Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence öyledir sahsen ben bile istemem yani erkek olsam..zarif ince bi belemi kolunu dolamak istersin ağaç kütüğü gibi bi belemi:)
İnce belli değilim.. Balık etliyim ben..bayanssulusmile
Ama tanıdığım tüm erkekler bayılır bana!!!:asigim:
Kıstas olacaksam cevabım hayır!:lepi:
benimde belim incedir ama dolgundurki. sanırım şu oran erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor erkekler çaybardağı gibi kadın seviyorlar yani bir kadın şişman bile olsa kalçasına oranla beli daha ince olmalı. ince bir bel ile dümdüz bir fizik kimin hoşuna giderki... zayıf kadın erkekler sevmez bu artık emin olduğum birşey sarıldın mı biraz ele gelecek zarif bir bel sanırım onların istedikleri yoksa bir iskelete kim sarılmak isterki. ne arkadaşlarım var incecik belleri var ben bile bakınca bi seksiliğini görmüyorum çünkü inanılmaz zayıflar hatun dediğin böyle biraz dolgun olacak çaybardağı iyidir kaydirigubbakcemile3
rüyalarımın hatunu yapmış yine bi yorum çağbardağı he:roflol:
oooo hatun bakıyorumda her an beni takiptesin aklinialirimsmileaklinialirimsmile gel biraz yamacıma şöyle çarbardağı seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
tabiki balum yer ve saat vir yeter :roflol:
yalnız ben 45 kilo ve kürek kemikleri fazlasıyla çıkmış bir bücürüm ona göreaklinialirimsmile
kızlar sakın yanlış anlamayın lütfen
kendimi övmek gibi bi amacım yok kesinlikle.
benim belim incedir kalçalarım da dolgun göğüsler ve dudaklar da aynı şekilde dolgun
erkeklerin kesinlikle cok ilgisini cekiyor begeniyorlar
kız arkadaşlarım bile cok cekicisin der bana.
senin gibi bi fiziğim olsa keske vs derler
ama yanlıs anlamayın lütfen
sadece begendiklerini söylemek istedim
seksi oluyor yani