- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.008
- 43
- 35
- Konu Sahibi yalnizkus_
Siz bence çekici bulduğunuz, hoşlandığınız, sohbeti saran, eğlendiğiniz bi adamla tanışmadınız üzgünüm
)) Bdv ve eski dizi videoları da neymişşşş...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dursun kenarda, lazım olur. Bencilce bir düşünce.Bdv'ye sevgiliden daha çok vakit ayırıyor çünkü sevgilide aradığı şey yok, başta bulsa da zamanla rutin oluyor ve o bulduğu şey ona zevk vermiyor. Erkek olsa da olur olmasa da olur gibi. Ya da arada olsa olur. Peki konu sahibi ne zamanlar bir erkeğin ilgisine ihtiyaç duyarsınız? Mesela aileyle, işle sorunlar yaşayınca, uzun süre romantik bir paylaşım yapmayınca falan mı?
Elbette kendinize zaman ayıracak ve sevdiğiniz şeyleri yapacaksınız. Bunu hepimiz yapıyoruz. Size sevdiğiniz her şeyden vaz geçin ve sadece sevgilinizle mesajlaşıp, tüm hayatınızı ona adayın demiyoruz. O ayırdığınız zamanın bir ilişkide çok az olduğunu, haklı olarak bu durumdan şikayetçi olan sevgilinizin haklı olduğunu söylüyoruz Dahası sizin için özel bir insan olan sevgilinizle paylaştığınız zamanların değerini burada hiç tanımadığınız insanların günlük klasik sorunlarını okumakla duyduğunuz ilgiyle aynı kefeye koymanızda haklı olmadığınızı hatta bu konuda ciddi bir sorun olduğunu söylüyoruz size. Duygusal bir ilişkide sadece "bana yetiyor" diye düşünmenin bencilliğinden, yanlışından, anormalliğinden bahsediyoruz. Bir beraberlikte karşınızdaki insana bu şekilde zoraki zaman ayırmanız, fazlası talep edildiği halde burada ısrarla size bu kadarının yettiğini söylemenizle doğru ve haklı değilsiniz. Hani konuyu bu nedenle açmıştınız ya!!! Gerçi sizin için önemini yitirmiş ve bir kenarda sürünen bir beraberlik gibi görünüyor buradan bakınca. Sanırım çok da gerekli olmadı doğruları yazmamızŞuan ki ilişkim ilk tanıştığımızda kalbimin çarptığı, heyecanlanıp beraber zaman geçirmekten mutluluk duyduğum biriydi aslında ama zamanla rutinleşti sıradanlaştı benim için
Her ikisi de keyifli aslında o yüzden gün içerisinde her ikisini de yapıyorum ama sorun şu ki yazışma sıklığı karşımdakine yetmiyor fazlası da bana fazla geliyor. Az ve öz derler ya ona inanıyorum. Yettiği kadar iletişimde olup kalan zamanda özlemek, kendime de vakit ayırabilmek i....
Kendimle mutluyum aslında ama şuanki erkek arkadaşımı da seviyorum birlikte geçirdiğimiz zaman ona yetmese de bana kafi geliyor.
Ay KudrA, yine boşuna yorulmuşuz. Şimdi hatırladım konu sahibini.Peki çok küçük bir soru soracağım, okuduğunuz kitaplar, gazeteler nereye gidiyor? Okuyan insanın imlası, yazısı düzgün olur, kendini düzgün ifade eder çünkü benim bildiğim.
İlgisine ihtiyaç duyuyorum zaten duymasam neden hayatıma dahil edeyim ki? Gün içinde konuşmak , hafta sonu görüşmek bana da iyi geliyor ama ben bu kadarını yeterli buluyorum karşımdaki bulmuyor sorun oBdv'ye sevgiliden daha çok vakit ayırıyor çünkü sevgilide aradığı şey yok, başta bulsa da zamanla rutin oluyor ve o bulduğu şey ona zevk vermiyor. Erkek olsa da olur olmasa da olur gibi. Ya da arada olsa olur. Peki konu sahibi ne zamanlar bir erkeğin ilgisine ihtiyaç duyarsınız? Mesela aileyle, işle sorunlar yaşayınca, uzun süre romantik bir paylaşım yapmayınca falan mı?
Hayatta hiç kimseye lazım olur düşüncesiyle bakmam. Herkes kendinden sorumlu günümüzde, zor zamanlarımızda en yakınlarımız bile çok uzak. Başkasından beklentiyi kesip kendime yetmeyi öğreneli çok oldu.Dursun kenarda, lazım olur. Bencilce bir düşünce.
Doğruları öğrenmek için açtım konuyu zaten yorumlarınız benim için bir özeleştiri değerinde fakat ayırdığım zamanjn az bulunmasına şaşırdım sadece. Ben ciddi ciddi yeterli buluyordum çünkü.Elbette kendinize zaman ayıracak ve sevdiğiniz şeyleri yapacaksınız. Bunu hepimiz yapıyoruz. Size sevdiğiniz her şeyden vaz geçin ve sadece sevgilinizle mesajlaşıp, tüm hayatınızı ona adayın demiyoruz. O ayırdığınız zamanın bir ilişkide çok az olduğunu, haklı olarak bu durumdan şikayetçi olan sevgilinizin haklı olduğunu söylüyoruz Dahası sizin için özel bir insan olan sevgilinizle paylaştığınız zamanların değerini burada hiç tanımadığınız insanların günlük klasik sorunlarını okumakla duyduğunuz ilgiyle aynı kefeye koymanızda haklı olmadığınızı hatta bu konuda ciddi bir sorun olduğunu söylüyoruz size. Duygusal bir ilişkide sadece "bana yetiyor" diye düşünmenin bencilliğinden, yanlışından, anormalliğinden bahsediyoruz. Bir beraberlikte karşınızdaki insana bu şekilde zoraki zaman ayırmanız, fazlası talep edildiği halde burada ısrarla size bu kadarının yettiğini söylemenizle doğru ve haklı değilsiniz. Hani konuyu bu nedenle açmıştınız ya!!! Gerçi sizin için önemini yitirmiş ve bir kenarda sürünen bir beraberlik gibi görünüyor buradan bakınca. Sanırım çok da gerekli olmadı doğruları yazmamız
Çok eski bir üyeyim, açtığım konular belli cevaplar belli. Öyle bir durum söz konusu olsa emin olun bu zamana kadar bu sitede barınmazdım.Sen bence hayatının bir köşesinde bir erkek dursun istiyorsun. Yoksa bir kadın böyle davranmaz. Yada bir erkek sin bizi kekliyorsun bayanım diye başka açıklaması olamaz bu durumun.![]()
Konuda bahsi geçen ilişkimi konuya yazılan cevaplardan sonra bitirmiştim. Yorumlarınızı özeleştiri olarak alıyorum. Çözüm yolu olarak şuan bir önceli ilişkime göre aşama var ama hala yeterli değil. Beni biraz zorlayacak bir durum.Ay KudrA, yine boşuna yorulmuşuz. Şimdi hatırladım konu sahibini.
Evlenmek isteyen sevgili ve temas sevmeyen ben
Merhaba arkadaşlar bir süredir konuştuğum, tanımaya çalıştığım erkek arkadaşım birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra (ki beni yeterince tanıdığını söylüyor ve benimde emin olmam için bir süre daha bekleyeceğini) evlenmek istiyor. Ben geçiştirince de zaten tanışıp konuşup anlaşıp yuva kurmak...www.kadinlarkulubu.com
Kusura bakmayın ama yüz yüze görüşmemek, minimum iletişim kurmak, temas etmemek size yetiyor ve sizi mutlu ediyor olabilir ancak karşınızdaki insanlar belli ki bu şekilde mutlu olmuyor. Herhangi bir çözüme yanaşmıyor ve "ben böyle mutluyum" diyorsanız çok ağır bencilsiniz, kimseyle sevgili olmamanız daha doğru olur bu durumda. Nasılsa köşede dursun diye görüşüyorsunuz, bari insanların vaktini çalmayın.
Kendi kendinize yetmeye devam edin o zaman. Ben böyle iyiyim diyorsunuz, bi sorun bakalım, o böyle iyi mi?Hayatta hiç kimseye lazım olur düşüncesiyle bakmam. Herkes kendinden sorumlu günümüzde, zor zamanlarımızda en yakınlarımız bile çok uzak. Başkasından beklentiyi kesip kendime yetmeyi öğreneli çok oldu.
İyi olmadığı zamanlarda yanında oluyorum. Öyle zamanlarda her şeyi bırakıp yalnız onunla ilgilenip çözüm fikri için epey çaba sarf ederim. Benim için hiçbir zaman sarf edilmediği kadar hem de. Erkekler sohpet, muhabbet, vakit geçirmeye gelince hazırlar ama sıkıntı, herhangi bir dert söz konusu olunca önemsiz gelir bir çoğuna. Biz fazla takıyor, gereksiz önemsiyor oluruz. Aynı dertten kendileri muzdarip olsa durum değişir ama. Bu yalnız erkeklere özgü bir durumda değil halbuki, bir çok kişi günümüzde böyle. Bahsettiğim buydu. Normalde uzak olsamda böyle durumlarda çok yakınım ama karşısımdaki kişiler normalde yakınken böyle durumlarda çok uzak. Kolayı sevmek ne rahat, zorlukları da yeterince önemseyebilsek keşke.Kendi kendinize yetmeye devam edin o zaman. Ben böyle iyiyim diyorsunuz, bi sorun bakalım, o böyle iyi mi?
Ben de öyle düşünmüştüm basta ama konduramadim.nedenseSen bence hayatının bir köşesinde bir erkek dursun istiyorsun. Yoksa bir kadın böyle davranmaz. Yada bir erkek sin bizi kekliyorsun bayanım diye başka açıklaması olamaz bu durumun.![]()
Erkeklere karşı kesin cizgileriniz var ve bu maalesef önyargıİyi olmadığı zamanlarda yanında oluyorum. Öyle zamanlarda her şeyi bırakıp yalnız onunla ilgilenip çözüm fikri için epey çaba sarf ederim. Benim için hiçbir zaman sarf edilmediği kadar hem de. Erkekler sohpet, muhabbet, vakit geçirmeye gelince hazırlar ama sıkıntı, herhangi bir dert söz konusu olunca önemsiz gelir bir çoğuna. Biz fazla takıyor, gereksiz önemsiyor oluruz. Aynı dertten kendileri muzdarip olsa durum değişir ama. Bu yalnız erkeklere özgü bir durumda değil halbuki, bir çok kişi günümüzde böyle. Bahsettiğim buydu. Normalde uzak olsamda böyle durumlarda çok yakınım ama karşısımdaki kişiler normalde yakınken böyle durumlarda çok uzak. Kolayı sevmek ne rahat, zorlukları da yeterince önemseyebilsek keşke.
Sevgilinizin size destek olmadığından mı şikayetçisiniz? Bu başka mesele. Sizde sevgi eksikliği var. Onu yeterince sevmiyorsunuz. İnternette boş vakit geçirmek yerine onunla olurdunuz yoksa. Beraber birşeyler yapardınız. Zor zamanda yanında olmak hayati derecede önemli evet, lakin bunu yakın dostlar da yapıyor. Sevgili ilişkisi bundan daha fazlası.İyi olmadığı zamanlarda yanında oluyorum. Öyle zamanlarda her şeyi bırakıp yalnız onunla ilgilenip çözüm fikri için epey çaba sarf ederim. Benim için hiçbir zaman sarf edilmediği kadar hem de. Erkekler sohpet, muhabbet, vakit geçirmeye gelince hazırlar ama sıkıntı, herhangi bir dert söz konusu olunca önemsiz gelir hep çoğuna. Biz fazla takıyor, gereksiz önemsiyor oluruz. Aynı dertten kendileri muzdarip olsa durum değişir ama. Bu yalnız erkeklere özgü bir durumda değil halbuki, bir çok kişi günümüzde böyle. Bahsettiğim buydu. Normalde uzak olsamda böyle durumlarda çok yakınım ama karşısındaki kişiler normalde yakından böyle durumlarda çok uzak. Kolayı sevmek ne rahat, zorlukları da yeterince önemseyebilsek keşke.
Sohpetİyi olmadığı zamanlarda yanında oluyorum. Öyle zamanlarda her şeyi bırakıp yalnız onunla ilgilenip çözüm fikri için epey çaba sarf ederim. Benim için hiçbir zaman sarf edilmediği kadar hem de. Erkekler sohpet, muhabbet, vakit geçirmeye gelince hazırlar ama sıkıntı, herhangi bir dert söz konusu olunca önemsiz gelir bir çoğuna. Biz fazla takıyor, gereksiz önemsiyor oluruz. Aynı dertten kendileri muzdarip olsa durum değişir ama. Bu yalnız erkeklere özgü bir durumda değil halbuki, bir çok kişi günümüzde böyle. Bahsettiğim buydu. Normalde uzak olsamda böyle durumlarda çok yakınım ama karşısımdaki kişiler normalde yakınken böyle durumlarda çok uzak. Kolayı sevmek ne rahat, zorlukları da yeterince önemseyebilsek keşke.
Diğer konusuna da baktım 24 yasindaymis ve yeterince olgun oldugunu düşünüyormuşSohpetPardon hep hızlı yazmaktan oluyordu, unuttum ben onu
![]()
Fedakarlıklar karşılıklı olmalı ben ona yetmiyor diye bir adım yaklaşacaksam oda yeri gelince bir adım geri durmaya razı olmalı. Böyle böyle orta yolu bulacağımızı düşünüyorum.Bu arada bana yetiyor demissiniz de ona yetmiyor iste
Bu konuda ne yapmayi düşünüyorsunuz ? Bir insana zaman ayirmak zorsa ve sadece size iyi geliyor diye hayatinizdaysa lütfen sevgiliniz olmasin
Zamansızlığın ön yargılarla bir ilgisi yok sanki.Erkeklere karşı kesin cizgileriniz var ve bu maalesef önyargı
Erkekleri önemsemiyor ya da size hayatınıza ortak olacak biri yok diye düşünüyorsanız sırf sevgili mantigiyla birileriyle gorusmek yanlis
Ben kadınlar şöyle böyle diyenlere tepki gösterirken ayni sekilde bunun erkekler şöyledir diyen kadin versiyonlari icin de aynisini düşünüyorum tamamen kaliplasmis önyargılar
Sevmek için yanımda olmasına, sesini duymaya ihtiyaç duymuyorum aslında. Uzakken seviyorum, yokluğunda özlerken seviyorum.Sevgilinizin size destek olmadığından mı şikayetçisiniz? Bu başka mesele. Sizde sevgi eksikliği var. Onu yeterince sevmiyorsunuz. İnternette boş vakit geçirmek yerine onunla olurdunuz yoksa. Beraber birşeyler yapardınız. Zor zamanda yanında olmak hayati derecede önemli evet, lakin bunu yakın dostlar da yapıyor. Sevgili ilişkisi bundan daha fazlası.
Cevaplarımın kelimesine kadar incelemeniz gözlerimi yaşarttıSohpetPardon hep hızlı yazmaktan oluyordu, unuttum ben onu
![]()
AmaaaaanSevmek için yanımda olmasına, sesini duymaya ihtiyaç duymuyorum aslında. Uzakken seviyorum, yokluğunda özlerken seviyorum.