- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
tebrik ederim sizi hayırlısı olur hakkınızda 17 kere teklif ettiğine göre iyi yola getirmişsiniz![]()
Öyle oldu sanırım :) Darısı başına canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim sizi hayırlısı olur hakkınızda 17 kere teklif ettiğine göre iyi yola getirmişsiniz![]()
maşALLAH diyeyim hiç bitmez umarım bu sevginizhiçte yaşamazsınız böyle şeyler inşALLAH
![]()
bizimkinin pek bi hoşuna gider ilgi... hatta dışardayken aramazsam sen beni neden aramıyorsun, merak etmiyor musun der..
Öyle oldu sanırım :) Darısı başına canım...
insallah, amin canim!!!
darisi senin basina ve geride kalanlarin basina diliyorum!
işte böyle yorumları okuyunca bir tek ben mi karşılastım diyorum böyle biriyle yani herke silgiyi sever merak edilmeyi bende bayılırım kedi gibi mest olurum keyiften ama erkekler sevmiyor nedense sonra boğdun sıktın gibi cümleler
Fazla ilgi erkeği sıkar, bunaltır. Ben eşime ilk evlendiğimizden beri fazla ilgi gösterip şımartmam,aramam ve sıkmam. Her zaman kaçan kovalanır mantığını uygulamışımdır. Sonuç ise 12 yıllık evliyim günde abartısız on kez arar bu seferde ben bunalırımDuşta oluyorum ,yemek yapıyor oluyorum bu seferde ben kızıyorum. Yok anacım bizede iyilik yaranmıyor herşeyden şikayetçiyiz
:
haklısınız herşey bizim elimizde ama bazen insan merak ediyor ulaşmak istıyor ya da gün içinde bir mesaj beklıyor hatırlanmak isteniyor ama bazı erkeklere göre bu sıkma boğma olarak algılanıyor sizin adınıza çok sevindim mutluluğu yakalamışsınız maşALLAH![]()
bu soruna cevap veremeyeceğim canım zira erkek arkadaşım ilgiden aşırı hoşlanır... 'beni bunalt, ilginle boğ' dediği bile olmuştur yani... 'neredesin' 'kiminlesin' 'hayır o kızla görüşmeyeceksin' 'hayır oraya gitmeyeceksin' tarzı soru ve emir kiplerini mutlulukla karşılar... bense hayatına müdahale etmeyi hiç sevmem... arada o mutlu olsun diye yapıyorum, ilginç değil mi :)))