Sorularınızı cevaplamak için birkaç kere giriş yapıp çıkmak zorunda kaldım yoğun bir iş günüydü. Öncelikle en çok sorulan sorulara genel bir cevap vereyim rahat bir işim var çok şükür spor ve kitap merasimlerine iş yerinde de vakit ayırabiliyorum o yüzden işimi part time diye tanımlarım zaten sigortada da öyle geçiyor. Benim için staj değerinde olduğu için şuan ful time sigortası arayışında olmadım. Youtube videoları/dizileri sandığınız kadar vaktimi almıyor zaten hiperaktivite bozukluğum var her şeyden çok çabuk sıkılıyorum girdiğim bir ortamdan da telefonla meşgul olduğum mecradan da. Uzun süre bir yerde istikrar gösterememem de bu yüzden sanırım.
Hafta sonları görüşüyoruz ya da bazen iş çıkışları, işten önce kahvaltı vs.
Karşımdakiler boş muhabbetler yapan insanlar değil elbette ama bir noktadan sonra rutine dönüşüyor sohpet. Sosyal hayattaki rutin soru cevaplara yani.
Yok böyle de ilgisizlikten kaçıyorlar ortasını bulmak lazım
kendilerine kitap hediye ediyorum genelde ama kitaba çok az zaman ayırıyorlar gazeteden bahsetmiyorum zaten
Evet hafta sonları görüşüyoruz zaten ama hafta içi iletişimi yetersiz buluyorlar
Şuan ki ilişkim ilk tanıştığımızda kalbimin çarptığı, heyecanlanıp beraber zaman geçirmekten mutluluk duyduğum biriydi aslında ama zamanla rutinleşti sıradanlaştı benim için
Özel bir programım yok aslında bana iyi gelen şeyleri yapıyorum sadece
Gazetelerde köşe yazılarını okumak cümleler yazmakla aynı zamanı alıyor bazen
Mesai saatlerimiz uymuyor, hafta sonu görüşüyoruz ya da hafta içi mesai öncesi kahvaltı da. Sporu da ben mesai saatleri içinde yapıyorum.
Yok ben 6 saat uyuyorum

tuvalate telefonla girmekten nefret ederim
Çok şükür şuan için rahat bir işim var part time sayılır, spor ve kitaba iş yerinde zaman ayırabiliyorum. ev toparlama kişisel temizlik/bakım da mesai sonrası zamanlarımı alıyor. Genelde hafta sonları görüşüyoruz hafta içi ise gün içinde de dediğim saatlerde iletişim halindeyiz.
Telefonla konuşmayı sevmiyorum ne yazıkki, mesajlaşmak daha cazip geliyor. Dediğiniz öneriler çok tatlı :) teşekkür ederim soruma beklediğim gibi bir cevap♥ uygulamayı deneyeceğim.
Vejetaryenim genelde sebze bakliyat tüketiyorum ya da arada sırada hamuri şi
Çok severek başladım ilişkiye zamanla rutine dönüştü yani sevdiğimi düşünüyorum aslında ama özlemde sevgiye dahil sonuçta.
Hiperaktivite bozukluğum var enerjimi atabilmek için türlü yollara başvururdum eskiden sonra spora başlayayım dedim hem türlü arayışlardan kurtuldum hem de kilo kontrolünde yardımcı oldu

çok ağır sporlar yapmıyorum 1000 ip atlama, mekik, plank ve birkaç bacak hareketim var. Kendi vücut ağırlığımla yapılan hareketler yani.
Kaç saat zaman ayırdığımı planlayıp saymıyorum tabiki genelde o civarda sürüyor demek istedim konuda
Hafta sonları görüşüyoruz hafta içi de mesai öncesi kahvaltı falan sık olmuyor
Her ikisi de keyifli aslında o yüzden gün içerisinde her ikisini de yapıyorum ama sorun şu ki yazışma sıklığı karşımdakine yetmiyor fazlası da bana fazla geliyor. Az ve öz derler ya ona inanıyorum. Yettiği kadar iletişimde olup kalan zamanda özlemek, kendime de vakit ayırabilmek isterim.
Bunları zorunluluktan yapmıyorum aslında bunlar için plan/programda yapmıyorum bilakis hepsi de bana keyif veren severek yaptığım aktiviteler.
Gazete babamdan kazandığım bir alışkanlık özellikle de köşe yazılarını okumaktan çok keyif alıyorum. Bununla birlikte yaralı bilgiler ve güncel haberlerde yer alıyor. Ne bileyim gazete okumak yerine yazışmak daha mı faydalı bir alışkanlık ikisinin de ayrı bir yeri ve zamanı olsa olmaz mı?
Kendimle mutluyum aslında ama şuanki erkek arkadaşımı da seviyorum birlikte geçirdiğimiz zaman ona yetmese de bana kafi geliyor.