ilgisine sevgisine tahammülün yok ben çok yanlış yapmışım sana değer verip...dedi ve bir müddet gerçekten benimle ilgilenmedi ve bende o andan itibaren büyük bi boşluk oluştu sanki bide ilgisizleştiği gibi kötüde davranıyo tabi işi gücü bahane edip ha bire fırçalıyo ama tabi taviz verirmiyim o ne kadar sert davranırsa ben iki katı sonunda yine o dayanamayıp eskisi gibi davranmaya başlamıştı..ah ah anılar anılar şimdi gözümde canlandılar fena oldum yani:))) yani cnm ben annemden de babamdanda aşırı sevgi ilgi gördüm ama nedir bende bu beni sevmeyen adamın peşinden gitme duygusu bilemiyorum ve annem hala diyo sen bizim için çok değerlisin onun bunun seni üzmesine niye izin veriyosun diye ama işte demekki insanoğlunun doğası böyle işliyo başka herhangi bi tanı bulamıyorum çünkü kadınlarda erkeklerde aynı sanırım bu kaçan kovalanır mevzusunda:))))

ben kendi içimizdeki kavgaları bitirir öz değerimizi yükseltirsek kendimizi eksik ve güzel yanlarımızla sevebilirsek zaten direk olarak doğayı canlıları insanlarıda sevmeye başlarız sevgiye güzel birlikteliğe kapımızı açarız kaçma kovalama durumuna ben inanmıyorum gerçek sevgiyi içinde yaşatan ve veren birinin böyle bir yönteme başvumaz aksi durumda insan kendi nefsi egosu için seviyorsa zaten gerçek bir sevgi birliktelik yaşamaz çünki karşısındaki nekadar mükemmel bir insan olsa , ahlak insani anlamında güzel değerler taşıyor olsa bile o insan hiç bir duygu beslemez birliktelikleride egosunu tatmin için olduğu süreçte daha yüzeyseldir beklentileri sadece maddiyat güzellik para,cinsellik, şöhret için beraber olacaktır ve menevi duygulardan tamamen yoksun olduğu için boş bir ilişki olacaktır, ama bir ilişkinin temeli sağlam olması için saygı, sevgi, bağlılık ,sadakat, emek, paylaşım ,ilgi gibi ...manevi değerlerin yaşandığı bir birliktelik olması gerekiyor .Aksi taktirde bir ilişkide bir taraf sevgi saygı emek gibi güzellikler versede egosunu tatmin eden kişi mutlakaki onun verdiği güzelliklerin değerini kesinlikle bilemeyecektir nitekim onu küçümseyerek kaçacaktır çünki kendisinde o güzellikleri verecek ruh maneviyat yoktur . ama nezamanki o güzellikleri veren sevgiyi, saygı emeği veren taraf uzaklaşıyor o kişiden busefer ego tatmin için ilişkilerini yaşayan insanda kendini kanıtlama çabası içine giriyor onu elde etmeye çalışıyor sadece kendine kanıtlama çabası yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…