Güzel bir konu olmuş.Fiyonk ve birkaç arkadaşın fikirlerini acı gerçekler olarak değerlendiriyorum.Mevzuyu iyi özümsemişler..
Sevmekten uğraşmaktan yorulmak da bazen iyi olabilir, böylece sevgin azalıyor ve daha bağımsız biri oluyorsun, o zaman da adamı takmamaya başlıyorsun. Böylece kolaylıkla peşine düşüyor adam. Tabi o saatten sonra da sen onu ister misin tartışılır...
Arkadaşlar 3.5 yılda çok net gördüm ki kesinlikle kaçan kovalanır. Sağolsunlar ailem anlayışlı insanlar. Ne abim ne annem sırf ben üzülmeyim diye ilişkimi onların gözü önünde yaşamama izin verdiler. Bundan sevgilimin ve onun ailesinde haberi vardı. Ama ne oldu biliyo musunuz? Biz sevgilimin gözünde aşırı modern bir aileyiz. Adam bana ne zaman isterse ulaştı. Abimin yanında dahi. Artık ben abimin yanında açmamaya başlamıştım tlfnları. Böyle böyle hiç kaçmadım beyfendiden gerçekten kızdığım zamanlar dışında. Ama şimdi çok pişmanım. Keşke köşe bucak saklanarak yaşasaymışım ilişkimi en azından sevgilimin gözünde durum böyle olsaydı. Ailem seni bilmiyo deseydim keşke. Belki daha çok özen gösterirdi bana ne biliyim. Şimdi aramıyorum sormuyorum. Şuraya yatırıp kesseler gene aramam gene aramam. O kadar inat ettirdi bana. Anlıcanız kaçıyorum kızlar. Konuyla ne alakası vardı şimdi anlamadım ama ne bilim ya içimi döktüm mazur görün
Cevap B şıkkı Daldaki elma:
aynen öyle canım hayat yalnız da güzel:)) her sabah şükrediyorum rabbime sapasağlam uyandığım için sağlıklı olduğum için:))) ve evet kaçan hala kovalanmaya devam ediyo:)) benim hödük ben yine kendimi çekince aradı özürler bilmemneler püff yaa ama bölede olmuyoki valla ben çok sıkıldım artık. şöle kaçmadan, kovalanmadan doya doya yaşamak istiyorum aşkımı oyunsuz, yalansız, dolansız huzur ve refah içinde ama nerdeeee benimkinde bunu anlıcak mantık( elindeyken hiçbi kıymetin yok anca yerden yere vurucaksın ki kıymet bilsin (( aslına bakarsan artık evlilik için falanda hiç hevesim kalmadı çevremde hep mutsuz evlilikler ((üst katımızda oturan komşularımızın kızı 26 haziranda evlenmişti kız pazar günü bize geldi ve boşanacağını söylüyo hiç bişi umduğu gibi değilmiş halbuki çok büyük bi aşkla evlenmişti ilk görüşte aşık olup üç ay içinde karar verip evlendiler..kız bi geldi iğneden ipliğe dönmüş 12 kilo vermiş (( haline çok üzüldüm.bide öyle şeyler anlattı ki şok geçirdim resmen hiç tanıyamamışım diyo..olduğunan çok çok farklı biri çıkmış resmen. işte insanlar malesef göründükleri gibi değiller kimin içinde ne art niyet barındırdığını bilemiyoruz ((o gece resmen öle büyük şok yaşadım ki rüyalarıma bile girdi ertesi gün ruh gibiydim ben bile bu kadar etkilendiysem bu kız ne yapsın dedim ( sanırım bazen bazı şeyleri çok da istememek gerekiyo her zaman hayırlısı inşallah hakkımızda..bu hafta başından itibarende bıraktım herşeyi onu izlemeyi beklemeyi,istemeyi ,kaçmayı,kovalamayı herşeyden vazgeçtim..ne hali varsa görsün dedim demekki hayırlı değil hayırlı olsaydı bu zamana kadar zaten olurdu böle oyunlarada gerek kalmazdı evlenip de böyle olucak olduktan sonra hiç olmasın daha iyi.sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyo o yüzden bu hafta başından itibaren hakka bıraktım bütün işimi sadece hakkımda hayırlısını istiyorum.sizlerin ve hepimizinde haklarımızda hayırlısı olsun inşallah:))))amin...:Saruboceq:
hah şöle bacım yaaa:))işte buu biz buyuz önce bunu öğrenmemiz lazım,önce ben diyebilmemiz lazım.düşünsene ben olmazsam diğerleri nasıl olucak ???başkaları belki bencillik dicek ama hayırr işte ben buna asla katılmıyorum.insanın kendisini düşünmesi önce kendi mutluluğum diyebilmesi bencillik değildir.kendisini mutlu eden insan çevresindekileri hayli hayli mutlu eder:)) ve bende bugün bi karar aldım artık bütün çivilerimi tek tek söküyorum.işe işimi değiştirmekle başlıyorum mesela pazartesi istifamı vericem :))nitekim çok sıkıldım değişim şartkaydirigubbakcemile2sonrada yeni ufuklara yelken açma projemi hayata geçiricemkaydirigubbakcemile3yeni çevre yeni insanlar ve gelsin yeni şaklar hahahkaydirigubbakcemile2:teytey::dancevalla aynen ya boşver bende takip etmiyorum hatta nete girmiyorum farkındaysan. merak etmiyim görmiyim takip etmiyim die.. amiin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.. ben mutlu olurum ya başkasını da sevebilirim yeter ki istediğim gibi biri karşıma çıksın..
ben hep erken evlenme yanlısıydım ama artık değilim hemen erkenden evlenenler sıkılıyor ben gençliğimi yaşamaya karar verdim. :))))
bide bazı sağlık sorunları yaşıyorum ve üzüntüden kaynaklandığını düşünüyorum hiç değmez ki hayatta benim için en değerli şey benim bunu tekrar farkettim. o salağın yüzünden kalıcı bi hastalığım olcak ömür boyunca boşuna üzüldüğümün cezasını çekicem değmez yani değse ...kendimi şımartıyorum artık .. :))))) sevmediğim bütün insanları hayatımdan çıkarıyorum. arkadaş falan.. mutlu olcam başarılı olcam kariyer yapıcam kendime yatırcam bütün ilgimi ..
biz çok güçlüyüz hatırlamamamız gereken buymuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?