Erkekler mi çok ilgi bekliyor ben mi kendime fazla zaman ayırıyorum?

Asik degilsiniz, asik olunca benim kendimi adama iple falan baglayasim, siyam ikizi gibi gezesim geliyor dogru olan bu demiyorum ama sizinki hic degil ona eminim
Ahaha ben de öyleyim, ama bizim kıymetimiz bilinmiyor genelde. Doğru mu bilmem ama gözlemlerime göre genelde erkekler hep ilgisiz davranan kadınların peşinde kul köle oluyorlar. Üzen sevilir hesabı

Nasıl oluyor ki oğlak burçları
Kendi oglak burcu olan biriyle de gorustum simdi mevzu burclar değil tabii ama benim de yükselen oglak
Bazi konularda ben de kati bulunurum mesela, asıl oglak burcu olan kisiden yola cikarak yazacağım
Cok duzler, hersey fayda zarar hesabi, mala mülke duskunlerdir hayata bakislari para ve is odaklidir özellikle bir erkekte fazla asosyal ve duygusuz bir imaj çiziyordu adam beni ariyor 5 dk konuşup tamam bu kadar yeter diyordu ! Olumlu acidan da aslinda düşünceli ice dönük ama hayata mantık cervecesinden baktığından duygularini geri plana atması ruhsuz imaji cizebiliyor
Tabii tek basina burcuna degil yukseleni ayı gezegen uyumlari vs cok önemli benim de astrolojik bilgim cok detaylı degil tabii

aslında youtube ya da diziye takılmazdık da konuda tv ve netten zaman kalırsa yazışıyoruz yazmışsınız

yani zaten planlı olan spor yürüme kitap gazete okuma tamamlanıyor, yeniliyor içiliyor, eğer o akşam tv de saran bir şey varsa ona bakılıyor, tv de yoksa netten takılınıyor eğer hiçbir şey bulunamazsa bari şu adama yazayım gibi bir ortam hissi yarattınız

evet kitap da gazete de okunur çok zaman da alabilir ama günlük aktivite sıralamasının daha doğrusu önem sıralaması önemli

yani ben miskinim herhangi birisi ile telefonda görüşmeyi yürüyüşe tercih edebilirim ama burada yazışmak yerine telefonda konuşmam

karşıdaki sevgili olunca ve listede en son onu bunu şunu yaptım zamanım kalırsa, uykum gelmezse ona zaman ayırdım deyince rahatsız edici oluyor, ilgisiz erkeğe yemek de mi yemiyor o arada arasın yazılıyor ya da işte eve gelip yemek hazırlıyorum diyene o arada da konuşulabilir diyoruz

konu zamanınızı nasıl geçirdiğinizden öte sevgilinizin boş zamanların da en sonunda yer alması

muhtemelen "sofradaki yeri öküzden sonra gelen kadınlar" gibi hissediyor karşıdaki kişi kendisini

Yazışma olayını oldum olası bende hiç sevmem ama sizde abartmışsınız. Yarım saat nedir.. Oldu olacak adamla telepati yöntemi kullanın.. Düşünce gücüyle falan iletişime geçmeye çalışın diyecem de bunlar da vakit isteyen şeyler siz vaktinizi erkek arkadaşınıza ayırmak istemiyorsunuz.

Bence erkek arkadaşınızı ihmal ederek onun yerine kitap okuyup, spor yapıp, gazete falanla cool olunmuyor..(dizi ve bdv konularına gelene kadar daha tutarlıydı ) ilişki bu şekilde yaşanmıyor çünkü ilişki yaşadığımız adamı da tanımak gerek ya hani.. Bunun içinde iletişim araçları falan var.. Bunlardan hoşlanmayıp yerine başka birşey tercih ederek tanıma şansınız yok.. yazdıklarınız bana pek mantıklı ve gerçekçi gelmedi.. Ya da siz hayatınıza giren hiçbir adamı sevmiyorsunuz ya da sevemiyorsunuz böyle de bir sorun olabilir bilemedim şimdi

Sevgilin olmasa daha iyi telefon konuşmak için var mesaj ne yaa

Türkçe'yi okuyabildiğimiz halde anlayamıyoruz toplum olarak demekki bu konuda da net görülüyor. Kpss'de o kadar paragraf sorusu koymalarının sebebi de bu zaten, okuduğunu anlayan insanları almak istiyorlar en azından...Kız demiş ki sabah, öğlen ve akşam yarımŞAR saat, bazen daha az..
Yani? Günde 1.5 saat. Günde yarım saat değil..

Yorumuma geleyim; bence bütün mesele o kişinin seni yeterince çekmemesi, sarmaması

İlişkinizdeki insana yeteri kadar değer vermiyorsunuz bence. Üzücü.
Değeri yazışmaya harcanan zamanla ölçmüyorum aslında ama yine de haklı olabilirsiniz neleri nasıl değiştirebileceğim üzerine düşüneceğim
Öncelikleri ben belirlemiyorum aslında hayat şartları, olanaklar. İşten arta kalan zamanda öncelikle kendi kişisel bakımıma, dinlenmeme vs. zaman ayıracak olmam telefondan biraz uzak kalma isteğim normal geliyordu bana bu demek değildir ki karşımdakine vakit ayırmıyorum bunları yaparken onunla yazıştığım da oluyor işlerim bitince ayrıca zaman da ayırıyorum
Gazete, kitap okuduğumdan bahsederken cool olmak vs aklımın ucundan bile geçmemişti tam aksine öyle bir izlenim bırakmamak için youtube, bdv konularını ayrıca belirttim. Kitabı, gazeteyi bu kadar coollukla bağdaştıranlara da ilk kez rastlıyorum iletişim araçlarını kullanmadığımı nereden çıkardınız? Kullanım sıklığım size az gelmiş olabilir ama bu kullanmadığım manasına gelmiyor
Ve nihayet "okuyan" birine rastlamak ne güzel. Haklısınız kpss vb. sınavlarda paragraf soruları, imla sorularından fazla. Kimin ne kadar okuduğunu ve okumanın önemini bu şekilde ölçüyorlar. Teşekkür ederim♥

Ben de YouTube'da bir şeyler seyretmeyi severim ama sevdiklerimize ayırdığımız vakitler daha fazla olmalı diye düşünüyorum sadece

Ben de YouTube'da bir şeyler seyretmeyi severim ama sevdiklerimize ayırdığımız vakitler daha fazla olmalı diye düşünüyorum sadece

Sevdiklerimize işte...
Valla oyle adamlar var ki donuk, durgun, ya da alıngan sürekli, sohbeti desen çekilmez, bişi anlatır paylaşırsın yorum yapmaz susar, ne diim ne dememi bekliosun der, kimisinin de anlatacak bişeyi yoktur bazı adam aşırı rutin yaşar .....Nasıl desem, eee anlatsana gününü dersin,ne anlatayım iş işte der...

Yani böyle bişeyse youtube cok daha eğlenceli gelebilir valla, sevilmez böylesi..ya da sen anlatırken ya telefona ya da gelen geçen kadınlara bakanı da var...veya esneyen sürekli....ya da bişi anlatırsın olay, yorumu şu olur; boşver takma...

Ay kendimle mi konuşuyorum acaba, size yorum yazdıktan sonra kız grubumuza "ikizler üstü oğlak da olabilir" yazmıştım

Sevmek için yanımda olmasına, sesini duymaya ihtiyaç duymuyorum aslında. Uzakken seviyorum, yokluğunda özlerken seviyorum.
Bence siz ayrılıp yalnız kalın. Uzaktan uzaktan seversiniz bu kişiyi, yokluğunda özlersiniz. O da yanındayken bile kendisini özleyecek, yakından yakından sevecek birini bulur.

Ay kendimle mi konuşuyorum acaba, size yorum yazdıktan sonra kız grubumuza "ikizler üstü oğlak da olabilir" yazmıştım
Doğru mu anlıyorum yoksa gruplara kadar yayıldı mı dedikodum :)
benm sevgilim bu tarz davransa sevgilim olarak kalmaz anında gönderirdim açıkçası
Bazen ben de anlamıyorum bana nasıl tahammül edebildiklerini ama onların da işine geliyordur bazen sonuçta herkesin bir işi gücü sorumlulukları işleri var
Bence siz ayrılıp yalnız kalın. Uzaktan uzaktan seversiniz bu kişiyi, yokluğunda özlersiniz. O da yanındayken bile kendisini özleyecek, yakından yakından sevecek birini bulur.
İnsan seveni değil sevdiğini istiyor yanında. Dünyaları önüne serse bir şey fark eder mi hissiyat olmadıktan sonra?

Yanlış anlıyorsun canım yayılma yok, standart kk gündemi değerlendirmesi

İnsan seveni değil sevdiğini istiyor yanında. Dünyaları önüne serse bir şey fark eder mi hissiyat olmadıktan sonra?
E ben dedim ama, yeteri kadar sevmiyorsun diye. Sevmiyorsan boş vaktini doldurmak için de meşgul etmeyeceksin. Erkek versiyonuna demediğimizi bırakmıyoruz burda,
bile isteye kendine boş zaman aktivitesi muamelesi yaptıran kadını da hoşgöremiyoruz. Üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…