- 26 Kasım 2020
- 371
- -225
- 48
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
-
Hahaha sorma zaten en tuhafida o erkekler dahaada çirkin Türk kadınlarından düşünüyorum yani hani bu çirkin erkekler bile beni Beğenmiyor diye kahroluyorum...Kadinlara bakiyorsunuz da yanlarindakine de bakiyor musunuz? Erkeklerin hepsi cok mu guzel ki
Hahaha sorma zaten en tuhafida o erkekler dahaada çirkin Türk kadınlarından düşünüyorum yani hani bu çirkin erkekler bile beni Beğenmiyor diye kahroluyorum...
İnsanlarla kendini kıyaslamayı ne zaman bırakacaksın?Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim
Bende farkındayım şekerimde ilk tanışma aşamasında dış görünüşe bakılıyor ilk tanıştıktan sonra nebileyim ozaman karaktere bakiliyor diye biliyorum benimle tanışmaya yeltenen erkek yok kiSevgi aşkın birlikteliğin sadece güzellikle ilgili olmadığını anlayacak yaştasın halbuki. Huy güzelliği kalp güzelliği filan demiyorum ahsjs herkesin beğenisi farklı herkes birlikte olduğu kişiyi %100 beğendiği için birlikte olmuyor ki şartlar bir araya getiriyor kafalar uyuşuyor falan filan
Güzellik-çirkin, kilolu-zayıf olma durumu ile ilgili olmadı bu durum asla.Bu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.
Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Bu takıntı sonsuz döngü olarak böyle devam ediyor.
Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek
Onun dışında kilo da verdim 1 ayda 63 kilodan 52 kiloya indim.
Ya kıyaslamak bende istemem ama bir kadın olarak yıllardır bekar olduğum için kafaya takıyorum haliyle.İnsanlarla kendini kıyaslamayı ne zaman bırakacaksın?
O zaman tanıştıkların arasından biriyle olacan yapacak bir şey yokBende farkındayım şekerimde ilk tanışma aşamasında dış görünüşe bakılıyor ilk tanıştıktan sonra nebileyim ozaman karaktere bakiliyor diye biliyorum benimle tanışmaya yeltenen erkek yok ki
Benimle tanışmak isteyen yok bende tanismaya kalkismam demekki begenilmiyorum diye kimseden hoşlanma zahmetinde bile bulunmadım.O zaman tanıştıkların arasından biriyle olacan yapacak bir şey yok
Tramessi derken?Ayyy konu başlığını görünce tramessi galiba dedim.
Değilmiş.
Keşke dalga geçmek yerine yardımcı olsanız.Bu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.
Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Bu takıntı sonsuz döngü olarak böyle devam ediyor.
Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek
Onun dışında kilo da verdim 1 ayda 63 kilodan 52 kiloya indim.
Nerede hata yapıyorum erkekler güzel bulduğu kadına gider diye biliyorum demekki çirkin bile değilim cirkinin en alt derecesiyim bunu anladim.Güzellik-çirkin, kilolu-zayıf olma durumu ile ilgili olmadı bu durum asla.
Güzellikle ilgili değil o canım.Keşke dalga geçmek yerine yardımcı olsanız.
Hal ve hareketlerim gayet normal.Güzellikle ilgili değil o canım.
Hal ve hareketlerinde vardır bir şey kesin
Hadi diyelim ki anormal güzel bulsa yine katlanır Karasidaki erkekGüzellikle ilgili değil o canım.
Hal ve hareketlerinde vardır bir şey kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?