erkekler neden aldatır?

Evet adam pislik karaktersizin teki de...
Bende şuna takıldım.. sen yıllar önce fotografını çizdıgin adamı görünce nasıl hatırlamadın bacım ?

Evli bi adamın başka bi kadına alık olmasına iyi niyetli mi diyosunuz ?

Ya ayrangönüllü ya aç derim ben buna

Ayrıca eşine söylerim desen etmediği küfür yada iyi ihtimalle sana atmıycağı iftira kalmaz.

Hangi iyi niyet hangi aşktan bahsediyosun ?

Gece senin cama sonrada karısının koynuna giriyo bravo

guvenilmez tiplerdir..aldatacaklarina ayrilip kendine farkli bir hayat secsinler evdeki kadini sevmez anlasamaz ama ne hikmetse bosanmazlar disarda baska kadinlarla takilirlar..bahane olarakda cocuk falan filan ya bide inanan kadinlar hala mevcut boyle yalanlara o daha sasirtici

üzülmesine dayanamam bi yolunu bulucam ve öyle bisey yapıyorum ki onun için yürek dayanmaz vazgeciyorum sewdiğim halde hatta asık oldugum halde bi anlam ifade etmiyosun kimsinki sen gibi laflar kullanmak acı werici hemde cok.

insanın içgüdüleriyle hareket etmesini engelleyecek tek gerçeği akıl ve mantıktır..
birini begenebılrsın,hoşunada gidebilir,ama mantık senı engellemeli evliysen ya da hayatında biri varsa..aksi taktir de senı ınsan yapan en büyük özelliği hiçe saymış olursun..
bu begendım aşık oldum,evli oldugunu bile bile,yada evli oldugum halde gönlüm kaydı aldattım diyen bey ve bayanlar için..
bir ilişki sorumlulugunu alıyorsan mantıklı davranmak zorundasın duygular konusunda,
kadın yada erkek farketmıyor..
kısacası böyle insanlarla iletişimde dahi olmayın,gereksizler

Boyle dinleyince ne kadar da masum.. Adam cok seviyor gibi.. Belliki sizde sevmisiniz ama akilli bir kadinsiniz ki ogrenir ogrenmez dur demissiniz.. Benim anlamadigim madem artik karina karsi bi duygun yok konus anlas ikna et bosan once dimi.. İkisini nere kadar idare edicen nasil yakistiriosun kendine...

Adı üstünde "Erkek" daha sorgulamaya gerek var mı?

Bir insanın karakteri ne kadar pislikse aldatma ihtimali o kadar yüksektir

Çok arabesk geldi bana
belki sacma gelecek ama ayrılmaması için elimden gelen herseyi yaptım buna benim sebebim az da olsa varsa kendimi affedemem gececek zamanla elbet gececek

Evet adam pislik karaktersizin teki de...
Bende şuna takıldım.. sen yıllar önce fotografını çizdıgin adamı görünce nasıl hatırlamadın bacım ?
4 yıl geçmis hatılayamadm o olduğunu ögrenince resim canlandı gözümde tabi çok geç oldu

Doyumsuzluk diyorum ben ona...
Daha iyi özetleyemez başka bir kelime.
Küfürlü kelimeler dışında:)

Ah canım sen de inandin mi o ahlaksız adama. Benim eski eşim de sevgilisine ne msj lar yazmış ne mektuplar. Eşimi hiç sevmiyorum demiş, cok cahil yanıma yakışmıyor demiş, cok aptal demiş. . Oysa her gün is yerime çiçekler, her akşam beni isten gelip almaları, her gece ben çalışırken bile dizimi dibinde oturmalari...
Bazı erkekler şerefsiz olduğu için böyle uyduruyorlar. Karısı için ölüyordur sen sadexe onun için seker bir oyuncaksin

ne seker ne sekerrr size yapılanları ögrendiğinizde kocanızı bosamıssınızdır umarım dayanılmaz bisey bana gelince avına düssmediğim için mi karısını düsündüğüm içinmi oyuncak oldum ne mantıkla yazdınız bunu eskiler yaralamıs sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…