- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Nasıl oluyor ki oğlak burçlarıOğlak burcu musun merak ettim
Di miOğlak burcu musun merak ettim
Ahaha ben de öyleyim, ama bizim kıymetimiz bilinmiyor genelde. Doğru mu bilmem ama gözlemlerime göre genelde erkekler hep ilgisiz davranan kadınların peşinde kul köle oluyorlar. Üzen sevilir hesabıAsik degilsiniz, asik olunca benim kendimi adama iple falan baglayasim, siyam ikizi gibi gezesim geliyordogru olan bu demiyorum ama sizinki hic degil ona eminim
Kendi oglak burcu olan biriyle de gorustum simdi mevzu burclar değil tabii ama benim de yükselen oglakNasıl oluyor ki oğlak burçları
Bunca şeyin içinde youtube ve dizilere ne çok takılan olmuş. İnsanız ara sıra kafa dağıtmak için farklı mecralara başvurabiliyoruz. Bazen aile bireyleri bile birbirlerinden çok TV ile vakit geçirir doğru bir şey mi? Değil ama o an öyle olması gerekiyordur bunun değerle alakası yok. Zaten youtube ve dizilerle aram diğerlerine oranla minimum seviyede. Sevgilime ayırdığım zamanda buna dahil.
Maalesef oyleAhaha ben de öyleyim, ama bizim kıymetimiz bilinmiyor genelde. Doğru mu bilmem ama gözlemlerime göre genelde erkekler hep ilgisiz davranan kadınların peşinde kul köle oluyorlar. Üzen sevilir hesabı
Değeri yazışmaya harcanan zamanla ölçmüyorum aslında ama yine de haklı olabilirsiniz neleri nasıl değiştirebileceğim üzerine düşüneceğimİlişkinizdeki insana yeteri kadar değer vermiyorsunuz bence. Üzücü.
Öncelikleri ben belirlemiyorum aslında hayat şartları, olanaklar. İşten arta kalan zamanda öncelikle kendi kişisel bakımıma, dinlenmeme vs. zaman ayıracak olmam telefondan biraz uzak kalma isteğim normal geliyordu bana bu demek değildir ki karşımdakine vakit ayırmıyorum bunları yaparken onunla yazıştığım da oluyor işlerim bitince ayrıca zaman da ayırıyorumaslında youtube ya da diziye takılmazdık da konuda tv ve netten zaman kalırsa yazışıyoruz yazmışsınız
yani zaten planlı olan spor yürüme kitap gazete okuma tamamlanıyor, yeniliyor içiliyor, eğer o akşam tv de saran bir şey varsa ona bakılıyor, tv de yoksa netten takılınıyor eğer hiçbir şey bulunamazsa bari şu adama yazayım gibi bir ortam hissi yarattınız
evet kitap da gazete de okunur çok zaman da alabilir ama günlük aktivite sıralamasının daha doğrusu önem sıralaması önemli
yani ben miskinim herhangi birisi ile telefonda görüşmeyi yürüyüşe tercih edebilirim ama burada yazışmak yerine telefonda konuşmam
karşıdaki sevgili olunca ve listede en son onu bunu şunu yaptım zamanım kalırsa, uykum gelmezse ona zaman ayırdım deyince rahatsız edici oluyor, ilgisiz erkeğe yemek de mi yemiyor o arada arasın yazılıyor ya da işte eve gelip yemek hazırlıyorum diyene o arada da konuşulabilir diyoruz
konu zamanınızı nasıl geçirdiğinizden öte sevgilinizin boş zamanların da en sonunda yer alması
muhtemelen "sofradaki yeri öküzden sonra gelen kadınlar" gibi hissediyor karşıdaki kişi kendisini
Gazete, kitap okuduğumdan bahsederken cool olmak vs aklımın ucundan bile geçmemişti tam aksine öyle bir izlenim bırakmamak için youtube, bdv konularını ayrıca belirttim. Kitabı, gazeteyi bu kadar coollukla bağdaştıranlara da ilk kez rastlıyorumapıp, gazete falanla cool olunmuyor..(dizi ve bdv konularına gelene kadar daha tutarlıydı) ilişki bu şekilde yaşanmıyor çünkü ilişki yaşadığımız adamı da tanımak gerek ya hani.. Bunun içinde iletişim araçları falan var.. Bunlardan hoşlanmayıp yerine başka birşey tercih ederek tanıma şansınız yok.. yazdıklarınız bana pek mantıklı ve gerçekçi gelmedi.. Ya da siz hayatınıza giren hiçbir adamı se
Ve nihayet "okuyan" birine rastlamak ne güzel. Haklısınız kpss vb. sınavlarda paragraf soruları, imla sorularından fazla. Kimin ne kadar okuduğunu ve okumanın önemini bu şekilde ölçüyorlar. Teşekkür ederim♥Türkçe'yi okuyabildiğimiz halde anlayamıyoruz toplum olarak demekki bu konuda da net görülüyor. Kpss'de o kadar paragraf sorusu koymalarının sebebi de bu zaten, okuduğunu anlayan insanları almak istiyorlar en azından...Kız demiş ki sabah, öğlen ve akşam yarımŞAR saat, bazen daha az..
Yani? Günde 1.5 saat. Günde yarım saat değil..
Yorumuma geleyim; bence bütün mesele o kişinin seni yeterince çekmemesi, sarmaması
Ben de YouTube'da bir şeyler seyretmeyi severim ama sevdiklerimize ayırdığımız vakitler daha fazla olmalı diye düşünüyorum sadece.
Bunca şeyin içinde youtube ve dizilere ne çok takılan olmuş. İnsanız ara sıra kafa dağıtmak için farklı mecralara başvurabiliyoruz. Bazen aile bireyleri bile birbirlerinden çok TV ile vakit geçirir doğru bir şey mi? Değil ama o an öyle olması gerekiyordur bunun değerle alakası yok. Zaten youtube ve dizilerle aram diğerlerine oranla minimum seviyede. Sevgilime ayırdığım zamanda buna dahil.
Ben de YouTube'da bir şeyler seyretmeyi severim ama sevdiklerimize ayırdığımız vakitler daha fazla olmalı diye düşünüyorum sadece
Ay kendimle mi konuşuyorum acaba, size yorum yazdıktan sonra kız grubumuza "ikizler üstü oğlak da olabilir" yazmıştımBen direkt ikizler diye düşünmüştüm cok odaklanamiyor diye gerci oğlak plan programcidir pragmatiktir (yükselenim.oglak oradan biliyorum). Konu sahibi aslan yukselen balik oldugunu söylemişti alinganlik ve yanlis anlamalarina bakarak balik derim :) ben de aslan burcuyum kendime odakli olmayi severim ama insanlari kendi bakis acima göre degerlendirip yaftalamam etiketlemeleri oldum olasi sevmem ama belki on sene önce daha toydum hayata karsi yas aldikca insan olgunlaşıyor haliyle konu sahibi de hayatta zorluklar yasadikca torpulenecektir
Burc aski baska demek kiAy kendimle mi konuşuyorum acaba, size yorum yazdıktan sonra kız grubumuza "ikizler üstü oğlak da olabilir" yazmıştım
Bence siz ayrılıp yalnız kalın. Uzaktan uzaktan seversiniz bu kişiyi, yokluğunda özlersiniz. O da yanındayken bile kendisini özleyecek, yakından yakından sevecek birini bulur.Sevmek için yanımda olmasına, sesini duymaya ihtiyaç duymuyorum aslında. Uzakken seviyorum, yokluğunda özlerken seviyorum.
Doğru mu anlıyorum yoksa gruplara kadar yayıldı mı dedikodum :)Ay kendimle mi konuşuyorum acaba, size yorum yazdıktan sonra kız grubumuza "ikizler üstü oğlak da olabilir" yazmıştım
Bazen ben de anlamıyorum bana nasıl tahammül edebildiklerini ama onların da işine geliyordur bazen sonuçta herkesin bir işi gücü sorumlulukları işleri varbenm sevgilim bu tarz davransa sevgilim olarak kalmaz anında gönderirdim açıkçası
İnsan seveni değil sevdiğini istiyor yanında. Dünyaları önüne serse bir şey fark eder mi hissiyat olmadıktan sonra?Bence siz ayrılıp yalnız kalın. Uzaktan uzaktan seversiniz bu kişiyi, yokluğunda özlersiniz. O da yanındayken bile kendisini özleyecek, yakından yakından sevecek birini bulur.
Yanlış anlıyorsun canım yayılma yok, standart kk gündemi değerlendirmesiDoğru mu anlıyorum yoksa gruplara kadar yayıldı mı dedikodum :)
Bazen ben de anlamıyorum bana nasıl tahammül edebildiklerini ama onların da işine geliyordur bazen sonuçta herkesin bir işi gücü sorumlulukları işleri var
İnsan seveni değil sevdiğini istiyor yanında. Dünyaları önüne serse bir şey fark eder mi hissiyat olmadıktan sonra?
E ben dedim ama, yeteri kadar sevmiyorsun diye. Sevmiyorsan boş vaktini doldurmak için de meşgul etmeyeceksin. Erkek versiyonuna demediğimizi bırakmıyoruz burda,İnsan seveni değil sevdiğini istiyor yanında. Dünyaları önüne serse bir şey fark eder mi hissiyat olmadıktan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?