- Konu Sahibi fistiksarma
-
belalarını istiyolar ne isteyecekler...hoş kendilerine sorsan kendileride bilmez ne istediklerini
bende var bi tane..vala elimden gelse bütün erkek camiasını yok ederim.
Bu erkekleri anlayamadım gitti. peşinden koşmak mı ister yoksa ilgilenelim mi ister. Özelliklede yeni bir ilişki öncesi flört aşamasında. Çözenler var mı? Nasıl davranmalı??
Ben ne istiyorum, ben bir erkekten ne bekliyorum, erkek arkadasim/sevgilim beni mutlu edebiliyor mu? seklinde
sorular sormaya basladiginiz an kendinizi sevmeye baslamissiniz demektir.
Kendini seven, kendi duygu ve düsüncelerinin farkinda olan, hayati bir erkegin
etrafinda heba etmeye bir kadini erkekler basüstünde tasir.
Cünkü erkegin etrafinda pervane degildir, cünkü erkegin avci ruhuna hitap ediyordur cünkü gizemlidir,
cünkü kendine ait bir hayati vardir.
Dünyada milyonlarca erkek var, ondan ona ondan ona kelebek misali ucun demiyorum, ama
hayati sadece bir kisiden ibaretmis gibi yasamaya gerek yok.
Bir erkegin sizin icin ne kadar dogru oldugunu ne kadar mutlu oldugunuz belirler.
Mutluysaniz sorun yok, ama degilseniz, beyefendinin egosuna nasil hitap ederim diye
düsünmeye gerek yok.
Birakin o sizi nasil elinde tutacagini düsünsün:18:
Prenses olan sizsiniz, her kurbayi öpmenize gerek yok.
Ben ne istiyorum, ben bir erkekten ne bekliyorum, erkek arkadasim/sevgilim beni mutlu edebiliyor mu? seklinde
sorular sormaya basladiginiz an kendinizi sevmeye baslamissiniz demektir.
Kendini seven, kendi duygu ve düsüncelerinin farkinda olan, hayati bir erkegin
etrafinda heba etmeye bir kadini erkekler basüstünde tasir.
Cünkü erkegin etrafinda pervane degildir, cünkü erkegin avci ruhuna hitap ediyordur cünkü gizemlidir,
cünkü kendine ait bir hayati vardir.
Dünyada milyonlarca erkek var, ondan ona ondan ona kelebek misali ucun demiyorum, ama
hayati sadece bir kisiden ibaretmis gibi yasamaya gerek yok.
Bir erkegin sizin icin ne kadar dogru oldugunu ne kadar mutlu oldugunuz belirler.
Mutluysaniz sorun yok, ama degilseniz, beyefendinin egosuna nasil hitap ederim diye
düsünmeye gerek yok.
Birakin o sizi nasil elinde tutacagini düsünsün:18:
Prenses olan sizsiniz, her kurbayi öpmenize gerek yok.
sen ne verirsen onun tam tersini ister,tersini vermeye başladın mı baştakini ister ...yani ne verirsen ver sonuç =0
Çok ilgi gösterirsen çok ararsan çok msj atarsan sıkılırlar.. Evlilik hakkında konuşmayı çok sevmiyorlar sen gelinlik hayalleri balayı hayalleri düğün mekanı hayalleri çeyizine alacağın şeylerin hayallerini kurarsın hep ama erkekler çok fazla böyle hayal kurmazlar ve çok heveslenmezler.. Benim etrafımdan kendi sevgilimden filan görüp saptadıklarım bunlar canım
birde baştan kendileri konuşurlar evlilikten yok çocuk severim falan. seni tavlayınca anında dönüş yaparlar. bu erkekler kadar yalak millet yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?