- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Asik degilsiniz, asik olunca benim kendimi adama iple falan baglayasim, siyam ikizi gibi gezesim geliyordogru olan bu demiyorum ama sizinki hic degil ona eminim
Gelecekle ilgili düşüncelerini bilmiyorum ama gelecege yonelık bır ılıskıyse aksamları yarım saat yazıstıgın bır adamı ne kadar tanıyabılırsın bu soru ısaretı.Onun dışında kendi kendini oyalaman kımseye ıhtıyac duymamaman vakıt gecırebılmen bence guzel birşey ama ilişkinle ilgili geleceğe yönelik evlilik planların varsa yarım saat bu sekılde yazısmak hıc saglıklı degıl..Ya da hayatına gıren ınsanlara çok güçlü duygular hıssetmemıssın yoksa sen fırsat kollardın yazısmak görüsmek ıcınMerhaba arkadaşlar ben ilişkilerimde hep "sana ulaşmak çok zor" "bana hiç vakit ayırmıyorsun" "uzaksın" gibi tepkiler alıyorum. Sabah 09:00 akşam 17:00 çalışıyorum, gün de bir saat spor, bir saat kitap, yarım saat gazete, 2 saat yürüyüş, yarım saat yemek yapıyorum kalan zamanda tv, film izlemeyeceksem telefona dolayısıyla hayatımdaki insanlara vakit ayırıyorum. Genelde sabahları, öğleden sonraları ve akşamları yarımşar saat bazen daha az olmak üzere erkek arkadaşımla yazışıyorum ama karşımdaki hep ilgisiz olduğumdan, kendisini sevmediğimden yakınıyor. Gereksiz muhabbetler, uzun uzun yazışmalar beni geriyor onun yerine youtube'den eski dizi videolarını, sosyal medyadan gündemi ve gündem yorumlarını, buradaki bdv konularını takip etmekten daha çok hoşlanıyorum. Sizce günde yarım saat yazışmak gerçekten az mı yoksa erkekler mi fazla ilgi bekliyor? İlginin, iletişimin az olduğu bir ilişki yürümez mi, siz hayatınızdakilere ne kadar vakit ayırıyorsunuz?
Eşim ve iki arkadaşım var oğlak burcu olan.Kendisiyle zaman geçirmeyi daha çok severler soğuklar insan ilişkilerinde.Mesafeliler.Bi duvar vardır yikamazsiniz içeriye kimseyi almazlar.İsleri kafaların daki dusunceleri herşeyden daha önemlidir.Sabit fikirler.Yani genelleme olmasında benim hayatımda ki oğlak burçları boyleNasıl oluyor ki oğlak burçları
Sevgileri de kendi iclerinde yani karsiya yansıtmıyorlar ama ona ragmen anlasilmak istiyorlar ki onlari acmak yorucu. Cok güzel tanimlamissinizEşim ve iki arkadaşım var oğlak burcu olan.Kendisiyle zaman geçirmeyi daha çok severler soğuklar insan ilişkilerinde.Mesafeliler.Bi duvar vardır yikamazsiniz içeriye kimseyi almazlar.İsleri kafaların daki dusunceleri herşeyden daha önemlidir.Sabit fikirler.Yani genelleme olmasında benim hayatımda ki oğlak burçları boyle
Aynen kesinlikle..Zordur oğlak burçları onlarla yaşamakta zor haliyle.Ama sevdiklerine sadıktır korur değer verir guvenilirler...Bunlarda olmasa cekilmezler zatenSevgileri de kendi iclerinde yani karsiya yansıtmıyorlar ama ona ragmen anlasilmak istiyorlar ki onlari acmak yorucu. Cok güzel tanimlamissiniz
Ben sahsen tanışma doneminde bile cekemedim bana sevgi saygidan bahsedip kendisi sevgi gostermeyince, konusmalari bile 5dk ile sabitleyince bana itici geldi. Herşey salt mantik degildir bunu yukselen oglak biri olarak söylüyorum ki ben de mantik insaniyimdir, is hayatinda ise yariyor da insan ilişkilerinde doğru bir yaklaşım degilAynen kesinlikle..Zordur oğlak burçları onlarla yaşamakta zor haliyle.Ama sevdiklerine sadıktır korur değer verir guvenilirler...Bunlarda olmasa cekilmezler zaten
Peki o zaman eşinizle bir ilişkiye nasıl başlayabildiniz? Zor olmadı mı?Eşim ve iki arkadaşım var oğlak burcu olan.Kendisiyle zaman geçirmeyi daha çok severler soğuklar insan ilişkilerinde.Mesafeliler.Bi duvar vardır yikamazsiniz içeriye kimseyi almazlar.İsleri kafaların daki dusunceleri herşeyden daha önemlidir.Sabit fikirler.Yani genelleme olmasında benim hayatımda ki oğlak burçları boyle
Zor oldu tabi, hala sancılı dönemlerimiz oluyor ama diğer mesajimda da iyi yönlerini yazdım.Sadik güvenilir basarili beni çok sever bilirim belli edemesede ve kendim çok sevdiğim vazgeçemediğim için evlendim pişman değilim:)Soğuk ve ikili insan ilişkileri zayıf bunu kendide biliyor ama kabul ettim yapısı bu degistirebilecegim bişey değil malesefPeki o zaman eşinizle bir ilişkiye nasıl başlayabildiniz? Zor olmadı mı?
Bana göre yine az. Biz toplasan minimum 3 saat yazışıyoruzdur ortalama, daha dün gece 2 saat yazıştık, ki gün içinde de yazışmıştık. Müsait oldukça skype, normal arayarak konuşma. Uzak mesafedeyiz. 4-5 ayda bir de birbirimize gidip iki hafta bir ay vs kalıyoruz.Türkçe'yi okuyabildiğimiz halde anlayamıyoruz toplum olarak demekki bu konuda da net görülüyor. Kpss'de o kadar paragraf sorusu koymalarının sebebi de bu zaten, okuduğunu anlayan insanları almak istiyorlar en azından...Kız demiş ki sabah, öğlen ve akşam yarımŞAR saat, bazen daha az..
Yani? Günde 1.5 saat. Günde yarım saat değil..
Yorumuma geleyim; bence bütün mesele o kişinin seni yeterince çekmemesi, sarmaması
Muhabbeti sarmıyor demek ki. Sizin yaşadığınız ilişki değil bence. Yazışmayip telde konuşun bari yarım saatte ne yazacak insanMerhaba arkadaşlar ben ilişkilerimde hep "sana ulaşmak çok zor" "bana hiç vakit ayırmıyorsun" "uzaksın" gibi tepkiler alıyorum. Sabah 09:00 akşam 17:00 çalışıyorum, gün de bir saat spor, bir saat kitap, yarım saat gazete, 2 saat yürüyüş, yarım saat yemek yapıyorum kalan zamanda tv, film izlemeyeceksem telefona dolayısıyla hayatımdaki insanlara vakit ayırıyorum. Genelde sabahları, öğleden sonraları ve akşamları yarımşar saat bazen daha az olmak üzere erkek arkadaşımla yazışıyorum ama karşımdaki hep ilgisiz olduğumdan, kendisini sevmediğimden yakınıyor. Gereksiz muhabbetler, uzun uzun yazışmalar beni geriyor onun yerine youtube'den eski dizi videolarını, sosyal medyadan gündemi ve gündem yorumlarını, buradaki bdv konularını takip etmekten daha çok hoşlanıyorum. Sizce günde yarım saat yazışmak gerçekten az mı yoksa erkekler mi fazla ilgi bekliyor? İlginin, iletişimin az olduğu bir ilişki yürümez mi, siz hayatınızdakilere ne kadar vakit ayırıyorsunuz?
okumanın kazandırdıkları imla kurallarını birebir uygulamaktan ziyade ufku açmak, sağduyu kazanmak, konsantrasyon ve hayal gücünü güçlendirmek, empati yeteneğini geliştirmek şeklinde özetlenebilir.
Sizce günde yarım saat yazışmak gerçekten az mı yoksa erkekler mi fazla ilgi bekliyor?
Türkçe'yi okuyabildiğimiz halde anlayamıyoruz toplum olarak demekki bu konuda da net görülüyor. Kpss'de o kadar paragraf sorusu koymalarının sebebi de bu zaten, okuduğunu anlayan insanları almak istiyorlar en azından...Kız demiş ki sabah, öğlen ve akşam yarımŞAR saat, bazen daha az..
Yani? Günde 1.5 saat. Günde yarım saat değil..
Yorumuma geleyim; bence bütün mesele o kişinin seni yeterince çekmemesi, sarmaması
Haklısınız ama paragraf sorularında paragrafı sonuna kadar okumak gerekir. Sizi doğru cevaba götürecek bilgi belki paragrafın sonlarında bir yerdedir
Şu alaka konu sahibi mesajının sonundaNe alaka
Hayır ailemle yaşıyorum ama ben vejetaryen ailem etobur olunca kendi yemeğimi vs kendim yapıyorumTek mi yaşıyorsunuz
Hafta sonları görüşüyoruz, hafta içi işten fırsat olmuyor. Bazen nadiren işten önce görüştüğümüz oluyor.Sadece yazışıyor musunuz? Hiç görüşme yok mu?
Sevgililerimin gözünde hep çok değerliydim ama kendimi onların yerine koyduğumda onları anlıyorum ve bu değer duygusu mutluluktan çok vicdan azabına neden oluyor. Değer vermek, değer bilmek hep karşılıklı olsa keşke.Bence çok iyi yapıyorsun.Çünkü erkek milleti bunu hak ediyor. Normalde "beni hiç aramıyorsun, ilgilenmiyorsun" laflarını kadınlar erkeklere söyler. Erkekler de bir havalara girerler bu lafları duyunca ve daha da uzaklaşırlar.
Emin ol sevgilinin gözünde daha değerlisin şuan.Kaçan kovalanır her zaman.
Sabahları ve öğleden sonraları gibi gün içinde de yazışıyoruz. Hafta sonları görüşüyoruz. Aslına bakarsanız birini tanımak birazda karşınızdakine bağlı. Bazı insanları aynı çatı altında yaşamadan tanıyamıyorsunuz bazıları da kendini çok kolay belli ediyor. İfade gücü ve insanları tanıma kabiliyetiyle alakalı diye düşünüyorum.Gelecekle ilgili düşüncelerini bilmiyorum ama gelecege yonelık bır ılıskıyse aksamları yarım saat yazıstıgın bır adamı ne kadar tanıyabılırsın bu soru ısaretı.Onun dışında kendi kendini oyalaman kımseye ıhtıyac duymamaman vakıt gecırebılmen bence guzel birşey ama ilişkinle ilgili geleceğe yönelik evlilik planların varsa yarım saat bu sekılde yazısmak hıc saglıklı degıl..Ya da hayatına gıren ınsanlara çok güçlü duygular hıssetmemıssın yoksa sen fırsat kollardın yazısmak görüsmek ıcın
Çok sevindim bunu duyduğuma diğer yorumları okuyunca ciddi ciddi kendimde anormallikler hissetmiştim benzer durum görünce sevindim. Bazı şeyleri tadında bırakmak saygıyı ve sevgiyi baki kılıyor.Bende sürekli konuş vıcık vıcık ilişki sevmem zaten çok konuşmak tez ayrılık getirir bence bir yerden sonra saçmalanir aradaki saygı azalır diye düşünüyorum....kendi klasina uygun biri çıkmamış karşına ..şu andaki eşimle misal az ve öz konuşurduk az konuştuğumuz için günlük gereksiz detayları minimum düzeyde anlatır birbirimize aşk sözcükleri fisildariz .. günün geri kalan kısmındada o aşk sozlerinin mutluluğu ve huzuru ile günüm harika geçer öyle işte hala öyle evliyiz gunde 2 veya 3 mesaj bazen 1 ama ondafa aşk sözleri mevcut ..sevildiğimi bileyim yeter beni düşündüğünü gibi ..geri kalan kendime vakit ayırırim bende
24 yaşındayım bu yaşıma kadar fark ettiğim, farklı bir cinsel yönelimim olmadı. İlerleyen zamanlarda fark edersem bunu gençlik çağlarımda fark edemediğim için çok üzülürüm. Aseksüellik konusu düşündürücü ondan şüpheleniyorum ama kesin bir tanı koyamadım. Bu arada alakası var mı bilmiyorum ama dahiliyede yaptırdığım hormon testlerinde sonuç hep çok iyi çıkıyor.Bana göre yine az. Biz toplasan minimum 3 saat yazışıyoruzdur ortalama, daha dün gece 2 saat yazıştık, ki gün içinde de yazışmıştık. Müsait oldukça skype, normal arayarak konuşma. Uzak mesafedeyiz. 4-5 ayda bir de birbirimize gidip iki hafta bir ay vs kalıyoruz.
Konu sahibi de hafta sonları görüşüyoruz diyor ama neredeyse bir senedir yasak var, hafta sonu yasakları çok az bir süre esnetildi. Evleri yakınsa ve birbirlerinde kalıp vakit geçiriyorlarsa ne hoş.
Ancak konu sahibini tanıyorum konularından. Derdi günde bir saat bir buçuk saat zoraki mesajlaşmak, onun yerine de Bdv konuları okumayı veya eski dizileri/youtube videoları izlemeyi tercih edeceğini belirtmiş zaten. Daha önce de benzer konusu var, görüşmeyelim telefonda konuşmayalım birbirimize dokunmayalım ama “sevgili” olalım diyor. Bana da burada cevap yazmıştı, yokluğunda özleyeyim ben uzaktan seveyim istiyorum diyor. Daha çok bu cümlelerinden dolayı anormal bir durum olduğu söyleniyor kendisine zaten.
İki tarafa da yetse, iki taraf da memnun olsa isterlerse haftada bir kez, birkaç saniye iletişim kursunlar. Ancak hayatına giren adamların bu durumdan şikayetçi olmasına rağmen, “onlar fedakarlık yapıp benim istediğime uysunlar” diyor. Sevgilim mutlu değil ama bu kadar iletişim bana yetiyor, ben böyle mutluyum diyor. Sorun da bu yaklaşımı zaten. Kendisi büyük bir ihtimalle aseksüel (eski konularında da genel kanı bu yöndeydi) ya gerçekten aşık olmadı bir erkeğe, bir erkeği sevmedi, ya da henüz keşfetmediği başka bir cinsel yönelimi var. Hormonal bozuklıkları olması da olası. Heteroseksüel, cinsel olarak sağlıklı, hormonları dengede bir kadının sevgilisine süs bitkisi şeklinde davranması pek mümkün gelmiyor bana.
Derdini anlıyorum, çabalıyorumda. Konuyu da onun için açtım. Yorumlarınızdan sonra iletişim sıklığını arttırmaya özen gösterdim. Her ne kadar beni zorlasa da kendimden taviz verip konuşmaya, yanında olmaya çalışıyorum. Elimden bu kadarı geliyor.kuduklarınız size sağduyu kazandırmış olsaydı ya da empati yeteneğinizi geliştirseydi sevgilinizin derdini anlayabilirdiniz ve bu konuyu açmış olmazdınız.
Adam her norm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?