erkekler iligiden neden hoşlanmaz

bizimkinin pek bi hoşuna gider ilgi... hatta dışardayken aramazsam sen beni neden aramıyorsun, merak etmiyor musun der..

bizimkinin pek bi hoşuna gider ilgi... hatta dışardayken aramazsam sen beni neden aramıyorsun, merak etmiyor musun der..

işte böyle yorumları okuyunca bir tek ben mi karşılastım diyorum böyle biriyle yani herke silgiyi sever merak edilmeyi bende bayılırım kedi gibi mest olurum keyiften ama erkekler sevmiyor nedense sonra boğdun sıktın gibi cümleler

Fazla ilgi erkeği sıkar, bunaltır. Ben eşime ilk evlendiğimizden beri fazla ilgi gösterip şımartmam,aramam ve sıkmam. Her zaman kaçan kovalanır mantığını uygulamışımdır. Sonuç ise 12 yıllık evliyim günde abartısız on kez arar bu seferde ben bunalırım :1: Duşta oluyorum ,yemek yapıyor oluyorum bu seferde ben kızıyorum. Yok anacım bizede iyilik yaranmıyor herşeyden şikayetçiyiz :31::

Son düzenleme:
işte böyle yorumları okuyunca bir tek ben mi karşılastım diyorum böyle biriyle yani herke silgiyi sever merak edilmeyi bende bayılırım kedi gibi mest olurum keyiften ama erkekler sevmiyor nedense sonra boğdun sıktın gibi cümleler

haklısın tabi ki..bana göre de ilgiyi sevmeyen bi insan olamaz..ama var işte..biri de benm kardeşim.. kendisi sevgilisine her aradığında ulaşmak ister..ama kız bunu arayınca cok arıyo diye uyuz olup keyfi telefon acmaz..çok kızıyorum ona çoookk...

Fazla ilgi erkeği sıkar, bunaltır. Ben eşime ilk evlendiğimizden beri fazla ilgi gösterip şımartmam,aramam ve sıkmam. Her zaman kaçan kovalanır mantığını uygulamışımdır. Sonuç ise 12 yıllık evliyim günde abartısız on kez arar bu seferde ben bunalırım :1: Duşta oluyorum ,yemek yapıyor oluyorum bu seferde ben kızıyorum. Yok anacım bizede iyilik yaranmıyor herşeyden şikayetçiyiz :31::

haklısınız herşey bizim elimizde ama bazen insan merak ediyor ulaşmak istıyor ya da gün içinde bir mesaj beklıyor hatırlanmak isteniyor ama bazı erkeklere göre bu sıkma boğma olarak algılanıyor sizin adınıza çok sevindim mutluluğu yakalamışsınız maşALLAH :nazar:

haklısınız herşey bizim elimizde ama bazen insan merak ediyor ulaşmak istıyor ya da gün içinde bir mesaj beklıyor hatırlanmak isteniyor ama bazı erkeklere göre bu sıkma boğma olarak algılanıyor sizin adınıza çok sevindim mutluluğu yakalamışsınız maşALLAH :nazar:

Sağol canım darısı tüm arkadaşların başına :)

Hepsi ayni degilki.
Kimisi henen boguyorsun beni der, kimisi de hic aramiyorsun diye
sikayet eder.
Kadinlar hayatlarindaki erkegi tanir ona göre davranir.
Ben esimi çok sık aramam mesela o yüzden de hic öyle
bir konusma gecmedi aramızda.

Benim eşimde ilgiden çok hoşlanır... Her an onun için bir şeyler yapayım, arkadaşlarının yanında gururunu okşayım, onun için endişe duyayım, onun iyiliği için çalışayım vs vs... Bende tam tersi hiç ilgiden hoşlanmam kendisi benden ilgi beklediği için çok üzerime düşer ama ben sıkılırım bu seferde :14::14::14::14:

Ben, sevgilinin onceki iliskisinde ona asiri baski yapan, hesap soran biriyle beraber oldugunu dusunuyorum. O kisi sevgilini o kadar bunaltmis ki, senin normal sekilde sordugunu o yuzden hesap sorma gibi algiliyor. Tik kalmis sevgilinde.

Ben de hoşlanmam. Bana öyle soruları annem bile sormaz cunku biliyorlar hoşlanmadığımı hesap sorarmış gibi.

bu soruna cevap veremeyeceğim canım zira erkek arkadaşım ilgiden aşırı hoşlanır... 'beni bunalt, ilginle boğ' dediği bile olmuştur yani... 'neredesin' 'kiminlesin' 'hayır o kızla görüşmeyeceksin' 'hayır oraya gitmeyeceksin' tarzı soru ve emir kiplerini mutlulukla karşılar... bense hayatına müdahale etmeyi hiç sevmem... arada o mutlu olsun diye yapıyorum, ilginç değil mi :)))

ay ne güzelmiş :1: :nazar:

benim sevgilim de hiç hoşlanmazz. tipik erkek işte :1: ama ilk görüştüğümüz zamanlara göre baya geliştirdi kendini, biişi yapınca felan haber veriyo artık, benden de bekliyo, zamanla oturuyo mu ne :ssz:

benim herf ilgiden baskıdan bunaldığını söyler. çünkü o bir yere gidince bin kere ararım nerdesin ne zaman gelirsin diye..

ama bir gün gittiğinde aramasam, eve girer girmez hışımla sorar: "artık arayıp sormuyorsun da...ne işle meşguldun ki aklına gelmedim"...

Nerdesin, napıyorsun mevzusu beni de çok sıkıyor.

Ayrıca ilgi göstermek nerdesin napıyorsun demekle olmaz. Yanlış bir bakış açısı. :31:

Yoksa erkekler ilgiyi çok sever. Tabi ki kadın nasıl ilgi göstereceğini bilirse... :31:

ben de sevgilimin telefonunu bilgisayarını filan karıştırmadığım halde bana kendisini kısıtlıyormuşum muamelesi yapıyor çok sinir oldum
hatta dün kavga ettik, bişi mi saklıyorsun sen diye aşırı deli etti beni
karıştırmak istesem alasını yaparım
kaldı ki kendi sürekli benim mesajlarımı okur faceten filan, telefonumu karıştırır.

Karakter meselesi bu. Kimi hoslanir kimi hoslanmaz. Ayni bazi kadinlarin hoslanip bazi kadinlarin hoslanmamasi gibi. Formulu yoktur. Su zamanda evli erkekler bile chatte fingirdesirken cok rahat davranmamak lazim.

Bence de tamamen karakter meselesidir!:)

Kimine göre baskı ve hesap sorma gibi gelir, kimisi için mutluluk vericidir.

Ama genellemeye vurursam çoğu erkek hesap sorma gibi algılar. Tabi hesap sorar gibi soranlar vardır o zaman erkeği anlarım..Abartmamak lazım.

Biz eşimle birbirimize nereye gittiğimizi hep haber veririz, sorun olmaz. Şuraya gidiyorum...vardım. Tamam ondan sonra dönene kadar acil birşey olmadıkça tekrar ne ben ona soru sorarım , ne o bana. Sonra dönüyorum........eve vardım.

:) Ne bir kavga ne bir huzursuzluk:)

Hatta arada ben unuturum vardığımı yazmayı:) Mesaj atar tekrar vardın mı diye. AMA BU SADECE BENİM SAĞ SALİM GİDECEĞİM YERE ULAŞTIĞIMI BİLMEK İSTEMESİNDENDİR:)

Back
X