Bu dusuncenızı paylaştınız mı hıcEv kirlendi yapmaya halim yok derim, sakın kendini yorma yardımcı birini cagir der. Bu kadar. Çağırdın mı diye sormaz ertesi gun veya halıları kim kaldırdı demez. Yani biraz lafta gibi. Icsel bir sekilde düşünmüyor da, vazifesini yerine getirmek için bir kere söylüyor gibi. Zaten beni üzen de bu his.
Onu denedim ya. Bugun yumurta yedim bebeğe protein gitti diye mesaj attığım çok oldu. Yiyemedigim günler de atarım. Yedigim ve yemedigim gun arasinda farkli bi tepki vermez. Zaten gun içinde mesajlasiriz sık sık. Halimi hatirimi sorar. Ama işte ceviz yedin mi demezeve gelirken arar ne lazim der, canın ne çekiyor demez. Ay böyle anlatınca da dertsiz başıma dert üretiyor gibi hissettim hakikaten
Evet neden sormuyorsun dedim açık açık. Aklıma gelmiyor böyle şeyler diyor.ama bu bencillik..
sevgisini ille sizin belirttiğiniz gibi göstermesini isteyemezsiniz..
birde merak ettim neden vitamini için mi cevizi yedin mi diye sormuyorsun mu dedinizde akıl edemiyorum dedi?
Tabii söyledim. Klasik cümlesi var. Sana öyle geliyor. Bunu duymaktan bıktım.Bu dusuncenızı paylaştınız mı hıc
Evet neden sormuyorsun dedim açık açık. Aklıma gelmiyor böyle şeyler diyor.
Dediğim gibi, mecbur bırakıyor olmak istemiyorum ama sevgisini bana gösterdiği icin, benim anladığım dilden gostermeli diye düşünüyorum.
Ve gereksiz yere trip atip sorduğunda birsey yok demiyorum. Senden bunlari bunları bekliyorum diyorum. Yine de yapmak bu kadar zor mu
Vay anam ne cevizmis
Yedin mi kız cevizini :)
Tabii söyledim. Klasik cümlesi var. Sana öyle geliyor. Bunu duymaktan bıktım.
Ben seni seviyorum, bebegimiz olacagi icin cok mutluyum görmüyor musun, şunu bunu yaptım o aklıma gelmedi, küçük şeylere alınma vs diyor.
Ev kirlendi yapmaya halim yok derim, sakın kendini yorma yardımcı birini cagir der. Bu kadar. Çağırdın mı diye sormaz ertesi gun veya halıları kim kaldırdı demez. Yani biraz lafta gibi. Icsel bir sekilde düşünmüyor da, vazifesini yerine getirmek için bir kere söylüyor gibi. Zaten beni üzen de bu his.
Gerçekten siz fark olmadığını mı düşünüyorsunuz? Ya siz uzaylisiniz ya da benne lazım der le canın ne istiyor diye sormak arasında farkı açıklarmısınız
Gerçekten siz fark olmadığını mı düşünüyorsunuz? Ya siz uzaylisiniz ya da benbiri karşısındakini düşünen bir cümle. Diğeri zaten evin erkeği olarak sormasi gereken cümle
zor valla..
sabırlı insanmış ben bu kadar darlanmaya gelemem..
Ahaha ben konu sahibini anlıyorum, bir yerden tanıdık geliyor
5 senedir alışamadım malesef. Sevgisinden eminim. Sormadigi ilgilenmedigi seyleri de hakikaten kotu niyetinden degil, aklina gelmedigi icin yapmadığından da eminim. Ama işte kahrolasica beklentilerimOyle dedıyse dogrudur gercekten dusunemıyordur
Dırek soyleyıın ozaman
Yardımcı hanım ayarlarmısın halıyı kaldırırmısın deyın
Dusunemıyorsa sız soyleyın kımı ınsan oyledır uzulmeyın
Evet aşırı overim. Çiçek alir, yemek yerken mutfaga, otururken salona, yatarken yatak odasina taşırım. Bak beni ne kadar mutlu ediyorsun derim en en ufak şeyde. Kendi de ilgiyi ve sevgiyi cok sever, çok bekler. Ama sanırım ben bir tık fazlaHerkes aynı degildir. Her ne kadar eş de olsak bizim aklımızı okuyamazlar. Beklentilerini daha düşük tutarsan çok daha mutlu olursun. Yaptığı iyi seyleri abartarak övmeyi denedin mi? Diyelim senin için kapıyı tuttu sen sanki çok büyük bir iş yapmış gibi bir tepki ver minnettar olduğunu dile getir bakalım. Öyle öyle belki yontarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?