Erkekler ne ister?

fistiksarma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
413
21
68
Diğer
Bu erkekleri anlayamadım gitti. peşinden koşmak mı ister yoksa ilgilenelim mi ister. Özelliklede yeni bir ilişki öncesi flört aşamasında. Çözenler var mı? Nasıl davranmalı??

Bu erkekleri anlayamadım gitti. peşinden koşmak mı ister yoksa ilgilenelim mi ister. Özelliklede yeni bir ilişki öncesi flört aşamasında. Çözenler var mı? Nasıl davranmalı??

Ben ne istiyorum, ben bir erkekten ne bekliyorum, erkek arkadasim/sevgilim beni mutlu edebiliyor mu? seklinde
sorular sormaya basladiginiz an kendinizi sevmeye baslamissiniz demektir.
Kendini seven, kendi duygu ve düsüncelerinin farkinda olan, hayati bir erkegin
etrafinda heba etmeye bir kadini erkekler basüstünde tasir.
Cünkü erkegin etrafinda pervane degildir, cünkü erkegin avci ruhuna hitap ediyordur cünkü gizemlidir,
cünkü kendine ait bir hayati vardir.
Dünyada milyonlarca erkek var, ondan ona ondan ona kelebek misali ucun demiyorum, ama
hayati sadece bir kisiden ibaretmis gibi yasamaya gerek yok.
Bir erkegin sizin icin ne kadar dogru oldugunu ne kadar mutlu oldugunuz belirler.
Mutluysaniz sorun yok, ama degilseniz, beyefendinin egosuna nasil hitap ederim diye
düsünmeye gerek yok.
Birakin o sizi nasil elinde tutacagini düsünsün:18:
Prenses olan sizsiniz, her kurbayi öpmenize gerek yok.

sen ne verirsen onun tam tersini ister,tersini vermeye başladın mı baştakini ister ...yani ne verirsen ver sonuç =0

imkansız olanı ısterler herhalde ama o ımkansızı elde ettıklerınde de sıkılırlar kaybettıklerınde tekrar acı cekerler aman ne bılıyım manyak bu erkekler

Anneleri gibi birini isterler, onlardan gördükleri gibi sevgi ve sevkat beklerler.
fazla zeki bir Bayan istemezler, her basiniz sikistiginda ona gidin, danisin, size yolu o göstersin- Kahraman o :)
ona ihtiyaciniz oldugunu göstereceksiniz, sizi koruyup kollamak ister...

cünkü o bir Türk erkegi

off ya ben de rastladım aynen böylesine (

önce peşimden koştu bi sürü elde edebilmek için. hatta laf çarptı tersliosun beni die. tam ben kıvama geldim hoşlanmaya ilgilenmeye başladım. baktım o kaçmaya başladı.

ben de sordum açık açık.

bu sefer de senden hoşlanorum ama ben seni üzerim dedi. ilişki yaşayacak kapasiteyi göremiomuş kendinde ( anlamadım yani. öyle başlamadan bitti (

" Seni seviyorum " sozunu bir kez soylesin , karsı taraf
bununla 20 sene idare etsin ister.

Maçların 90 dakikadan 24 saate çıkarılmasını ister,bu 24 saati
de televizyon karşısında, pijamalarıyla geçirmek ister..

Bilimin bir gün erkeklerin kadınlardan daha zeki olduğunu
ortaya çıkarmasını ister.

Kendi anlayıssızlıgını ortbas etmek için kadınların anlasılmaz
oldugu masalını dünyaya yaymak ister.

Bir kadınla sonuca varmak için aşılması zorunlu olan o
kahrolası merhalelerin hiç olmamasını ister.

Romantizm denen ve isleri zorlastiran bas belasının tez günde
yok olmasını ister.

isterde ister yani

vay be..işte bu tebrikler valla canım.cok cok dogru söyledin.bide basarabilsek güc bizde i$te:)
tekrar tebriklerr

vay be..işte bu tebrikler valla canım.cok cok dogru söyledin.bide basarabilsek güc bizde i$te:)
tekrar tebriklerr..

Çok ilgi gösterirsen çok ararsan çok msj atarsan sıkılırlar.. Evlilik hakkında konuşmayı çok sevmiyorlar sen gelinlik hayalleri balayı hayalleri düğün mekanı hayalleri çeyizine alacağın şeylerin hayallerini kurarsın hep ama erkekler çok fazla böyle hayal kurmazlar ve çok heveslenmezler.. Benim etrafımdan kendi sevgilimden filan görüp saptadıklarım bunlar canım

birde baştan kendileri konuşurlar evlilikten yok çocuk severim falan. seni tavlayınca anında dönüş yaparlar. bu erkekler kadar yalak millet yok..

birde baştan kendileri konuşurlar evlilikten yok çocuk severim falan. seni tavlayınca anında dönüş yaparlar. bu erkekler kadar yalak millet yok..

cok dogru ..Öncesinde kendileri heveslendiriyorlar evlilige falan hayal kurmaya baslayınca da kayboluyorlar,hc alakaları olmuyor bu işlerle.
Of gercekten hepsi aynı mı bunların??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…