walla canım çoğu erkek evet ilgiden sıkılıyorlar aranmayı sorulmayı sevmiyorlar ama bunun sebebi erkeklerin ilişkilerine yüzde yüz kendilerini vermemelerinden bağlanamamalarından yada gözü kör şekilde aşık olmamalarından kaynaklanıyor... erkeğin çok fazla kaybetme korkusu olmadığı zaman nasılsa bu kız beni bırakmaz diyip istediği tripi atıyo herşeye sinirleniyor...kız arayıp sorduğundan sürekli ilgiden sıkılıyor...ama yüzde yüz aşık olan erkek bence sıkılmaz ilgiden...kim şımartılmaz sevilmek kıskanılmak istemez ki? benimkine gelince...walla biz iki ilgi delisi birbirimizi bulmuşuz... 1 buçuk sene oldu daha kavga etmedik küs kalmadık hala aşk böcükleri şeklinde devam ediyor... ben arayıp mesaj atmayınca alınır onu kıskandığımda çok hoşuna gider... çünkü bunlar aşık olmanın sevmenin işaretleri bence...
haklısın canım gerçekten seven kişi sevdiği kişinin ilgisinden hoşlanır sanırım ya da ne yaptığını kendisi söyler ya da başkaları için seni kırmaz ama ona sorsan neden sevmeyim uzaklık sevgiyi daha da artırır ben bunları sorguya çekilmek olarak anlıyorum der Allah bozmasın beraberliğiniz