erkekler iligiden neden hoşlanmaz

walla canım çoğu erkek evet ilgiden sıkılıyorlar aranmayı sorulmayı sevmiyorlar ama bunun sebebi erkeklerin ilişkilerine yüzde yüz kendilerini vermemelerinden bağlanamamalarından yada gözü kör şekilde aşık olmamalarından kaynaklanıyor... erkeğin çok fazla kaybetme korkusu olmadığı zaman nasılsa bu kız beni bırakmaz diyip istediği tripi atıyo herşeye sinirleniyor...kız arayıp sorduğundan sürekli ilgiden sıkılıyor...ama yüzde yüz aşık olan erkek bence sıkılmaz ilgiden...kim şımartılmaz sevilmek kıskanılmak istemez ki? benimkine gelince...walla biz iki ilgi delisi birbirimizi bulmuşuz... 1 buçuk sene oldu daha kavga etmedik küs kalmadık hala aşk böcükleri şeklinde devam ediyor... ben arayıp mesaj atmayınca alınır onu kıskandığımda çok hoşuna gider... çünkü bunlar aşık olmanın sevmenin işaretleri bence...

haklısın canım gerçekten seven kişi sevdiği kişinin ilgisinden hoşlanır sanırım ya da ne yaptığını kendisi söyler ya da başkaları için seni kırmaz ama ona sorsan neden sevmeyim uzaklık sevgiyi daha da artırır ben bunları sorguya çekilmek olarak anlıyorum der Allah bozmasın beraberliğiniz :nazar::17:

Ilgi gostersen bunaliyorlar..
Gostermezsen sende birsey var bir haller oldu havalara girdin diyorlar.
Insanlara ozellikle erkeklere yaranmak zor arkadasim.
Benim esim ilgiden kesinlikle bunalmaz .
Hesap sormazsam ilgi gostermezsem bu sefer ne oldu bana karsi bu tutumun ne der.
Benim esimde arkadaslariyla gorusmuyor isten eve evden ise.
Erkekten erkege degisiyor sanirim...
Ilgini kisarsan bak gor nasil ilgi bekleyecek...
Kendiliginden hesap verecek bu sefer.
Bana neden ilgi gostermiyorsun diyecek :)

erkekleri anlamak neden bu kadar zor bilmiyorum karşı tarafı kırdığının farkında mı değil anlamıyorum her erkek mi böyle diye düşünüyor insan belli bir zamandan sonra insan başka bir ilişkiye başlamak istemiyor yine aynıları olacak diye hadi olmasa desen bu sefer de kendini değiştirmen lazım ki bu da çok kötü bişey kişiliğini kaybediyorsun

"Nerdesin,ne yapıyorsun" diye sormak ilgi göstermek değildir.Erkeğe sorgulanıyor hissi verdiği için sevmezler.Benim sevgilim ilgiyi çok sever bende ona çok ilgi gösteririm.Ama hiç nerdesin diye sormadım ilgi gösterirken.

"Nerdesin,ne yapıyorsun" diye sormak ilgi göstermek değildir.Erkeğe sorgulanıyor hissi verdiği için sevmezler.Benim sevgilim ilgiyi çok sever bende ona çok ilgi gösteririm.Ama hiç nerdesin diye sormadım ilgi gösterirken.

ya ben bu konuyu acarken tam anlatamadım sanırım bı kac arkadasta aynı anlamış o yüzeysel bir örnekti bi kac yorumda da belirttim örnek olarak:günün nasıl geçti,neler yaptın,gece oldugunda bir yerden evine giderken eve ulaştığını bileyim ya da sabahları günaydın diye bir mesaj bunları siz yapmıyormusunuz yani bir ilişkide bunlar normal değil midir:26:

ya ben bu konuyu acarken tam anlatamadım sanırım bı kac arkadasta aynı anlamış o yüzeysel bir örnekti bi kac yorumda da belirttim örnek olarak:günün nasıl geçti,neler yaptın,gece oldugunda bir yerden evine giderken eve ulaştığını bileyim ya da sabahları günaydın diye bir mesaj bunları siz yapmıyormusunuz yani bir ilişkide bunlar normal değil midir:26:

Tabi ki normal canım.Ben her sabah uyandığımda telefonumda "günaydın sevgilim" mesajını okuyorum.Benden çok o arar,hep haberdarızdır birbirimizden ve birbirimizi hiç sıkmaz bu.Ama malesef her ilişkide böyle olmuyor.Genelde erkekler sıkıntıya gelemiyor,mesaj çekmeyi sevmiyor çok konuşmak istemiyor vs vs :ssz:

Tabi ki normal canım.Ben her sabah uyandığımda telefonumda "günaydın sevgilim" mesajını okuyorum.Benden çok o arar,hep haberdarızdır birbirimizden ve birbirimizi hiç sıkmaz bu.Ama malesef her ilişkide böyle olmuyor.Genelde erkekler sıkıntıya gelemiyor,mesaj çekmeyi sevmiyor çok konuşmak istemiyor vs vs :ssz:

işte benim gösterdiğim bu ilgi karşı tarafı sıkmak hesap sormak olarak algılanıyordu

Benim sevgilim ilgiyi sever ama kendisi yeteri kadar ilgi göstermiyor maalesef. Mesela bir kaç saat aramayım sormayım hemen nerelerdesin sen neden arayıp sormuyorsun der. O zaman sen ara dimi ama. Tam tersi olsa ben neden aramadın desem cevap hazır merak ettiysen ara o zaman neden benden bekliyorsun. :37:

İşte erkekler böyle değişikler. Sen hesap sorarsın suçlu olursun o hesap sorar haklı olur. Arar yada mesaj atar 10 dakika cevap veremem kavga eder konuşmaz. Ben ararım cevap vermez 2 saat sonra döner laf söylesen anlayışsız olursun. O yüzden çözmeye çalışmayın akışına bırakın. Ben koca bebeğimle böyle uğraşıyorum ama mutluyumda her halini seviyorum böyle kaprislerini de :16:

Bilmem...:26:
Ben hep vıcık vıcık ilişkiler yaşadığım için bilemiycem.
Adam benimle ilgilenmezse,benim onunla ilgilenmemi istemezse ben soğurum sanırım.:ssz:
Muck muck seviyorum ben. Hatta bu son ilişkimde her ikimizin de abarttığımızın farkındayım. :9:

Benim sevgilim ilgiyi sever ama kendisi yeteri kadar ilgi göstermiyor maalesef. Mesela bir kaç saat aramayım sormayım hemen nerelerdesin sen neden arayıp sormuyorsun der. O zaman sen ara dimi ama. Tam tersi olsa ben neden aramadın desem cevap hazır merak ettiysen ara o zaman neden benden bekliyorsun. :37:

İşte erkekler böyle değişikler. Sen hesap sorarsın suçlu olursun o hesap sorar haklı olur. Arar yada mesaj atar 10 dakika cevap veremem kavga eder konuşmaz. Ben ararım cevap vermez 2 saat sonra döner laf söylesen anlayışsız olursun. O yüzden çözmeye çalışmayın akışına bırakın. Ben koca bebeğimle böyle uğraşıyorum ama mutluyumda her halini seviyorum böyle kaprislerini de :16:

sizin durumda farklı desenize hiç anlaşılmıycak bu erkekler :26: hem kendi ilgi göstermiyor sen aynı davranınca kızıyor cevapları da hazırmış ne diyim siz mutluysanız Allah ayırmasın inşAllah hep mutlu olun :nazar::17:

Bilmem...:26:
Ben hep vıcık vıcık ilişkiler yaşadığım için bilemiycem.
Adam benimle ilgilenmezse,benim onunla ilgilenmemi istemezse ben soğurum sanırım.:ssz:
Muck muck seviyorum ben. Hatta bu son ilişkimde her ikimizin de abarttığımızın farkındayım. :9:

evet insan soğuyor ben ilgiyi çok severim beni merak etsin ilgilensin özlesin ama bir taraf öyle olmayınca diğer kişi sanki daha çok uğraşıyor üzülüyor ya da bir ayrılık olduğunda dah afazla yıkım yaşıyor gibi geldi bana

Amin canım inşAlllah dediğin gibi olur evet suyu çok ısınmıştı hep düzelir dedim iyi biri dedim bana bi zararı yok dedim güvenebildim dedim ne erkekler var dedim neler okuyoruz duyuyoruz ama hep yalan hep ihmal hep arkadaş hep bi plan yaparı zbir saat sonra değişir neymiş benim hayatım böyle ama bir kere de sözünü tut yok olmadı hep bir sorun çıktı inşAllah hep mutlu olursunnuz hakkınızda hayırlısı olsun :nazar:

aminn, hepimizin inşallah canım :) mutlu haberlerini de alalım burda inşallah

evet insan soğuyor ben ilgiyi çok severim beni merak etsin ilgilensin özlesin ama bir taraf öyle olmayınca diğer kişi sanki daha çok uğraşıyor üzülüyor ya da bir ayrılık olduğunda dah afazla yıkım yaşıyor gibi geldi bana

Yok işte ben de tam olarak öyle olmuyor!:31:
İlginin kralını gösteririm aynen o şekilde de beklerim adamdan.
Ola ki taktik yapacak ya da "ben ilgi sevmem,beni böyle kabul et" diyecek he???:53:
Hiiiiç uğraşamam!
Döner popomu gidiveririm.:19:
Bana uygun değilmiş ne yapayım, bana ilgili erkek mi yok ayol?:21:
O da gitsin ilgi sevmeyen kadın bulsun!!!:ssz:

Odun oldukları için bence , fazla fazla sevildikleri için , şımardıkları için .. :) Daha bi kere bile benimle çok ilgilen dedigini duymadım hep yok beni boğma yok beni sıkma :) İnsanın şevkini kırıyor ilgilenmek istemiyor insan :) Tıpkı şuan olduğu gibi içinden bişey yapmak gelmiyor :)

Yok işte ben de tam olarak öyle olmuyor!:31:
İlginin kralını gösteririm aynen o şekilde de beklerim adamdan.
Ola ki taktik yapacak ya da "ben ilgi sevmem,beni böyle kabul et" diyecek he???:53:
Hiiiiç uğraşamam!
Döner popomu gidiveririm.:19:
Bana uygun değilmiş ne yapayım, bana ilgili erkek mi yok ayol?:21:
O da gitsin ilgi sevmeyen kadın bulsun!!!:ssz:

Evet ya insan ilgi gösterince ilgi bekliyor neden sevmezler ilgiyi anlamam böyle aşk böcekleri gibi olmak çok mu kötü? Bir erkekte bana çok ilgi göster demiş midir merak ediyorum.Belli bir noktaya kadar insan sabır diyor o da bana ilgi gösterir anlar diye bekliyor ama olmayıncada ua üzülüyor ya da dediğiniz alıp poposunu gidiyor :41:

Odun oldukları için bence , fazla fazla sevildikleri için , şımardıkları için .. :) Daha bi kere bile benimle çok ilgilen dedigini duymadım hep yok beni boğma yok beni sıkma :) İnsanın şevkini kırıyor ilgilenmek istemiyor insan :) Tıpkı şuan olduğu gibi içinden bişey yapmak gelmiyor :)

Ya bilmem mi benim birlikte olduğum kişi bir keresinde bana mail at ardından çağrı at okurum demişti neyse bende attım maili çağrıyıda aradan 1 saat geçti cevap yok 2 geçti yok neyse 4 saatin sonunda aradım artık açmadı bir 15 dakıka sonra aradı gayet normal naber dedi.Sonra bizde ailemle oturduk tv izledik vs. dedi bekliyorum ki mailini okudum desin tık yok bende neden aramadın dedım kucuk bır tartısma oldu demesin mi bana insanı çok boğuyorsun :53: hayır hem kendi yaz diyor sonra okumuyor 4 saat bekletıyor ve ben onu boğuyorum :47:

merak ederim suçlu ben
söz verir yapmaz bekletir ee kızarım da suçlu ben
gün içinde ne yaptığı ile ilgilenirim yine suçlu ben
hayır kendimden nefret edicektim yakında psikolojik olarak kişi kendini suçlu hissediyor :23:

Ya bilmem mi benim birlikte olduğum kişi bir keresinde bana mail at ardından çağrı at okurum demişti neyse bende attım maili çağrıyıda aradan 1 saat geçti cevap yok 2 geçti yok neyse 4 saatin sonunda aradım artık açmadı bir 15 dakıka sonra aradı gayet normal naber dedi.Sonra bizde ailemle oturduk tv izledik vs. dedi bekliyorum ki mailini okudum desin tık yok bende neden aramadın dedım kucuk bır tartısma oldu demesin mi bana insanı çok boğuyorsun :53: hayır hem kendi yaz diyor sonra okumuyor 4 saat bekletıyor ve ben onu boğuyorum :47:

merak ederim suçlu ben
söz verir yapmaz bekletir ee kızarım da suçlu ben
gün içinde ne yaptığı ile ilgilenirim yine suçlu ben
hayır kendimden nefret edicektim yakında psikolojik olarak kişi kendini suçlu hissediyor :23:

bu erkeklerin hepsi aynı.
erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını okumak lazım.
hemen bunalttın bana yeterli alan bırak derler.
rest çekincede akılları başlarına gelirr. kedi olurlar.

vallahii anlamak zorr ben normalde çok sırnaşan çok ilgilenen ve ilgilenmesinden hoşlanan bir insanım oda öyle çok ilgilenirim bazen bakıyorum şımarıyoo terslemelere başlıyoo sıkıldığını söylüyo elimi ayağımı çekiyorum arkadaşlarla geziyorum o aramazsa aramıyorum bu seferde hiç ilgilenmiyosun sevmiyomusun diyoo bazen bende ortasını bulamadığım zamanlar oluyoo ama ortası da bana sıkıcı geliyoo napiimm :8: ya çok ya hiç mantığındayım , :1:

bu erkeklerin hepsi aynı.
erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını okumak lazım.
hemen bunalttın bana yeterli alan bırak derler.
rest çekincede akılları başlarına gelirr. kedi olurlar.

en yakın zamanda alıp okumam lazım orda belki neden böyle davrandıklarını çözebilirim :15:

vallahii anlamak zorr ben normalde çok sırnaşan çok ilgilenen ve ilgilenmesinden hoşlanan bir insanım oda öyle çok ilgilenirim bazen bakıyorum şımarıyoo terslemelere başlıyoo sıkıldığını söylüyo elimi ayağımı çekiyorum arkadaşlarla geziyorum o aramazsa aramıyorum bu seferde hiç ilgilenmiyosun sevmiyomusun diyoo bazen bende ortasını bulamadığım zamanlar oluyoo ama ortası da bana sıkıcı geliyoo napiimm :8: ya çok ya hiç mantığındayım , :1:

aynısıydı ya ilgilenince onu sevdiğini onunla olmak istediğini belli edince bir garip davranışlar benim hayatım yoğun başka şeylerle ilgilenicem demeler ama birde de ki sen olmadan da eğlenirim diye belli et etrafında pervane oluyorlar böyle erkekle rile uğraşmak çok zor insanı çok yoruyor onu anladım

Back
X