merhaba kızlarr bu actıgım kondua herkez kendi fikini söylesin bir erkek nasl pişman olur nasıl ........ gibi olur süüründürme sırası bizde herkz yazsın öpyürom kocaman(cevaplarını bekliyorm)
hic hos bir deyim olmamis "köpek gibi süründürmek" bence..
Sevmissin o insani sonucta, her ne kadar hata yapmis olsada, yinede kötülügünü istemem..
hayatimdan cikaririm olur biter, yukarda Allah varken bana düsmemistir kimseye haddini bildirmek..
Sevmissin o insani sonucta, her ne kadar hata yapmis olsada, yinede kötülügünü istemem..
hayatimdan cikaririm olur biter, yukarda Allah varken bana düsmemistir kimseye haddini bildirmek..
hemfikirim
en fazla aradiginda cevap vermeyip ulasamamasini saglarsin
insan olana da fazlasi ile yeterde artarda bende kendi degerimi kendimi dahada kücük düsürmem.
etme bulma dünyasi haddini bildirin diyelim
derken bir bakarsin yeni bir baslangic yaptiginda karsina cikar buna benzer olay:44: bu böyledir
aslında bir erkeği süründürcem değip farkında olmadan aksine kendiniz sürünürsünüz ona en büyük ders hiç oralı olmayıp sallamamaktır ....zaten sizi bu düşünceye ve bu hareketi yapmaya düşürdüyse o zaten sizin değildir ...
aa kusura bakma amacım terbiyeszlk olsn diye değil anladnmı öyle bir amacım yok yani sadece öyle erkkler varki hayvana bile hakaret olr bgn bn ona köpk dierek hayvana hakaret ettm dahda ilerisini demek geciyor içimdn ama gerek yok üstlk bn tavsye istememd herz yazsn düşüncesini söylesn ddm bu forumu illa ben yada sen okumuyorsun misafirlerde var ve bu soruyu en az binlerce sorn kız var cnm bnm daha ayrıntılı ve kiba rbir seklde yazmk isterdm fakat insnların aklına ilk glp sordkları sey bu ondn smdi anladnmı cnm bnm yoksa ben ztn haketmeyene kötü sözde bulunmam