erkekler kızlarda boya bakar mı?

sevcan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
128
5
48
Adana
selam kızlar erkekler konusunda bir şeyi çok merak ediyorum.

benim boyum 1.65. sizce erkekler 175 boyunda yüzü ve fiziği benden daha kötü olan bir kızı sırf boyu uzun diye benim yerime tercih eder mi?

ya da benimle aynı güzellikte ama boyu benden uzun bir kızı ? yani erkekler boy uzunluğuna o kadar değer verir mi ?

Bu erkeğe göre değişir 1.90 erkeğin yanında 1.57 kız görebilirsin mesela. Ama ilk görüş olarak falan söyluyorsan eğer boyunuz falan aynıysa fizik aynıysa yüz güzelliğine bakarlar heralde. Ya da sen kısa diğeri uzun diyelim ama boyu onun için avantaj değilse tabiki sana bakar. Erkeklerin dikkatini uzun boylu kızlar çekiyor ama bu da bi gerçek...

cok göreceli bi cevabı var bunun
kimi erkekler minon ufak tefek kızlardan hoşlanırken
kimi erkekler uzun boylu poslu kızları sever
herkesin bi tercihi vardır eşinden uzun olan kadınlar bile var
zevkler ve renkler olayı yani

tercih meselesi bence canım.ama bence çok uzun olmak da yakışmıyor kızlara yani benim fikrim bu

ergenlikte ve ergen kalan beyinlerde evet. ama ergenler genelde kendilerinden kisa kizlari begenirler, zira o zamanlarda kendilerine guvenleri eksik oldugundan, yanlarinda kisa boylu kiz olunca kendilerini daha uzun hissederler. ayrica seni armut gibi seciyorsa zaten bosver gitsin. muhabbet edip birbirinize hitap edebildiyseniz dis gorunus onemli olmaz. onemli olursa zaten, yine, bosver gitsin. iliski yasamak icin acele etmeyin, evet, lisede hatta ortaokulda sevgilin olursa harika gibi gorunur, diger kizlar kiskanir zannedersin ama size zarar verecek iliskilere girmeye bu kadar heves etmeyin, ne kadar guzel gorunurse gorunsun.

Benim çevremdeki erkeklerin hepsi boya çok önem veriyor.
Genel olarakta böyle bu bence.

boyu kriter olarak gören birilerin tanımadım genelde orantılı oluyor. Ama kendinden uzun kız istemezler genelde

Bir bayan için ortalama sayılabilecek boyun var. Türk erkeklerinin boy ortalamasını da göz önüne aldığımızda pek sorun yaşamazsın. Böyle şeylere takılma ve takılmayan bir erkek bul bence .

Ben kendimden bir örnek vermek isterim.
Ben 1.58 boyundayim
Geçen ay bi kursa gidiyordum, topuklu giyip gittigim gün, 2 kişi benimle ilgilendi, konuşmaya çalıştılar.
Topukluda 4 santimdi en fazla.
Bence boy 1.65se bile iyi yani
Kısa boylulara kimse pek bakmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…