- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Hanım kizimiz sevmeyi degil erkegin onu sevmesini seviyor o yuzden ayrilmazhanımlar kızın olayı hormon vs değil.
herifi sevmiyor, olay bu kadar basit.
hadi yazışmayı mesajı aramayı geçtim.
madem hafta sonu yasak var insan hafta içi iş çıkışı da buluşabilir.
seven insan bir araya gelmek için fırsat kollar. sevene mesajlaşmak, telefonlaşmak da yetmez.
konu sahibi, sevgili kardeşim sen en kısa zamanda bu toksik ilişkiden kurtul, adama da yazık. senin de zamanına yazık. vaktini kendine harca, sevdiğin biri olursa da ona harcarsın. insanın sevdiği biriyle ilişki içinde olması şu an içinde bulunduğun duruma bin basar her anlamda.
çıkar bunu hayatından.
aaa o başka.Hanım kizimiz sevmeyi degil erkegin onu sevmesini seviyor o yuzden ayrilmaz
Ha buna rağmen de benim ayirdigim zamanla yetinsin dusuncesinde
Cocuk hem sevsin hem de kizimiza anlayis gostersin!
Öyle bir tabum hiç olmadı aslında rahat bırakıyorum kendimi o konuda tam aksine epey tabuları olan insanlar erken yaşlarda tabuları unutup kendilerini akışına bırakabiliyorlar. Bu durumda bana da hormonal gibi geliyor ama görünürdü hormonal bir sıkıntım yok.Bir ustteki cevabınıza istinaden yazmak istedim
Kendi kendinize tanı koymayiniz şayet bir hastalik ya da anormal bir durum varsa zira tanı hastaliga konur ve doktor degilseniz tanı koymanız cok da saglikli olmaz.
24 yasinda oldugunuz için belki de daha hayatı bir erkekle paylasmak size gereksiz geliyor da olabilir hani 24 yasindaki bir erkek için nasil " yaşı küçük, evlilik sorumlulugunu alacak olgunlukta değil " diyorsak belki siz de henüz ileri seviyede bir sey yaşamayı isteyecek ya da dokunmayi arzulayacak duzeyde degilsinizdir henüz. Bir de ülkemizde biraz geleneksel dusunceyle hani "evlenmeden olmaz" mantalitesi de yaygın oldugu düşünülürse sizin de belki bu yuzden bu kadar erkeklere mesafeli olabileceğinizi düşündüm.
Çok severek başlamıştım aslında ilişkiye, ilk kez birinin sohbetinden, muhabbetinden bu kadar keyif alıyordum. Önceki ilişkilerimde böyle değildi mesela. Ama her kim olursa olsun uzun telefon konuşmaları, yazışmaları sıkıyor beni.hanımlar kızın olayı hormon vs değil.
herifi sevmiyor, olay bu kadar basit.
hadi yazışmayı mesajı aramayı geçtim.
madem hafta sonu yasak var insan hafta içi iş çıkışı da buluşabilir.
seven insan bir araya gelmek için fırsat kollar. sevene mesajlaşmak, telefonlaşmak da yetmez.
konu sahibi, sevgili kardeşim sen en kısa zamanda bu toksik ilişkiden kurtul, adama da yazık. senin de zamanına yazık. vaktini kendine harca, sevdiğin biri olursa da ona harcarsın. insanın sevdiği biriyle ilişki içinde olması şu an içinde bulunduğun duruma bin basar her anlamda.
çıkar bunu hayatından.
Sevmediğim birinin sevgisi benim için bir şey ifade etmez ki hatta rahatsız eder. Seviyorum ama sevgim hayatımın önüne geçmiyor, kendi zevklerimden, sorumluluklarımdan ödün vermeme neden olmuyor.Hanım kizimiz sevmeyi degil erkegin onu sevmesini seviyor o yuzden ayrilmaz
Ha buna rağmen de benim ayirdigim zamanla yetinsin dusuncesinde
Cocuk hem sevsin hem de kizimiza anlayis gostersin!
Malesef musmutlu yaşamıyorumBütün kadınlar sizin gibi olsa musmutlu yaşar yeminle mis gibi hayat şuan çok özendim size.Erkeklerin büyük bölümü fazla ilgiyle essek tepmişe dönüyor nereye yavşycğnı şaşırıyor.
Hiperaktif yapi ve cabuk sıkılmanizdan kaynaklidir o zaman, bununla.ilgili bir tedavi görüyor musunuz?Öyle bir tabum hiç olmadı aslında rahat bırakıyorum kendimi o konuda tam aksine epey tabuları olan insanlar erken yaşlarda tabuları unutup kendilerini akışına bırakabiliyorlar. Bu durumda bana da hormonal gibi geliyor ama görünürdü hormonal bir sıkıntım yok.
Çok severek başlamıştım aslında ilişkiye, ilk kez birinin sohbetinden, muhabbetinden bu kadar keyif alıyordum. Önceki ilişkilerimde böyle değildi mesela. Ama her kim olursa olsun uzun telefon konuşmaları, yazışmaları sıkıyor beni.
Sevmediğim birinin sevgisi benim için bir şey ifade etmez ki hatta rahatsız eder. Seviyorum ama sevgim hayatımın önüne geçmiyor, kendi zevklerimden, sorumluluklarımdan ödün vermeme neden olmuyor.
Malesef musmutlu yaşamıyorumbugün iş yerinde sıkıntıdan patladım mesela. Sevgilim aradı o an canım sıkkın ve boş vaktim olduğu halde konuşmayı kısa kesmek istedim sonra kitap açtım biraz okuduktan sonra ondan da sıkıldım buradaki konulara baktım, sosyal medyaya baktım hiçbiri ilgimi çekmedi. Bazen hiçbir şey zevk vermiyor :)
Şimdi şöyle bazen evlilik konusu açılıyor evlilikten de kaçıyorum nedeni uzun süre birine tahammülsüzlük ve temas. Evli bir insanın eşiyle temasının ne sakıncası olabilir değil mi? Bu durumda tabular söz konusu olmaz akla bile gelmez belki ama ben evlilikten bile temas konusu yüzünden kaçıyorum.Hiperaktif yapi ve cabuk sıkılmanizdan kaynaklidir o zaman, bununla.ilgili bir tedavi görüyor musunuz?
Ayrica yukarida benim yazima istinaden tabularım yok demissiniz ve yine kesin çizgisi olan tespitlerde bulunmussunuz. Mesela tabulari olanlar o tabulari her zaman genc yasta yikamiyorlar hatta 40 yasina gelip evlenip bosanip da hala o tabulara sahip bir sürü kadin var bu platformda bile gorebilirsiniz. Bu tespit yanlis yani.
Yasiniz genç ve böyle hayati yalayıp yutmus herseyi bilen tespit yapabilecek kadar hayatı tanımış tavırlarınızı şu açıdan yanlış buluyorum. Daha neler yaşadiniz ki? Belki de neler neler tecrübe edeceksiniz hayatta, simdiden bu kalıp düşüncelere gerek yok ki konu basindan beri dikkatimi çeken bu zaten. Çok fazla herseyi bilen kendinden emin tavirlardasiniz, özgüvenli olmanız harika ama daha cok gencsiniz. Hayat tecrübeniz yas aldikca artacaktır. Tecrübeniz olmadigi konulari cok biliyormus gibi analiz etmeniz yanlis. Hayat kitaplarda okuduğunuz, filmlerde izlediğiniz gibi de degil. Birisi esiyle sorun yasar diğeri ailesiyle baskasi isiyle bir baskasi sagligiyla ilgili. Hepsine top yekun ayni tanı/tespit ve yargilarla yaklaşamayiz.
Hormonal sorun olmamasi ya da tabularinizin olmamasi sizin yaşadığınız bu duruma cozum olmuyor ki tabularım yok deseniz de cevre baskısı aile baskisi da yasiyor olabilirsiniz. En azindan kendinize sorun, neden yan yana dokunarak degil de uzaktan sevmek yeterli geliyor diye.
Dedigim gibi amac yargilamak, eleştirmek ya da sizi uzmek falan değil sadece yazdiklarinizdan bana yansıyanları söylüyorum.
Hayatınız boyunca size dokunmasını istediğiniz biri oldu mu peki hiç? Platonik birisi, belki ünlü oyuncular vs. Mastürbasyon yapar mısınız, birini hayal ederek yaptığınız oldu mu hiç?Şimdi şöyle bazen evlilik konusu açılıyor evlilikten de kaçıyorum nedeni uzun süre birine tahammülsüzlük ve temas. Evli bir insanın eşiyle temasının ne sakıncası olabilir değil mi? Bu durumda tabular söz konusu olmaz akla bile gelmez belki ama ben evlilikten bile temas konusu yüzünden kaçıyorum.
Neden o zaman ilişki kuruyorsunuz? Bir yerlerde bir sorun var belli ki. Sevgiliyle eşle vakit geçirmek normal sizin tavrınız anormal bana göre.Şimdi şöyle bazen evlilik konusu açılıyor evlilikten de kaçıyorum nedeni uzun süre birine tahammülsüzlük ve temas. Evli bir insanın eşiyle temasının ne sakıncası olabilir değil mi? Bu durumda tabular söz konusu olmaz akla bile gelmez belki ama ben evlilikten bile temas konusu yüzünden kaçıyorum.
Bana dokunmasını istediğim biri hiç olmadı, fiziksel olarak beğendiğim oyuncu vs oluyor ama hayranlık boyutunda değil öylece beğenir geçerim. Dizilerde bir çiftin ilişkisi beni çekince o diziye ve çifte bağımlı oluyorum. Onların ilişkisini izlemek, takip etmek hatta düşünmek bile tüm aşk, sevgi ihtiyacımı karşılıyor sanki. Onları birbiriyle hayal ederim mesela ama kendimle hiç hayal etmedimHayatınız boyunca size dokunmasını istediğiniz biri oldu mu peki hiç? Platonik birisi, belki ünlü oyuncular vs. Mastürbasyon yapar mısınız, birini hayal ederek yaptığınız oldu mu hiç?
Hiçbir zaman ilk adımı atıp ilişkiyi başlatan taraf olmadım hatta epey kaçtığım oldu ama karşı taraf çok ısrarcı olunca acaba denesem mi diyorum haliyle. O flört durumu tatlı oluyor, çekiyor çünkü başlarda. Ama ilişki başladığında sıkılıyorum karşı tarafı incitmemek için bir süre kendimi zorluyorum sonra kopuyor. Zaten öyle uzun bir ilişkim olmadı. Çok geç yaşta ilişkim oldu hatta ve karşı tarafa sorduğunuzda hiçbiri ilişki değildi uzun bir flört dönemi gibiydi.Neden o zaman ilişki kuruyorsunuz? Bir yerlerde bir sorun var belli ki. Sevgiliyle eşle vakit geçirmek normal sizin tavrınız anormal bana göre.
Evlilik, sevgililik içinde bol temas barındırır neden böyle düşünüyorsanız bir insanla beraber oluyorsunuz?
Siz eşittir ben sanki. Ben de çok şaşırdım planlı, programlı, cool algısına hatta özellikle öyle algı oluşturmak istediğim söylendi ama en son isteyeceğim şey o şekilde algılanmak. Sırf o şekilde algılanmamak için youtube dizilerini, sosyla medyayı vs kattım araya o bile yanlış anlaşıldı. Platonikte olsa sevindim ama beraber vakit geçirmekten sıkılmayacağınız birini bulduğunuza o duyguyu yaşamak/deneyimlemek bile yetmiştir diye düşünüyorum. Umarım günün birinde ben de öyle birini bulurum karşılıklı ya da karşılıksız.6 senedir ciddi bir ilişkim yok, arada bir iki dandik kısa süren ilişki denemelerini saymazsak... Bence bu bahsettiginiz konu büyük bir sorun ben sizi anladım. Kendine vakit ayırmak diyince sanki çok planlı programlı ve cool olmak gibi anlamışlar ama alakası yok.
Ben dünyanın en üşengeç tembel ve boş işler müdürü olmaya aday insaniyimdir. Hayatta en sevdiğim şey battaniye altına girip candy crush oynayarak işte benim stilim küçük sırlar Müge anlı ve türevi şeyler izlemektir. Yine de sevgiliyle telefonda konuşmak mesajlasmak çok bayiyor. Kendimle baş başa kalmak istiyorum. Benim de uzak mesafe iliskim vardı ve o kadar bayardım ki saatlerce konuşmaktan yorulurdum tükenirdim. Arardı o an açasım gelmezdi, tam o esnada küçük sırlarda Ayşegül süper bi entrika planlarken beni aramış adam, açasım yok konuşasım yok. Ama sonradan fark ettim ki adamin kendisi beni bayiyormuş yani cunku sevmiyormusum. Alinmakta sitem etmekte hakliymis.
Daha sonra başka bir ilişkim oldu sadece haftasonu gorusebiliyoruz ama adamdan o kadar bayiyordum ki aynı evin içinde o usengeclikle bile bir saat yalnız kalmak için koşuya çıkıyordum. Onda da ayni sey, sevmiyormusum, ilgimi cekmiyormus yani. Sonradan gecen sene ev arkadaşıma aşık oldum ve ilk defa bir erkekle her şeyi beraber yapmak 7 24 vakit geçirmek istedim, ayrı kalınca özledim, o benden hoşlanmıyordu o ayrı. Bizim gibi sevgi acligi ceken insanlarin birini sevmedigini anlamasi da zor, anlamiyoruz seviyoruz saniyoruz sevmedigimizin sinyallerini gormezden geliyoruz. O suclulukla terk edemiyoruz. Oysaki oyle bisey yok. Heyecanlandirmayan iliskiyi bitirmek lazim.
Bir eğlenmek için başlık açmadığım kalmıştı oda oldu. 10 bin adım aşağı yukarı 1.5 - 2 saati buluyor yarım saatini işten önce 1 - 1.5 saatini de işten sonra yürüyorum. Yürüyüş bu yahu 5 saatte yürünür o kadar abartıldı ki kendimi halter sporu yapmış gibi hissettim.sizce 2 saat yürüyüş mü yoksa gönül bağınızın olduğu ikiyle yarım saat yazışmanız mı mantıklı? ben bu başlığı kendi kendinize eğlenmek için açtığınızı düşünüyorum.
Siz bence henüz birini sevmemişsiniz hiç. Ondan böyle oyun oynar gibi takılıyorsunuz. size flört oyunları eğlenceli geliyor diye ama kimsenin hislerini de oyuncak etmeyin.Bana dokunmasını istediğim biri hiç olmadı, fiziksel olarak beğendiğim oyuncu vs oluyor ama hayranlık boyutunda değil öylece beğenir geçerim. Dizilerde bir çiftin ilişkisi beni çekince o diziye ve çifte bağımlı oluyorum. Onların ilişkisini izlemek, takip etmek hatta düşünmek bile tüm aşk, sevgi ihtiyacımı karşılıyor sanki. Onları birbiriyle hayal ederim mesela ama kendimle hiç hayal etmedim
Hiçbir zaman ilk adımı atıp ilişkiyi başlatan taraf olmadım hatta epey kaçtığım oldu ama karşı taraf çok ısrarcı olunca acaba denesem mi diyorum haliyle. O flört durumu tatlı oluyor, çekiyor çünkü başlarda. Ama ilişki başladığında sıkılıyorum karşı tarafı incitmemek için bir süre kendimi zorluyorum sonra kopuyor. Zaten öyle uzun bir ilişkim olmadı. Çok geç yaşta ilişkim oldu hatta ve karşı tarafa sorduğunuzda hiçbiri ilişki değildi uzun bir flört dönemi gibiydi.
Siz eşittir ben sanki. Ben de çok şaşırdım planlı, programlı, cool algısına hatta özellikle öyle algı oluşturmak istediğim söylendi ama en son isteyeceğim şey o şekilde algılanmak. Sırf o şekilde algılanmamak için youtube dizilerini, sosyla medyayı vs kattım araya o bile yanlış anlaşıldı. Platonikte olsa sevindim ama beraber vakit geçirmekten sıkılmayacağınız birini bulduğunuza o duyguyu yaşamak/deneyimlemek bile yetmiştir diye düşünüyorum. Umarım günün birinde ben de öyle birini bulurum karşılıklı ya da karşılıksız.
Çok yürüyüş yapıyorsunuz demiyorum sevgilinizle az gorusuyorsunuz diyorumBir eğlenmek için başlık açmadığım kalmıştı oda oldu. 10 bin adım aşağı yukarı 1.5 - 2 saati buluyor yarım saatini işten önce 1 - 1.5 saatini de işten sonra yürüyorum. Yürüyüş bu yahu 5 saatte yürünür o kadar abartıldı ki kendimi halter sporu yapmış gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?