• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler ince belli kadınmı sever

bence öyledir sahsen ben bile istemem yani erkek olsam..zarif ince bi belemi kolunu dolamak istersin ağaç kütüğü gibi bi belemi:)

Erkekler ona öyle bakmıyor işte :) Kemik gibi bir şeye dokunup sarılacağıma, azıcık elime bir şeyler gelsin diyorlar. Yapmayın kızlar Allah aşkına 17. yüzyılın vebalı mankenleri gibi kemik kemik dolanmayın ortalıkta, obez olalım da demiyorum da 38 beden iyidir bir 34 bedene oranla... Benim tanıdığım çoğu erkek keyifle sarılıp dokunacağı kadını çok zayıf istemiyor.

beli ince olup dolgun olanlarda var thalia mesela beli ince ama oyle cok zayıf bir kadın degil

erkekler beli ince kalçaları geniş göğüsleri dolgun dudakları dolgun kadın severler ...gerçekten çok etklenirler e artık anlayabiliyorum:umursamaz:

ne alaka ince belle beden ölçüsü... 38 beden giyip incecik beli olanlar, 36 beden giyip kütük gibi beli olanlar var, tabi kilo nedeniyle beli yağ bağlamışlardan bahsetmiyorum... Bu biraz yapı mesleesi birazda fiziğinizin orantısıyla ilgili bir meseledir. Ve tabiki ince belli bayanları severler. Tabiri caizse kum saati şeklinde fiziği olan bayanları..

İnce belli değilim.. Balık etliyim ben..bayanssulusmile
Ama tanıdığım tüm erkekler bayılır bana!!!:asigim:
Kıstas olacaksam cevabım hayır!:lepi:

İnce belli değilim.. Balık etliyim ben..bayanssulusmile
Ama tanıdığım tüm erkekler bayılır bana!!!:asigim:
Kıstas olacaksam cevabım hayır!:lepi:

Evet aslında tam da Laale'nin dediğini demek istemiştim ki onun anlatım şekli daha açık olmuş... Genel olarak değil de benim denk geldiklerim ve benim çevremdeki tüm erkekler böyle düşünüyor diyelim.

benimde belim incedir ama dolgundurki. sanırım şu oran erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor erkekler çaybardağı gibi kadın seviyorlar yani bir kadın şişman bile olsa kalçasına oranla beli daha ince olmalı. ince bir bel ile dümdüz bir fizik kimin hoşuna giderki... zayıf kadın erkekler sevmez bu artık emin olduğum birşey sarıldın mı biraz ele gelecek zarif bir bel sanırım onların istedikleri yoksa bir iskelete kim sarılmak isterki. ne arkadaşlarım var incecik belleri var ben bile bakınca bi seksiliğini görmüyorum çünkü inanılmaz zayıflar hatun dediğin böyle biraz dolgun olacak çaybardağı iyidir kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benimde belim incedir ama dolgundurki. sanırım şu oran erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor erkekler çaybardağı gibi kadın seviyorlar yani bir kadın şişman bile olsa kalçasına oranla beli daha ince olmalı. ince bir bel ile dümdüz bir fizik kimin hoşuna giderki... zayıf kadın erkekler sevmez bu artık emin olduğum birşey sarıldın mı biraz ele gelecek zarif bir bel sanırım onların istedikleri yoksa bir iskelete kim sarılmak isterki. ne arkadaşlarım var incecik belleri var ben bile bakınca bi seksiliğini görmüyorum çünkü inanılmaz zayıflar hatun dediğin böyle biraz dolgun olacak çaybardağı iyidir kaydirigubbakcemile3

rüyalarımın hatunu yapmış yine bi yorum çağbardağı he:roflol:

rüyalarımın hatunu yapmış yine bi yorum çağbardağı he:roflol:

oooo hatun bakıyorumda her an beni takiptesin aklinialirimsmileaklinialirimsmile gel biraz yamacıma şöyle çarbardağı seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

oooo hatun bakıyorumda her an beni takiptesin aklinialirimsmileaklinialirimsmile gel biraz yamacıma şöyle çarbardağı seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

tabiki balum yer ve saat vir yeter :roflol:

yalnız ben 45 kilo ve kürek kemikleri fazlasıyla çıkmış bir bücürüm ona göreaklinialirimsmile

tabiki balum yer ve saat vir yeter :roflol:

yalnız ben 45 kilo ve kürek kemikleri fazlasıyla çıkmış bir bücürüm ona göreaklinialirimsmile

ben de 48 kiloyum canım 160 ım :kedi: büyük bişey sayılmam tabi bende kaydirigubbakcemile3 olsun hatun olsun sen her halinle güzelsindir yer Rüyalar saat 12 den sonra aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Evet bence kesinlikle erkekler ince belli kadınlardan hoşlanır. Ama öyle kupkuru kadınlardan da değil. Bazı insanlar ince belli oluyor iyi hoş ama yandan bakıldığında dümdüzler ne göğüs var ne kalça. Buda hoş değil. Evet erkekler ince bel dolgun göğüs geniş kalçalara sahip kadınlardan hoşlanır. Bİrde geçen gün bi yerde okudum araştırmalar erkeklerin kadınlarda en seks buldukları şeylerden bi tanesinin ince el ve ayak bilekleri olduğunu göstermiş.

Bence erkekler ince bel geniş kalçadan ziyade kadının kendilerine ne kattıklarına dikkat ediyor. Kadın kalın kafalıysa, espri anlayışı sıfırsa, fazlasıyla dırdırcıysa, istekleri bitip tükenmiyorsa, ne istediğini bilmiyorsa, yaratıcı zihniyetten yoksunsa solda koca bir sıfır. Elbette dış görüntü de önemli ama içi dolu bir beyni süslü bir çuvala tercih ettiklerini tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim.

kızlar sakın yanlış anlamayın lütfen
kendimi övmek gibi bi amacım yok kesinlikle.
benim belim incedir kalçalarım da dolgun göğüsler ve dudaklar da aynı şekilde dolgun
erkeklerin kesinlikle cok ilgisini cekiyor begeniyorlar
kız arkadaşlarım bile cok cekicisin der bana.
senin gibi bi fiziğim olsa keske vs derler
ama yanlıs anlamayın lütfen
sadece begendiklerini söylemek istedim
seksi oluyor yani

kızlar sakın yanlış anlamayın lütfen
kendimi övmek gibi bi amacım yok kesinlikle.
benim belim incedir kalçalarım da dolgun göğüsler ve dudaklar da aynı şekilde dolgun
erkeklerin kesinlikle cok ilgisini cekiyor begeniyorlar
kız arkadaşlarım bile cok cekicisin der bana.
senin gibi bi fiziğim olsa keske vs derler
ama yanlıs anlamayın lütfen
sadece begendiklerini söylemek istedim
seksi oluyor yani

Evettttt bende öyleyim
Kum saati gibi bi vücudum varrguclubacismile
Bunun övünmekle bir ilgisi yok sonuçta her insanın güzel bi tarafı vardır.
Tabi bu bütün ince belli dolgun göğüslü geniş kalçalı kadınların güzel olacağı anlamına da gelmez.
Ama ben bi kadının vücudu kadar hiç bi yerine önem vermeyenlerdenim(beyni hariç)
Şunuda unutmamak lazım evet erkekler ince belli kadınları sever ama nerde sevdikleride önemli..

benim de belim ince. kilo alınca da bi kalçalarım büyüyo bide göğüslerim. göbüşüm hiiç olmuyo nedense. aynı bende kum saati gibiyim. ama ben pek memnun değilim, utanıyorum sanki kaydirigubbakcemile3 ahh ah birde biraz boy olsaydı :1:

Back
X