Erkekler kadında neyi beğeniyor çekici buluyor anlamış değilim

Ne yapayım ama bu ego değil ki gerçekler.
Ben egolu bir insan olsam hatta hatta narsist olsam daha farklı bir cevap verebilirdim emin ol.
Türkiyenin tipisiz erkekleri vajinanin rengine kadar takikken ben görücü usulü evlenmeyi kendime layık görmediğim için egolumu oluyorum?
Hayır tavrından dolayı böyle. Görücü usulü sadece okuyaman cahil kesimin istediği bir şey değil ki ? Bazı insanların hayat görüşü bu yöndedir. Araya aracılar girer ve sonuç odaklı görüşmeler olur, ya devam ya tamam denir.

Siz kendi hemcinsinizi kötülüyorsunuz , çirkinler ve sevgilileri var diye.

Hayır tam olarak öyle değil, bence işve cilve vs konular, bazı kızlar çok cilveli veya aurasi çok iyi....unide bir kiz vardı vallahi saçlarını aavura savura gülerdi çok da kişiyi tavlardi, başka bir kız vardı öyle bakardı ki cocukllara direk dikkatlerini çekerdi...tabi bunlar hep yapı meselesi, ben çok güler yuzluyumdr hep öyle derler bazı yakın arkadaşlarım o şekilde çok dikkat çektiğimi söyler ama bunlar yapı meselesi işte
Benim sorunum cilve yapmayı sevmem bunu biliyorum .
Ama elimde değil yapmayı sevmiyorum...

Hayır tavrından dolayı böyle. Görücü usulü sadece okuyaman cahil kesimin istediği bir şey değil ki ? Bazı insanların hayat görüşü bu yöndedir. Araya aracılar girer ve sonuç odaklı görüşmeler olur, ya devam ya tamam denir.

Siz kendi hemcinsinizi kötülüyorsunuz , çirkinler ve sevgilileri var diye.
Anliyorum haklisinizda ,hoşuma gitmiyor hoşlanan gelsin istiyorum.
Görücü usulü sevmiyorum hoşlanan gelir ayağıma kafasindayim.

Kadınlar erkeklerde nelere bakıyorsa erkekler de kadınlarda onlara bakıyor. Yani herkesin baktığı şey farklı. Şu erkeklere uzaylı muamelesi yapma olayına hastayım bu sitede.
Kadınlar paraya mevkiye karaktere bakıyor erkekler güzelliğe bakarken nasıl değerlendiriyor onu sorguluyorum.
Zira en tipsiz adamın yanında bile güzel kadın var.
Ama erkekler işte bu çok güzel derken neye bakıyor sorusu aslında...

Klip Dilan Polat'ın klibini hatırlattı. ellerimlekazidim ellerimlekazidim

Giyim tarzınızla da ilgili olabilir, açıkçası sizinle günlük hayatta tanışmadığım için şundan diyemiyorum.
Yani kot pantolon crop,hafif dekolteli askılı giyinen bir kızım.
Yazın böyle kışında ona uygun tarzimdan odun vermeden giyiniyorum.

Ben kocamı 90 kiloda buldum :) şimdi zayıfladım gerçi:) ama eşimin dediği senin enerjin çok farklı diyor gülmeyi konuşmayı severim twbiki bunu heryerde yapmıyorum ama enerji işi önemli bence artık kadında erkekte yanında gelebilecek ilişki istiyor

Kesinlikle güzellikle alakası yok. Kaç yaşındasın bilmiyorum, sana bunu nasıl anlatabilirim onu da bilmiyorum ama. Çevremde binbir çeşit insan var, o yüzden eminim, cilveyle falan da alakası yok.

Yani kot pantolon crop,hafif dekolteli askılı giyinen bir kızım.
Yazın böyle kışında ona uygun tarzimdan odun vermeden giyiniyorum.

Ben kocamı 90 kiloda buldum :) şimdi zayıfladım gerçi:) ama eşimin dediği senin enerjin çok farklı diyor gülmeyi konuşmayı severim twbiki bunu heryerde yapmıyorum ama enerji işi önemli bence artık kadında erkekte yanında gelebilecek ilişki istiyor
Tam olarak nasıl tanıştınız,
nerede karşılaştınız?

Hangi bölümdesiniz ? Belli bölümlerde okuyanlarda farklı arayışlar olduğunu düşünüyorum ben. Ayrıca okuldaki erkek kız oranı diğer fakülteler ile aradaki fiziksel mesafe vs bir çok şeyi etkiliyor.

Katlanmaz.
Ben üniversitede iken biri vardı adı da Barış tı.acayip yakışıklıydı.
5 ay uzaktan uzağa çocuk için öldüm bittim.
Bizi tanıştırdılar
Ortamdan nasıl kaçtığımı,nasıl topukladığımı anlatamam.
o espriler,salak salak konuşmalar...
Besyo da mı okuyordu? İlk başta çekici gelirler ama bir sohbet edince kaçacak delik ararsınız 🙈

Bu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.

Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.

Bu takıntı sonsuz döngü olarak böyle devam ediyor.

Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek
Onun dışında kilo da verdim 1 ayda 63 kilodan 52 kiloya indim.
İşte biraz insanın içine bakıyolar sizin içiniz çirkin gibi ondan yok manitanız bence

Güzel Sanatlar fakültesi
Genele vurarak konuşmak gerekirse belli bölümler var tıp diş mimarlık mühendislik hukuk gibi ( gerçi mimarlık mühendisliğin eski önemi kalmadı maalesef içime içime ağlıyorum) o bölümler daha çok kariyer odaklıdır. Karşısındaki insanın da iyi bir bölümü okumasını ister güzel stajlar yapanlar daha bir çekici görünür göze. Öğretmenlik hemşirelik gibi bölümlerin en çok alıcısı asker polis memur tarzı olur iki memur mis gibi yaşarız düşüncesi ağır basar. Güzel sanatlar ise benim okuduğum dönem en güzel ve marjinal kızların olduğu en estetikli ve renkli saçlı kızların daha böyle ne olduğu belirsiz tiplerle sevgili olduğu bir bölümdü. Güzel sanatlar maalesef ülkemizde pek gelecek vaadetmediği ve bölümde çok fazla kız öğrenci olduğu için için genelde diğer fakültelerden mesela fen edebiyat gibi ilişkiler kurarlardı. Bizde mimarlık güzel sanatlar ve hukuk çok yakındı ve o kadar çok arkadaşımın avukatla evlendiğini gördüm ki inanamazsınız. Diğer bölümler mesafe olarak uzaktaysa ya da ortak olarak kullanılacak kafe tarzı yerler yoksa çoğunluğu kız olan bölümlerde ilişki kurmak daha zor. Siz biraz daha dışarı açılmaya çalışın. Herkesin bir alıcısı vardır.

güzellikle ilgisi var ama herkesin güzellik algısı aynı değil. ayrıca ben de cilveli değilim ama tüm erkek arkadaslarım ve su an esim beni beğenir tavır ve yaklaşım olarak.

güzellik konusunda da yani ne tipte erkeklerin yanında da afet kadınlar var. cünkü dediğim gibi güzellik bir miktar kişiye göredir. ve bu da %100 değil. bazen bir tavır, konusma, giyim tarzı, çok güzel değilsen bile pozitif yönlerini vurgulama yeteneği, özgüven, özen vs vs 3/10 birini 9/10 yapabilir. çok ilişki deneyimin olduğu için söylüyorum. isteyip de tavlayamadığım erkek hiç olmadı 😂😂

Kadınlar paraya mevkiye karaktere bakıyor erkekler güzelliğe bakarken nasıl değerlendiriyor onu sorguluyorum.
Zira en tipsiz adamın yanında bile güzel kadın var.
Ama erkekler işte bu çok güzel derken neye bakıyor sorusu aslında...
Yooo ben bir kadın olarak bu dediklerinize bakmadım. Daha farklı kriterlerim vardı. Erkeklerin de farklı kriterleri var. Güzellik tek kriter değil.

Her topal atın bir kör alıcısı vardır. Bu sadece kadınlar için değil erkekler için de geçerli. Erkekler için güzellik kriter olmadığı gibi kadınlar için de para, mal mülk veya mevkii kriter olmayabilir. Benim kriterlerime göre eşim benim kültürüme ayak uydurabilecek, açık görüşlü, kendini geliştirmeyi ve gezmeyi seven, finansal zekası olan ve cinsel anlamda beni mutlu edecek biri olmalıydı. Eşimin kriterlerine göre ise eşinin kültürlü, oturup kalkmayı bilen, düzgün konuşan ve yazan, kitap okuyan, en az üniversite mezunu, ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde duran, temiz ve titiz bir de dış görünüşüne dikkat eden yani kendine bakan biri olmalıymış. Benim bütün bu kriterleri karşıladığımı söylüyor. Güzellik konusu ise ben dünya güzeli değilim ya da güzellikle ilgili bir standart varsa karşılamıyor olabilirim ama kendime bakarım. Yani gördüğün gibi güzellik bizim için en önemli kriter olmadı hiçbir zaman.

Bende farkındayım şekerimde ilk tanışma aşamasında dış görünüşe bakılıyor ilk tanıştıktan sonra nebileyim ozaman karaktere bakiliyor diye biliyorum benimle tanışmaya yeltenen erkek yok ki😅
bu şeye benzedi
bana sen çok seçicisin diyorlar
yahu ben seçeceğim de zaten seçenek çıkmadı ki karşıma
yoksa ben ne doktorlar mühendisler istedim de beni almadılar :KK53:

Tüm insanlar şu özellikteki insanı hayatlarında isterler bence;

1- Duygusal zeka (Olumlu/olumsuz duyguyu yakalaması özellikle olumsuz duygu yaşandığında ilgilenilmesi.)

2-Aktif dinleme becerisi ( insan her olayı anlatmak ister o yüzden dinlemeyi bilmesi ( yargılamadan) )

3-Sıkıcı olmamak (canın eğlenceli şeyler isteme, lezzetli bir hayat becerisi, lezettli yemekler sevmesi boşvermiş ve farketmez insanı olmaması),

4-Sınırları olması (misal rahatça küçümsenecek birisi çok iticidir, uyarı vermeyen gerekirse ayrılmayan insan iticidir),

5-Saygılı olması ( Herşeye saygı),

6-Kişisel bakımı ( duş, rolon, ayakkabı vb.)

7- Saç, cilt, giyim için her ay zaman harcaması,

Güzelliğe göz alışır. Fakat kötü duyguya alışılmaz. Bir insanın yaşattığı duygu unutulmaz. O yüzden önce insan kendinde duyguları keşfetmeli ancak ondan sonra doğru insanı bulabilir O yüzden de hayat 40ta başlar derler.

Son düzenleme:
Back
X