- 17 Kasım 2022
- 2.679
- 5.336
- 88
- 31
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
-
Ee kilo da vermişsiniz. Kilo vermeden önce eminim kiloluyum o yüzden bakmıyorlar diyordunuz.Nerede hata yapıyorum erkekler güzel bulduğu kadına gider diye biliyorum demekki çirkin bile değilim cirkinin en alt derecesiyim bunu anladim.
Not: sarışınlik bile beni kurtarmıyor.
Demekki sorun surat ve saçEe kilo da vermişsiniz. Kilo vermeden önce eminim kiloluyum o yüzden bakmıyorlar diyordunuz.
Anlıyorum.Hal ve hareketlerim gayet normal.
Ya bak hareketlerinde sorun vardır diyorsun .Ayyy konu başlığını görünce tramessi galiba dedim.
Değilmiş.
Sorun bence genel tavırlar ve davranış.Demekki sorun surat ve saç
Yahu ben yolda yürürken Karşıdaki erkek davranışımi nereden bilecek.Sorun bence genel tavırlar ve davranış.
Katlanmaz.Hadi diyelim ki anormal güzel bulsa yine katlanır Karasidaki erkek
Tamam da kafede olsan çok güzel olsan bile karşındaki gelip sizle hemen tanışacak mı sanıyorsunuz? Niye o zaman güzel kadınlar yalnız?Yahu ben yolda yürürken Karşıdaki erkek davranışımi nereden bilecek.
Kafede sessiz sakin oturuyorum beni tanımadan davranışlarını nasıl çözecek mantıklı düşünün.
İlk bas dış görünüş sorun bu
Güzel kadınların hiç biri yalnız değil.Tamam da kafede olsan çok güzel olsan bile karşındaki gelip sizle hemen tanışacak mı sanıyorsunuz? Niye o zaman güzel kadınlar yalnız?
Valla durumumdan memnunum hayatımda erkekler var ama benim de çok garibime gidiyor.en çirkin, en bakımsız, eğitimsiz kadınların yanında bile boy boy çocuklar.nereden buluyorlar bu kadar kocayı bilmem.iş, okul hayatları da pek olmamış belli ki.görücü usulü bitmedi mi? Biz mi eğitimli kesim kalıyoruz anlamadım.Bu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.
Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Bu takıntı sonsuz döngü olarak böyle devam ediyor.
Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek
Onun dışında kilo da verdim 1 ayda 63 kilodan 52 kiloya indim.
Güzel kadınların hiç biri yalnız değil.
Bu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.
Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek
Sosyal misin bilmiyorum,farklı ortamlara girmeyi dene.Kurs olur,aktivite olur.Mutlaka seni beğenen birileri olacaktır.Kadınların kendi bedenleri üzerindeki bu özguvensiz cümleleri üzüyor,insanı.Özgüven bile insanın havasını değiştirip,dışarıya sirayet ediyor,emin olun
Güzel kadınlarda gayet yalnız olabiliyor.
Benim aşırı güzel arkadaşlarım var ve yalnızlar.
Onlar secicilikten yalnizdir.
Bunu bende sorguluyorum...Valla durumumdan memnunum hayatımda erkekler var ama benim de çok garibime gidiyor.en çirkin, en bakımsız, eğitimsiz kadınların yanında bile boy boy çocuklar.nereden buluyorlar bu kadar kocayı bilmem.iş, okul hayatları da pek olmamış belli ki.görücü usulü bitmedi mi? Biz mi eğitimli kesim kalıyoruz anlamadım.
Ders çalış güzelim boşverBu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.
Ne alaka eğitimle insanın ruh öküzünü bulmasıValla durumumdan memnunum hayatımda erkekler var ama benim de çok garibime gidiyor.en çirkin, en bakımsız, eğitimsiz kadınların yanında bile boy boy çocuklar.nereden buluyorlar bu kadar kocayı bilmem.iş, okul hayatları da pek olmamış belli ki.görücü usulü bitmedi mi? Biz mi eğitimli kesim kalıyoruz anlamadım.
Bence kilon boyun ne olursa olsun yüzün guzeldir.Aura meselesi bu şekerim
Yani en azından çoğu kadında öyle .
Enerjisiyle bağlar adamı kendıne .
158-83 kilodan selamlar
güzellik göreceli bi kavram guzelmiyim bilmem kalkıp iddialı konuşacak değilim
ama ;
mesela eşime sordum bi kere guzellıgın bi sonu yok daha dahası bulunabilir ama sende benim içimde kaybolan çocuk var demiştigerçi bunu tüm aile hâlâ sorguluyor da bu kadar sakinken nasıl bu kadar enerjik bi kadınla anlaşıyorsun die adamdaki cevap net o susunca ben bişey oldu zannediyorum diyor ben tek başına da konuşup anlaşabilen biriyimdir ona sorarım o zaten iki saat düşünürken ben cevaplar uygularım
Acaba siz çok sessiz içine kapanık fazla evlenmeyi sevmeyen paylaşımlara kapalı vakit gecırırken saate baktıran bi tip olabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?