Erkekler neden aldatır

dilemser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
5
0
86
Ankara
Arkadaşlar okadar mutsuzumki bilemezsiniz.Sevdiğim insan başkasıyla evlendi ve evleneceğini bana söylemedi onun ağzından duysamdım bu kadar üzülmezdim. arkadaşı söyledi ya içim içimi yiyor uykudan uyanırken ağlıyarak kalkıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benle çıkarken başkasıylada çıkması beni deli etti.Neden söylemedi kendisi bilmiyorum.

işine öyle geldiği için sana söylememiştir canım
gittiği yere kadar gitsin deyip idare etmiştir durumu
çok kötü bir durum şimdi sana üzüntün hep aynı şekilde kalacak gibi geliyor
bir zamanlar banada öyle geliyordu zaman her şeyin ilacıdır dediler
gerçektende her şeyin ilacı
acın belki geçmez ama hafifler sonrada bir kabullenmişlik başlar
sonra normal seyrinde devam eder hayat
bu hep böyle olmuştur sanada böyle olacak...

Arkadaşlar okadar mutsuzumki bilemezsiniz.Sevdiğim insan başkasıyla evlendi ve evleneceğini bana söylemedi onun ağzından duysamdım bu kadar üzülmezdim. arkadaşı söyledi ya içim içimi yiyor uykudan uyanırken ağlıyarak kalkıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benle çıkarken başkasıylada çıkması beni deli etti.Neden söylemedi kendisi bilmiyorum.

nasıl bi kişilikte olduğunu ortaya koymuş işte...
niye üzülüyorsunuz ağlıyorsunuz ki...
kurtulduğunuza şükredin...
seni sevmiş olsaydı seninle evlenirdi bi başkasıyla değil...:teselli:

Tşk ederim yorumun için ama hep böyle oldu kaçkere bir değil iki kere .Çirkinmiyim değilim.Hep iyi niyetimden kaybediyorum sanıyorum. İnsanları tanıyamıyorum artık. Okulunu bitirsindiye neler yaptım emekler boşunamı görmedimi iyiliklerimi.

yedekte bulundurmuştur..
merhametsizdir..
vicdansızdır..
boşuna düşünüp kendini üzme..
Allahın sevdiği kuluymuşsun ucuz atlatmışsın...

dilimser allah yaşadığını kimseye yaşatmasın bende aldatıldım kendisi söyledi oda acıtıyor aldatılmak acı aslında kötü allah karşına daha düzgün birini çıkartır ve değerini bilen biri olur canımsın üzülüpde hasta olma boşuna değmiyor hiçbirine inan

kurtulduguna sevın tatlım kısılıksız herıf :oklava:
evlenıcegı kızada yazık.. onuda uyutuyordur adi pıslık

Üzülüp aglayacagina zil takip oynaman lazim bence evlenseydin ne olacakti bu sefer evli iken aldatacakti seni!!:1no2:

Sen iyi niyetinden kaybetmedin canim iyi niyetin seni bu adamla evlenmekten korudu, rabbim bir sekilde iyi niyetinin karsiligni sana böyle verdi...allahin sevdigi kulusun iste..:teselli:.

Bazen hayir dedigmiz ser, ser dedigmiz hayirdir güzelim, üzme kendini helede böyle bir kansiz icin:1closedeyes:

Keşke "erkekler neden aldatır?" sorusuna bir cevap bulabilsek..
Sorun belli olursa, çözüm bulunabilir...
Fakat sorunu bilemediğimiz için çözüm de bulamıyoruz..
Değişik bir yaratık erkek, çözmesi çok zor..

Seni bir başkasıyla aldatan, o kadını da başka birisiyle aldatacaktır..
Bence sevinmelisin o adamdan kurtulduğuna..
Zaten o senin ahını aldığı için ilerde hiç mutlu olamayacaktır..
İlah-i adalete inanırım ben...

tşk ederim benimle olduğunuz için bu sözler bana öyle iyi geldiki allah hepinizden razı olsun. Biliyorum ahım yerde kalmayacak .Allahım inşallah bana gösterecek. Ben ozaman çok mutlu olacağım.

"erkekler neden aldatır?" sorusunacevabım şu,

nasıl olsa , büyük çoğunluğu affedilecekte ondan.
bunu da çok iyi bildiklerinden aldatıyorlar....:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X